Arkadaşlar kayınvalidem değişik şeyler söylüyor eşim de annem sana şaka yapıyor seni seviyor aslında diyor. 2 günde bir arar açmasam eşime der aradım açmadı. Geçenlerde beni aradı o gün regl olmuştum napıyosun dedi bende belim ağrıyor uzanıyodum dedim. Benim bağışıklığım çok düşük çok çabuk grip olurum çok şükür büyük bir sıkıntım yok o gün belim ağrıyor diyince dedi hemen sen hasta oluyorsun bilseydik seni almazdık git geri seni istemiyoruz dedi güya şaka yapıyor. Ben çok sinirlendim ama belli etmedim sadece artık yapacak birşey yok eşim istiyor beni alan almış dedim konu kapandı.( Ayrıca beni ailesi bulmadı biz severek evlendik)Bu geçenlerde kayınvalidemin evine gittim eşim ve ben atanamadık benim 2 yıllık, eşimin 4 yıl atanma olasılığı yüksek ama derslerine çalışmıyor. Ailemde evin en küçüğü benim, kayınvalidem dedi abin ablan memur bize de sen düştün şansa dedi, ben de derslerime çalışıyorum atama bekliyorum dedim. Eşim hiç çalışmıyor diyince diyor zamanında arkadaşları bide sen aklını çeldin ondan atanmadı. Halbuki ben eşimi ilk tanıdığımda 3 yıldır atanamamıştı zaten neyse aldırış etmedim ama bu lafları beni geriyor artık oraya gitmek bile istemiyorum sizce nasıl mesafe koyup nasıl davranmalıyım.