Kayinvalidemin kandili!

sekerlileblebitozu

İnce düşünme, üşütürsün..
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
1.551
1.909
83
Her kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.

Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....

Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!

Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.

Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..

Eşin bir daha böyle bir emrivaki yaptığında annesinin diğer gelinini aradığını söyleyebilirsin.

Kimseye içinden gelmeyen bir şeyi yaptırmanın anlamı yok.
Saygı hak edilir. Birinden sadece yaşça büyük olmak bir anda insana saygınlık kazandırmaz.

Dolayısıyla kafanıza takmayın ve istemiyorsa eşinizin de sizin annenizi aramak zorunda olmadığını belirtin bence.
Herkes canı nasıl istiyorsa öyle davranmalı.

Her kandilde ve bayramda bu arama sorma mevzusu mutlaka genel olarak geçiyor zaten canım . İnsanlar nabza göre şerbet veriyor . Benim eşim de bi kaç sefer konuşmak istemiyorum dediğim halde telefondakine bukete veriyorum demisligi oldu . bende çareyi o telefonu açar açmaz mutfağa veya öbür odalara gitmekte buldum . Napalim bizi buna mecbur bırakıyorlar

Benim kimseyi arama huyum yoktur mesaj attım watsuptan o da bana attı bitti gitti, bayramda seyranda da selam selam bitti, eşimden de beklemem zorla olacak şeyler değil bunlar

Bence çok yakıyosun kafana takma arada bi ara ne olacak ki iyi olmaya çalış iyi yönleri görmeye çalış nie her yaptığı dokunuyo dokunmasın sonuçta eşinin annesi sewmesen bile eşine yansıtma ewliliği yıkmak 1 sn ama yapmak çok zor unutma

Zaten soyledim esime annen ayseyi aradi demin dedim. Yok once ayse aramistir da annem geri donmustur dedi. Kayitlara bakcakmis bi ara. Eger oyleyse yaptigi yanlis dedi. Falan filan laf laf..

Z
Zaten ariyorum ben ama kizgin oldugum zamanlar oluyor o zaman da zorla aramam bekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…