Kayınvalidemin karısıyım

Tamam o yanlış bu yanlış esin suçlu e tabi sendede var biraz ama herşey biyana kayinvalidenin kuaföre gitmen için harçlık vermesi bile bir iyilik..

yeni evlendiğiniz dönemlerde bir kaç yanlışınız olduduysa (küçük olduğunuz için) size güvenleri kalmamış olabilir.
Yani kötü düşünmemek gerekiyor aslında kayınvaliden seni koruma amaçlı yani başına bişi gelmesin dyie de böyle yapıyor olabilir ne bilim kötü düşünmek istemiyorum.

kaç yaşında evlendiniz şimdi kaç yaşındasınız bende merak ettim

Anladığım kadarıyla eşinizinde ailesinden ayrı ekonomik özgürlüğü yok heralde ,harçlık alıyorum diyorsunuz ya! Çok küçük yaşta evlenmişiniz durum böyle olunca da haliyle ailede alışıldığı şekilde gitmiş kanaatimce her şey..Şimdi yaşınız biraz büyüyüncede gerçeklerle yüz yüze geldiniz..Bunda aileninde bir suçu yok bence onlarda öyle görmüş ama düzeltmek sizin elinizde önce ekonomik özgürlük sonrada ayrı bir ev bence ...Yani aileye maddi olarak bağımlı olmaktan kurtulmazsanız manevi olarak mümkün değil kurtuluş allah yardımcınız olsun umut ettikleriniz gerçeklessin sevgiler

lise mezunu birinin sokakta kaybolması zordur.
ben ilk başta hiç okula gitmemiş biri olarak görMüştüm. ama lise mezunuymuşsunuz.
lise mezunlarına cahil bu kız denmez...

Sayfa sayfa yazdıklarınızı okudum,samimi olduğunuzu düşünüyorum konunuzda ama siz kendinize bu kadar güvenmezken kayınvalideniz,eşiniz nasıl güvensin. Biraz kendinize güvenin lütfen. Çocuk değilsiniz artık. Dışarı çıkıp kaybolmak dünyanın sonu ,yada eziklik belirtisi değil ki. Biraz kendinize güvenin önce, zamanla eşinizi kayınvalidenizi zor da olsa ikna edebilirsiniz inşallah. Yarın birgün çocuğunuz olunca kendine güveni olmayan bir annesi olsun istemezsiniz.

ne demek annesine tembihliyor, sen niye herseyi kabul ediyorsun

ben okurken bunaldim, esinde böyle herseyi annesine soruyormu oda ailesine bagli sanki, kursa bile pesinden gelmis

anlam veremiyorum niye herseye evet dedigini

böyle bir ömür mü gecer?
lütfen gecmesin.. artik o evde seninde yasadigini anlasinlar, birde tasinsaniz ordan

bazilari kv yi iyi niyetli karsilamis ben burda ne yazikki sadece kullanma görüyorum yanlis anlama üzüldüm sana kimse böyle yasamayi haketmiyor

tahminimce lise mezunu degilsin, lisedeyken kacip evlenmissin. ailenden hic bahsetmemissin onlarla aran nasil?

çarşıda pazarda yolunu kaybetmekle lise mezunu olmanın arasında bir bağlantı pek yok bence. öyle olsa eski zamanda kadınların tümü kaybolurdu. ilk okuduğum zaman saf mı acaba dedim ama kendi deyiminle lise okuduğuna göre saflığın az da olsa törpülenmiştir orada. garip bir durum.. ya senden şüpheleniyorlar bir şeyden dolayı.. ya da psikopat bir aile. koca evli oğlu bile annesinden izin aldığına göre...

Ablami gordm sende.ama o lise mezunu ve cahil degil.sen de asssla cahil degilsin.klise olacak ama egitim duzeyinin bukadar da fazla onemli oldugunu dusunmuyorum ben..bugun universite mezunu elinde meslegi parasi olan kadinlarin bile eslerinden seninkinin cok benzeri eziyet gorduklerini duyyoruz..

Bikere sen bi kendine guven.cahilim diye yazarken bile once sen eziyorsun kendini.o kadin da seve seve ezer merak etme hic geri durmaz

Sen cahil felan degilsin.serbest birakmamislar kendi bagina hur olamamissin sadece okadar.hur olmamakla cahillik hic ilgisi yok

Once sen inan kendin biseyler yapabilecegine.iyi yaptigin seyler varsa orgu elisi nebileyim bu tur.bunlardan baslayabilirsin.yap sat kendi parani bundan bile kazanabilirsin.herkesin evi barki ayri degil onemli olan fikrinde hur olman.

Anladigim kadariyla sorunun baslica nedeni kucuk evlenmen.e o yasta bi kiz k.v her dedigine tamam der herkes halinden memnundur.ama yas buyuyup akil daha iyi erinceee bi durrr demek istersin ama ipler coktan k.v dededir artik.

Sokakta kaybolma meselesinin pek büyütülecek bir yanı yok. İnsan bilmediği yerde daha önce hiç yalnız gezmediği yerde kaybolur. Bunu bu kadar güvensizlik haline getirmesi çok kötü.. Artık becerebiliyorum demiş olmasına üzüldüm mesela.

Bizler de yollarımızı defalarca karıştırmışızdır. Ama bu bizi o çevreyi tanımaya itmiştir, sokağa bir daha yalnız başına çıkmamaya değil. Bir daha kaybolursan ya da bişeyler yapamadığında bunu kayınvalidene eşine anlatma. Madem evin içindeki işleri hallediyosun. Dışındakileri de üstlen yavaş yavaş. Yapamayacağını hissettiğin yerde sokakta birilerine danış ama kayınvalidene anlatıp ağzına laf verme canım.

Bunlar insani şeyler kaybolmak ya da basit bir işi eline yüzüne bulaştırmak ama kadın seni pıstırmak her şeyi kullanıyor. Ezik falan değilsin sen. Kayınvaliden, kocan, ailenin suçu bunlar. Ama ben hala en çok ailene kızıyorum. Neden evlendin kızım ne zorun vardı?

küçük yaşta evlenmek? konu sahibi kaç yaşında evlenmiş ki? yazmış mı daha önce?

küçük yaş göreceli bir kavram. bana göre 23 yaşında evlenen küçüktür. bir başkası için 13.
15-16 gibi geliyor bana.

Lise 2 den sınıf arkadaşlarım demiş bir yerde. Böyle diyince lise sonu okumadığını düşündürdü bana da..

Lise 2 den sınıf arkadaşlarım demiş bir yerde. Böyle diyince lise sonu okumadığını düşündürdü bana da..

aynı fikirdeyim. bitmeden kaçmış gibi eşine hatta..ama bu noktalara cevap vermedi..o yüzdendir ki kvalidenin boyundurluğu altına girmiş. ama tuhaf olan bir şey daha var ki eşi de annesinden izin alıyormuş dışarı çıkarken. ve konu sahibi bunu normal karşılıyor."hadi onun annesi..." diye başlayan bir cümlesi var..
yani sözün bittiği yer aslında..

Yani kayınvalide zaten tavır olarak öyle muhtemeln. Çocuğu gelini farketmiyo ki anladığım kadarıyla konusahibine de kendi kızı gibi davranıyor..

kayınvalıdeye pek suc bulamıyorum. oglan annesini yönlendiriyor bu kadına sahıp cık dıye. konu sahıbıde daha önceden kaybolmuş fln dıye kv dede aman oglan bana emanet etti dusuncesıyle arkasından takibe cıkıyor

kvnin baskın karakteri var Kabul ama bu adamda karısına harclık bırakmaktan acizse burda kvnin sucu yok.adamda annesinden izin alıyomuş bilmem ne.bu ne ya gülsemmi aglasammı..

konu sahıbının yaşını ve kendi ailesiyle olan ilişkilerini cok merak ettim.heralde olan bıtenden aılenın haberı yok..

hu huu konu sahibi ses ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…