Kayınvalidemin karısıyım

Ayıp etmiş kadın da egosunu mu tatmin etmeye çalışıyor. Yapamıyor bile olsan ona neymiş ki.. O zaman istanbuldaysan belediyenin spor salonlarına fitness a git. oraya da gelemez yorulur gelirse de sen daha iyi yaparsın görür gününü Eşin babasının yanında mı çalışıyor?

Maddi sıkıntı yoksa bence eşinin hoşuna gidicek şekillerde dile getir para meselesini canım. Kendime bakmak istiyorum sana güzel görünmek istiyorum. Devamlı para istemek zorunda kalınca hevesim kaçıyor ben de hesabımı biliyim arada masrafım olmaz biriktirir kenara bi altın atarım falan dersin.

Liseden 2 yakın arkadaşım vardı ama evlenince kocam görüşmemeli istmediği için bütün bağları kopardım çok pişmanım

Yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum

Bize bir gününü anlatır mısın?
Sabah kalkınca akşama kadar neler yapıyosun?
Sürekli evdemisin,komşularla görüşüyomusun?

Yanlış anlama ama merak ettiğim için soruyorum

Bize bir gününü anlatır mısın?
Sabah kalkınca akşama kadar neler yapıyosun?
Sürekli evdemisin,komşularla görüşüyomusun?

Yok niçin yanlış anılayım .
Her sabah 7 buçukta kalkıp kahvaltılarını hazirlıyorum ve herkesi uyandırıyorum. Ailecek kahvaltıdan sonra eşimi ve babasını işe uğurlayıp ben kahvaltıyı toparlıyorum akşam yemeklerini hazırlayıp evi süpür sil banyoları temizle zaten yoruluyorum. Sonrada ya görümceme gideriz yada tv programlarını izleriz beraber. Zaten gün bitiyor böylelikle. Akşama da yemek çay meyve evi topla. Zaten tükenmiş oluyorum ve her gün böyle bitiyor

kaç yaşında evlendirildinizki?

o zamanlar yapamadığınızı şimdi yapın.çocuk yaşta evlendirildim demişsiniz.eee çünkü o zamanlar çocuktunuz ama şimdi büyüdünüz artık olgunlaşın.kendi kararlarınızı kendiniz verin.onlara "ben artık çocuk değilim"diyin.

çocuğunuz var mı?
ve evde k.vyle iletişiminiz nasıl?

liseden 2 arkadaşım vardı dediğinize göre liseyi okudunuz sanırım.. konununuzu anlatırken erken evlendim cahilde kaldım demişsiniz..lise okuyup cahil kalmayı pek bağdaştıramadım..onuda geçtim siz kendinize neden bu yakıştırmayı yapıyorsunuz ki ?

Çok samimi yazıyosun,o saf ve içtenliğini çok sevdim.
Rabbim yardımcınız olsun sürekli aynı şeyleri yapmak insanı bunaltır.

Ben beş aydır ortam değiştirdim.inanın evde durmak bana göre değilmiş.
Farklı dilleri konuştuğum bir yerdeyim,ama dilde tam olarak anlaşamasakta görüştüğüm iki bayan var.
bana kahve içmeye geliyorlar,inanın internetle çevirmeli konuşuyoruz.arkadaş yanımda ama laptopu açıp çevirmeli konuşuyoruz.

Yalnızlık ve arkadaş çevresinin olmadığı bir yer bana zindanmış onu anladım.Ama sizin şu yazdıklarınızı okuyunca şükür diyorum.

Sorun kayınvalide de değil ki,
sorun eşinizde maalesef.

Eşiniz adam olsa size böyle bir hayat yaşatır mı?

Başta eşiniz sizi insan yerine koymuyor,
arkadaşlarınızla görüştürmüyor, her davranışınızı annesine takip ettiriyor.
Kayınvalide de haydi haydi yapar...

ne demek artık becerebiliyorum kaybolmuyorum ya ??? ben üniversite mezunuyum hala bilmediğim biyere giderken hata yapabileceğimi düşünerek hareket ederim.. bi kaç kere yanlış otobüse binmişliğim de var. ha noldu yani hala hayattayım, peşime de kimseyi takmıyorum .. sonuçta cep telefonu diye bişey var artık yolunu kaybettiğinde bulmak zor bişey değil.. azıcık güvnin kendinize siz güvenmezseniz kimse güvenmez tabii ki...

Liseden 2 yakın arkadaşım vardı ama evlenince kocam görüşmemeli istmediği için bütün bağları kopardım çok pişmanım

liseden 2 yakın arkadaşın olduğuna göre cahil değilsin,tabii başka sorunların yoksa

bir de bu konuda bir gariplik var,çözemedim:44:

ben k.valdenize değil de koca dediğiniz o adama kızdım.ne demek yaa bu kadına sahip çık....nasıl çirkin bir uslup, ayrıca genelde kv.si lle oturan her gelin,genelde işleri gelin yapıyor....bunu onaylamıyorum ama öyle maalesef....evin uşağı sensin vs,bunlar çirkin usluplar....

Valla anlamadım lise okumuşsunuz bi okul ortamını olmuş nasıl bu kadar cahil olabilirsiniz kaybolabilirsiniz kuaföre gidemeyecek kadar özgüven ekslikliği nedir bir de evlenmeden önce aileniz sizi eve mi kapattı hiç tek başınıza pazara kuaföre gitmediniz cafede oturmadınız çok enteresan en baştan anlamadınızmı kaçarak mı evlendiniz ailenizle görüşmüyor musunuz buna nasıl izin verirler en baştan kaynana da kalınmış siz zaten yolda bile kaybolmuşsunuz bu kozu onlara sen vermişsin harçlık almak ne demek yan yani öyle çok soru işareti var ki peki ayrılmaya cesaretiniz var mı kendi hayatınızı kurmaya yok bu bilindiği için daha çok sömürürler ha ama ev sizden soruluyor sorun yok mu biz napalım ne diyelim şimdi eşin kaynanan çık derse çıkıyorsun keyfince harcıyacağın kendi paran yok evden senden soruluyor yemek temizlik vs tabii

kaybolduğunu söylemişsin kayboldun ve seni onlar mı buldu yoksa sen kendin kayboldum diye anlattın mı ? ayrıca kaç yaşında olduğunu ve ne kadar zamandır evli olduğunu merak ettim canım

arkadaşım Allah yardımcın olsun...bence eşinle başbaşa kaldığında gayet yumuşak ve iyi niyetli bir dille.annesinin annesi olduğunu saygı duyduğunu ama para konusunda eşinle muhattap olmak istediğini ve kayınvalidenin çok fazla müdahale etmeyip hayatı öğrenmek istediğini belirt.suçlayıcı olma sakın..bunu yapıyo ediyo diye korumaya geçiyolar hemen..tatlı dille işle yavaş yavaş

Lise mezunu birinin bu derece cahil ve zayif olmasina anlam veremiyorum. Neredeyse 18 yasina kadar aktif bir okul hayati dile kolay. Bu denli sinmis olmaniz cok ilginc.

Arkadas benim soyleyeceklerimi zaten soylemis
ayrica baslik cok enteresan olmus bi degis istersen cok itici

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…