- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Teşekkür ederim. Dediklerinize haklısınız aslında içimi ferahlattınız. Ama haftalıkeşimden para almam gibi bi durumne derece söz konusu olabilir bilmiyorum. Kursa yazılmayı zamanında akıl ettim fakat kayınvalidemle benle beraber geldi ve ortada ezilebileceğim kadar ezildim. Benim için hep o bilmez o yapamaz gibi şeyler söyledi etrafımızdakilere. Yani hiç bir özel hayatım söz konusu değil.çok üzgüm:2:
Liseden 2 yakın arkadaşım vardı ama evlenince kocam görüşmemeli istmediği için bütün bağları kopardımçok pişmanım
Yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum
Bize bir gününü anlatır mısın?
Sabah kalkınca akşama kadar neler yapıyosun?
Sürekli evdemisin,komşularla görüşüyomusun?
Yok niçin yanlış anılayım .
Her sabah 7 buçukta kalkıp kahvaltılarını hazirlıyorum ve herkesi uyandırıyorum. Ailecek kahvaltıdan sonra eşimi ve babasını işe uğurlayıp ben kahvaltıyı toparlıyorum akşam yemeklerini hazırlayıp evi süpür sil banyoları temizle zaten yoruluyorum. Sonrada ya görümceme gideriz yada tv programlarını izleriz beraber. Zaten gün bitiyor böylelikle. Akşama da yemek çay meyve evi topla. Zaten tükenmiş oluyorum ve her gün böyle bitiyor
Merhaba arkadaşlar burada çok aktif değilim bi süredir takip ediyorum. Sizlerle bende dertleşmek istiyorum.
Derdim gerçekten çok büyük :2: kayınvalidemde beraber oturuyorum . Zaten kocamla değil kayınvalidemle evlenmişim. En ufak örnekle kuaföre giderken bile ondan izin ve harçlık alıyorum. Çünkü kocam işe gitmeden tembihliyo bu kadına sahip çık işi belli olmaz diye.küçük yaşta evlendim cahilde kaldım tabi. Pazara bile gidip kaybolmuşluğum var o yıllarda . Şimdi bakkala kuaföre hep tek gidebiliyorum aslında sorun olmuyor becerebiliyorum. Bazen kayınvalidemin beni takip ettiğini hissediyorum.bu benim özgüvenimi iyice yok ediyor çok yıpranıyorum. Kocamda bile dışarı çıkarken ondan izin alıyoruz .yani sırf ben değil kocam da benim gibi ezik. En azından onun annesi anlayabiliyorum ama bana niye bu kadar karışıyorlar . Sanki ne
Liseden 2 yakın arkadaşım vardı ama evlenince kocam görüşmemeli istmediği için bütün bağları kopardımçok pişmanım
Evde her is senden sorulur?
Himmm evin uşağı sensin yani.
Bu Kadin dedigi Sensin sanirim, kendi karisina bu
kadin demesi cok ayip ve itici geldi bana.
ayrica evde her isin senden sorulmasi ne demek
Seni gelinmi aldilar yoksa yardimcimi? Yanlis anlama
Amacim seni elestirmek degil ama sende her
dediklerini kuzu kuzu yapiyosun sanirim
Biraz hakkini ara kuafor paeani ondan
Neden aliyosunki kocan cok acizmis daha kendine
Sahip cikamiyoki neden evlenmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?