- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Gercekten hala soktayim.Sende arama. Esinin konustugunu gorursen tuvalete kac.
Kv bi dahalaf sokarsada ben aramadiysam siz arasaydiniz keske annecim de.
Yapistiramadim sok oldum olaylar karsisinda kilitlenme gibi bi ozelligim var maalesef keske olmasa.Susmasaydınız yapıştırsaydınız cevabı...
Bence çok yakıyosun kafana takma arada bi ara ne olacak ki iyi olmaya çalış iyi yönleri görmeye çalış nie her yaptığı dokunuyo dokunmasın sonuçta eşinin annesi sewmesen bile eşine yansıtma ewliliği yıkmak 1 sn ama yapmak çok zor unutmaHer kandilde aramam gerektigi baskisini yapan esim, bazi kandillerde sen annemi aramazsan ben de anneni aramam tehditleri savururken, bazi kandillerde de kendisi annesiyle konusurken "anne bak sekerlileblebi tozu da konusmak istiyo kandilini kutlicak" diye telefonu kulagima yapistirma emrivakisinde bulunur.
Maksat annesi sayilsin aransin..
Kayinvalidemin arada bi "aramiyorsun hayirsiz gelinim" dokundurmasina maruz kalmisligim varken; kocama da hanimin beni aramiyor fisfigine de sahit olmuslugum vardir.
Bu ozetten sonra asil bomba geliyor....
Bugun kayinvalidemle beraberiz. Az once eltimi, yani gelinini bizzat kendisi gozlerimin onunde aradi ve "kandiliniz kutlu olsun kizim" dedi!
Arkadas herkesin dudugu bana mi otuyor anlamiyorum. Bir kayinvalidenin gelinini arayip kandilini kutladigina ilk kez sahit oldum.
Nedir bu cifte standart? Takdir sizin..
Zaten soyledim esime annen ayseyi aradi demin dedim. Yok once ayse aramistir da annem geri donmustur dedi. Kayitlara bakcakmis bi ara. Eger oyleyse yaptigi yanlis dedi. Falan filan laf laf..Eşin bir daha böyle bir emrivaki yaptığında annesinin diğer gelinini aradığını söyleyebilirsin.
Kimseye içinden gelmeyen bir şeyi yaptırmanın anlamı yok.
Saygı hak edilir. Birinden sadece yaşça büyük olmak bir anda insana saygınlık kazandırmaz.
Dolayısıyla kafanıza takmayın ve istemiyorsa eşinizin de sizin annenizi aramak zorunda olmadığını belirtin bence.
Herkes canı nasıl istiyorsa öyle davranmalı.
Zaten ariyorum ben ama kizgin oldugum zamanlar oluyor o zaman da zorla aramam bekleniyor.Belki eltinizede laf çarpmak için utansın die öle demiştir.aman ya bu kandil olayları çok büyütülüyor.siZde arayıverin nolcak,baktınız eşiniz siz aradığınız halde ailenizi aramıyor,sizde aramazsınız olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?