- 4 Şubat 2011
- 369
- 30
- 73
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
var ya. aynıını düşündüm. o garipliği bende hissettimliseden 2 yakın arkadaşın olduğuna göre cahil değilsin,tabii başka sorunların yoksa
bir de bu konuda bir gariplik var,çözemedim:44:
Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne
Sayfa sayfa yazdıklarınızı okudum,samimi olduğunuzu düşünüyorum konunuzda ama siz kendinize bu kadar güvenmezken kayınvalideniz,eşiniz nasıl güvensin. Biraz kendinize güvenin lütfen. Çocuk değilsiniz artık. Dışarı çıkıp kaybolmak dünyanın sonu ,yada eziklik belirtisi değil ki. Biraz kendinize güvenin önce, zamanla eşinizi kayınvalidenizi zor da olsa ikna edebilirsiniz inşallah. Yarın birgün çocuğunuz olunca kendine güveni olmayan bir annesi olsun istemezsiniz.Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne
Yok niçin yanlış anılayım .
Her sabah 7 buçukta kalkıp kahvaltılarını hazirlıyorum ve herkesi uyandırıyorum. Ailecek kahvaltıdan sonra eşimi ve babasını işe uğurlayıp ben kahvaltıyı toparlıyorum akşam yemeklerini hazırlayıp evi süpür sil banyoları temizle zaten yoruluyorum. Sonrada ya görümceme gideriz yada tv programlarını izleriz beraber. Zaten gün bitiyor böylelikle. Akşama da yemek çay meyve evi topla. Zaten tükenmiş oluyorum ve her gün böyle bitiyor
küçük yaşta evlenmek? konu sahibi kaç yaşında evlenmiş ki? yazmış mı daha önce?
"Kucuk yasta evlendim cahil de kaldim tabii"diyor..
küçük yaş göreceli bir kavram. bana göre 23 yaşında evlenen küçüktür. bir başkası için 13.
15-16 gibi geliyor bana.
Lise 2 den sınıf arkadaşlarım demiş bir yerde. Böyle diyince lise sonu okumadığını düşündürdü bana da..
aynı fikirdeyim. bitmeden kaçmış gibi eşine hatta..ama bu noktalara cevap vermedi..o yüzdendir ki kvalidenin boyundurluğu altına girmiş. ama tuhaf olan bir şey daha var ki eşi de annesinden izin alıyormuş dışarı çıkarken. ve konu sahibi bunu normal karşılıyor."hadi onun annesi..." diye başlayan bir cümlesi var..
yani sözün bittiği yer aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?