• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin oğlumun burnuna laf etmesi

Hayırlı Akşamlar Kızlar
Dert değildir belki ama akşam akşam sinir olduğum bir konu. 18 aylık Bir oğlum var dogdugundan bu yana sürekli söylemleri olur şunu giydir bunu yedir diye. Haftada bir görüşürüz oğlumu tepeden tırnağa inceler o gün. Nasıl iyi bakabiliyor muyum diye. Çoğu zaman dediklerini duymazdan gelirim. Bugünde iftara çağırdi gittik. Bana dediği oğlunun burnu çok geniş arada sıktır da ufalsin. Böyle kalırsa büyüyünce güzel olmaz dedi. Anne dedim ilk defa senden duydum burnun sıktırılınca ufaldığını. Ben seviyorum oğlumun burnunu kusura bakma dedim. Sen benim tecrübemi yabana atma dedi sonrada. Aksam akşam sinir oldum. Daha fazla birşey demek de istemedim. Siz hiç böyle birşey duydunuz mu acaba ?
Benim kaynanamda bana, bu bebeğin burnu büyük çirkin sana benziyor derdi :) çok ciddiydi ama bakma benim güldüğüme. Nereye gitsek, burnu annesine benziyor derdi. Şimdi de ne güzel bir burnu var kime çekmiş bu çocuk diyor :) bende ben doğurdum tabi güzel olacak diyorum.
Yani takma kafana.. :)

Hayırlı Akşamlar Kızlar
Dert değildir belki ama akşam akşam sinir olduğum bir konu. 18 aylık Bir oğlum var dogdugundan bu yana sürekli söylemleri olur şunu giydir bunu yedir diye. Haftada bir görüşürüz oğlumu tepeden tırnağa inceler o gün. Nasıl iyi bakabiliyor muyum diye. Çoğu zaman dediklerini duymazdan gelirim. Bugünde iftara çağırdi gittik. Bana dediği oğlunun burnu çok geniş arada sıktır da ufalsin. Böyle kalırsa büyüyünce güzel olmaz dedi. Anne dedim ilk defa senden duydum burnun sıktırılınca ufaldığını. Ben seviyorum oğlumun burnunu kusura bakma dedim. Sen benim tecrübemi yabana atma dedi sonrada. Aksam akşam sinir oldum. Daha fazla birşey demek de istemedim. Siz hiç böyle birşey duydunuz mu acaba ?
Yav he he deyip geçiştirin, terbiyesiz o ne demek öyle yahu.

AYNINI BENDE YASAMISTIM
Kizim yeni dogdugunda kayinvaldemle icli disliyfik kiz bunun burnu ne iri ben kuculturum bunu dedi hic kulak asmadim olurmu oyle sacmalik dedim sen bakta gor dedi ay nasil kendimi sıkıp gerilmistim
Bide kucucuk emen bebege yumurta verirdi daha erken dokunur diye kendimi yerdim mideme agrilar girerdi sacma kulaktan dolma seyler yapardi
Sonuc olarak cocugun burnu kuculsun diye surekli burnundan opmeye basladi ama resmen emiyodu operken..eliyle surekli burnunu sıkıyodu ve o resmen meme emer gibi minicik bebegin burnunu emdikce deliriykdum icten ice..biseyde denmiyo kavfacidir kendisi..
Her neyse sonuc olarak yapti yapcagini ve suan kizim 9 yasinda vee cok cok minik burnu nokta kadar

AYNINI BENDE YASAMISTIM
Kizim yeni dogdugunda kayinvaldemle icli disliyfik kiz bunun burnu ne iri ben kuculturum bunu dedi hic kulak asmadim olurmu oyle sacmalik dedim sen bakta gor dedi ay nasil kendimi sıkıp gerilmistim
Bide kucucuk emen bebege yumurta verirdi daha erken dokunur diye kendimi yerdim mideme agrilar girerdi sacma kulaktan dolma seyler yapardi
Sonuc olarak cocugun burnu kuculsun diye surekli burnundan opmeye basladi ama resmen emiyodu operken..eliyle surekli burnunu sıkıyodu ve o resmen meme emer gibi minicik bebegin burnunu emdikce deliriykdum icten ice..biseyde denmiyo kavfacidir kendisi..
Her neyse sonuc olarak yapti yapcagini ve suan kizim 9 yasinda vee cok cok minik burnu nokta kadar

Ay senin kv daha bi değişikmiş emmek ne ya. Tövbe estağfurullah

Sacmalık yani sıktırarak burun ufalsa,kulaklar sıki saç bandiyla tutturularak (burada bir konuda okumuştum bunu)kepçe olmaktan çıksa dünyada büyük burunlu,kepçe kulakli insan kalmazdı.
Ayrıca kafaya takacak birşey yok. Vermişsiniz cevabını zaten.

Arkadasım dogum yaptığında ziyarete gitmiştim. Kendi bebeğinin burnunu sıktırıp duruyodu burnu cok geniş baksana küçülür diye güldü

Evet duydum benim burnumu hep hafifçe sıkarmış annem, genetik en baba olay elbette ama yaparmış etrafımda da gördüm

Oğlum yüz üstü ya da yan yatarak uyumadığı için kafasının arkası otoban gibi olmuştu, annem ısrarla çocuğa kusur bulup durma derdi ama ova olmuş kafa görüyorum, yarım saat bir yana yarım saat öbür yana derken düzeldi kafası

Oğlum yüz üstü ya da yan yatarak uyumadığı için kafasının arkası otoban gibi olmuştu, annem ısrarla çocuğa kusur bulup durma derdi ama ova olmuş kafa görüyorum, yarım saat bir yana yarım saat öbür yana derken düzeldi kafası

Bizde sürekli kustugumuz için hiç sırt üstü yatamadik bir sağa bir sola degisimli uyurduk. Şimdi kafası yuvarlak babannesi de güzel kafalı oğlum benim diye sever. Benim ve eşimin burnu ufaktır diyorum aynı dayısının burnuna çekmiş gerçekten de Aynısı. Butun suç annemin bence zamanın da sıktırsaydi şimdi babannesi laf etmezdi :)))

Annem de birkac kec demistir kizim icin..ama buraya konu acmayi dusunmedim.burdaki bazi yorumlardan dolayi kv gicik olmaniza gerek yok.gayet normal bir babanne..

Back
X