Kayınvalidemin karısıyım

Gecmemisgunler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
166
8
0
35
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne

Son düzenleme:
peki internete girip yazi yazmana karismiyomu kayinvaliden ?

madem bunu yapabiliyosun, buraya uye olabiliyosun yazi yazabiliyosun eminim kaybolmadan da gidebilirsin her istedigin yere.

Ne diyeyim simdi bilemedim.kocan anasini tembihliyo buna sahip cik diye.ona mi kizayim,yol iz bilniyorsun,kayboluyorsun kaynanandan berber parani aliyorsun izin aliyorsun sana mi kizayim.he gulum soyle ben ne yapayim?

peki internete girip yazi yazmana karismiyomu kayinvaliden ?

madem bunu yapabiliyosun, buraya uye olabiliyosun yazi yazabiliyosun eminim kaybolmadan da gidebilirsin her istedigin yere.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Ama mühim olan evin içi değil dışı. Dışlarda hiç bir özgürlüğüm yok. Ama evimizde zaten her iş benden sorulur.

esinle konusup bu durumdan rahatsız oldugunu anlatıp bi cözüm aramalısın bu durumda yapılacak tek sey bu bence eslerin halledebilecegi bi sorun ama isin zor ..kac yıllık evlisiniz merak ettim ..

Kayınvalidenizin baskın karakteri sizin kendinize olan güveninizi sarsmış.
Kocanızın o kadın dediği kişi siz misiniz?

Kendinize güvenin,herşeyi tek başınıza yapmaya çalışın.
Bir yere giderken kaybolurum diye düşünmeyin,gerekiyosa kaybolun.
Adres soracağınız çok kişi vardır merak etmeyin.

esinle konusup bu durumdan rahatsız oldugunu anlatıp bi cözüm aramalısın bu durumda yapılacak tek sey bu bence eslerin halledebilecegi bi sorun ama isin zor ..kac yıllık evlisiniz merak ettim ..

4 yıllık evliyiz . Kocama yeni yeni dertlerimi anlatmaya başladım. Ama beni haksız buldu. Sonuçta senin de annen sayılır sözünden çıkmaman gerekir diyo başka bişey demiyor dedirtmiyor:2:

Cevabınız için teşekkür ederim

Cevabınız için teşekkür ederim.
Ama mühim olan evin içi değil dışı. Dışlarda hiç bir özgürlüğüm yok. Ama evimizde zaten her iş benden sorulur.

A. yardimcin olsun. Fena alistirmissiniz esinizi de , kayinvalidenizi de. yavas yavas atak yapip ozgurlugunuzu bi sekilde elinizie alirsiniz umarim.

4 yıllık evliyiz . Kocama yeni yeni dertlerimi anlatmaya başladım. Ama beni haksız buldu. Sonuçta senin de annen sayılır sözünden çıkmaman gerekir diyo başka bişey demiyor dedirtmiyor:2:
Demek ki esinden fayda yok. O zaman bir sekilde herseyi elinden geldigince yapicaksin kendin, ve kayinvalideni azar azar dinlememeye baslicaksin ki azar azar alissin senin tabiri caizse asiligine.

Cocugunuz var mi ?

Küçük yaşta seni evlendiren ailen sana yapmış bu kötülüğü. Kaç yaşındasın şimdi, ne kadar okudun? KAynanan sana annelik yapıyor bir bakıma. Sen evlenmemiş de kendi ailesiyle yaşamaya devam eden bir kız gibi geldin bana.

O kadar alınma bence. Dışarda ne özgürlüğü istiyorsun ki başka. Kuaföre gitmek için izin istemek falan değil o. Mecburen paranı birilerinden alıcan. Ve evde birileriyle yaşıyorsan çıkarken illa ki nereye gittiğini kaçta döneceğini söylersin. Bunlara alınganlık yapma. annen gibi gör.

Ailenle yaşasan onlar da böyle davranacaktı sana.

Para konusunda sana haftalık 50 gibi kişisel harcamaların için harçlık bağlanmasını talep edebilirsin eşinden. Kendine üst baş almak istediğini. Bazen iç çamaşırı alacağında ağdaya gideceğinde kayınvalidenden para istemenin zor geldiğini söylersin.

Belediyenin kurslarına falan yazılmanı öneririm ayrıca.

daha yeni sayılırsınız böyle sorunlar güvensizlikler oluyo malesef baslarda düzelir ins. zaman ve sabır gerek sadece sakin bi sekilde derdini anlatmalısın bence ve lütfen kendine ezik gibi yakıstırmalar yapma ilk önce kendinden baslamalısın güvenmeye sen kendine güvenmezsen kocanda anneside sana hakettigin degeri vermez ...

Bu Kadin dedigi Sensin sanirim, kendi karisina bu
kadin demesi cok ayip ve itici geldi bana.
ayrica evde her isin senden sorulmasi ne demek
Seni gelinmi aldilar yoksa yardimcimi? Yanlis anlama
Amacim seni elestirmek degil ama sende her
dediklerini kuzu kuzu yapiyosun sanirim
Biraz hakkini ara kuafor paeani ondan
Neden aliyosunki kocan cok acizmis daha kendine
Sahip cikamiyoki neden evlenmis...

Teşekkür ederim. Dediklerinize haklısınız aslında içimi ferahlattınız. Ama haftalıkeşimden para almam gibi bi durumne derece söz konusu olabilir bilmiyorum. Kursa yazılmayı zamanında akıl ettim fakat kayınvalidemle benle beraber geldi ve ortada ezilebileceğim kadar ezildim. Benim için hep o bilmez o yapamaz gibi şeyler söyledi etrafımızdakilere. Yani hiç bir özel hayatım söz konusu değil.çok üzgüm:2:

Canım ya şu yazın beni üzdü inan,ozaman senin arkadaş çevrende yok.
Sıkıntılarını anlatabileceğin veya istediğin zaman gidebileceğin size yakın bir arkadaşın varmı?

Canım ya şu yazın beni üzdü inan,ozaman senin arkadaş çevrende yok.
Sıkıntılarını anlatabileceğin veya istediğin zaman gidebileceğin size yakın bir arkadaşın varmı?

Liseden 2 yakın arkadaşım vardı ama evlenince kocam görüşmemeli istmediği için bütün bağları kopardım çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…