Hanımlar Günaydın;
Çok hareketli Bi oğlum var, aklına koyduğunu kesinlikle yapar, meraklı, oyun seven Bi çocuk, eşim de çocukken aynı böyle imiş, oğlum iki yaşında.
Kayınvalideme her gittiğimiz de elinde bez oğlumun peşinde koşar, aman pisletmesin, aman dağıtmasın... Bu haline alıştım öyle kabul ettim ama gel gelelimki Oraya son gidişimiz de, oğlum biz yemek yerken mutfak dolabından Bi iki parça tava vb. Şeyler verdik onlarla oynuyordu,
Kaynanam; " domuz gibi eşeliyor girdiği yeri " dedi. Bende ayakta idim yemek koyuyordum, döndüm dedim ki ;" domuz benzetmesi ağır olmadı mı?"
" evet biraz ağır oldu" dedi. Öyle kaldı konu.
Bnm annem genel de oğlumun bu oyun oynama şekline " tavuk gibi eşeleniyor "benzetmesi yapar.
Neyse kalkmamıza yakın yine kaynanam dedki" yaptığı her iş zarar, hiç karı yok bu çocuğun"
Ben hemen üstümü giyindim eşime çayı evde içeriz derim kalktık geldik.
Bir hafta geçti bu olay olalı.
Şimdi kaynanam elbet beni arayacak, o Zaman bize gelin dediğin de" bnm oğlum evine zarar veriyo, domuz gibi ya, gelmeyecem artık " demeyi düşünüyorum, ama oğlumu eşimle de göndermesem mi? Yoksa sadece ben mi gitmesem.
Şunu da belirteyim eltim çalışıyo diye kaynana eltimin iki çocuğuna bakıyo hafta içi, ama bnm oğlum hareketli diye "ay ben ona bakamam "diyo. Zaten ben hiç bırakmadım oğlumu. Bakmadı yani, ama bu hali beni yordu artık,
Bu arada nereye gidersem gideyim hep oğlumun peşindeyim kırmadan dökmesen oynasın diye yanından hiç ayrılmam, her gören. İlgili Bi annesin der, ben vurdumduymaz olsam amenna hak ettik derim ama ben böyle iken zoruma gidiyo.
Yapım gereği biraz detaykı konuşuyorum. uzun oldu. Kusura bakmayın.