Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş kayınvalidenin evini zorla istila etti heralde.
Oğlu ayrı evde oturalım dedi de, arkadaş yok ısrarla ben annenle oturacağım dedi.
Kimse istemez, bunları yaşamayı.
Öyle şartlar oluyor ki kabul ediyorsunuz, sonra da kabul ettiğiniz için bir de suçlu oluyorsunuz.
Çok biliyorlarsa, oğlunuda evlendirmeseymiş kayınvalide, ev alana kadar.
Ben istemiyorum kimseyi evimde deseydi.
Ama işlerine geliyor önce, sonra da yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Ama yok gelin kabul etti ya, artık o evin kölesi.
Otursa oturamaz, dışarı çıksa izin almadan çıkamaz.
Önce oğluna söz geçirecek, oğlum sizi istememiştim zaten, şimdide istemiyorum, al karına ayrı ev aç.
Milletin oğlu ev açamaz, kaynana bunları düşünmez, oğlum aldığı kadına ev bile açamadı diyip, sığıntı muamelesi yapar, bunları düşünmezler, banane kabul etmeseydi denir suç geline atılır.
He doğru mu söyleniyor, bunlar gibilere evet helak etmeyecek insan kendini.
Madem ev geçindirmeye niyetin yok, ayrı bir ev açamayacaksın, evlenmeseymiş keşke arkadaş, oğluda ne hali varsa görseymiş. Kendini helak etmenin ne anlamı var.
Arkadaş kayınvalidenin evini zorla istila etti heralde.
Oğlu ayrı evde oturalım dedi de, arkadaş yok ısrarla ben annenle oturacağım dedi.
Kimse istemez, bunları yaşamayı.
Öyle şartlar oluyor ki kabul ediyorsunuz, sonra da kabul ettiğiniz için bir de suçlu oluyorsunuz.
Çok biliyorlarsa, oğlunuda evlendirmeseymiş kayınvalide, ev alana kadar.
Ben istemiyorum kimseyi evimde deseydi.
Ama işlerine geliyor önce, sonra da yapmadıklarını bırakmıyorlar.
Ama yok gelin kabul etti ya, artık o evin kölesi.
Otursa oturamaz, dışarı çıksa izin almadan çıkamaz.
Önce oğluna söz geçirecek, oğlum sizi istememiştim zaten, şimdide istemiyorum, al karına ayrı ev aç.
Milletin oğlu ev açamaz, kaynana bunları düşünmez, oğlum aldığı kadına ev bile açamadı diyip, sığıntı muamelesi yapar, bunları düşünmezler, banane kabul etmeseydi denir suç geline atılır.
He doğru mu söyleniyor, bunlar gibilere evet helak etmeyecek insan kendini.
Madem ev geçindirmeye niyetin yok, ayrı bir ev açamayacaksın, evlenmeseymiş keşke arkadaş, oğluda ne hali varsa görseymiş. Kendini helak etmenin ne anlamı var.
valla kayınvaliden fazla alıngan ve kaprisliymiş.ama ne yalan söyliyim kuaföre giderken keşke kardeşin öyle bişey demeseymiş.sanki gerçekten tembihlenilmiş gibi olmuş.kardeşinin de bi an boşluğuna geldi herhalde sen dururken kendisinin haber vermesi...eminim hiç haber vermeden çıksaydınız bişey demezdi ama böyle kaynananız adına üzücü olmuş.diğer konuları söylemiyorum oralarda haksız tabiki.ama kaynananızı böyle kabullenin.size özel yaptığı bişey yok.herkese öyle davranıyorsa karakteri bu ve asla değişmez!Allahtan eşiniz anlayışlı bi insan.size hesap sormadan gülüp geçebiliyor olayların üstünden.Allah kolaylık versin ne diyim :bbo:
valla kayınvaliden fazla alıngan ve kaprisliymiş.ama ne yalan söyliyim kuaföre giderken keşke kardeşin öyle bişey demeseymiş.sanki gerçekten tembihlenilmiş gibi olmuş.kardeşinin de bi an boşluğuna geldi herhalde sen dururken kendisinin haber vermesi...eminim hiç haber vermeden çıksaydınız bişey demezdi ama böyle kaynananız adına üzücü olmuş.diğer konuları söylemiyorum oralarda haksız tabiki.ama kaynananızı böyle kabullenin.size özel yaptığı bişey yok.herkese öyle davranıyorsa karakteri bu ve asla değişmez!Allahtan eşiniz anlayışlı bi insan.size hesap sormadan gülüp geçebiliyor olayların üstünden.Allah kolaylık versin ne diyim :bbo:
eğer ben hiçbişi söylemeden o kapıdan çıkmış olsaydım daha kötü olurdu ve ben hakksız olurdum ve o olayın sonrasında söylenen lafları hak etmiş olurdum.ama burda durum farklı yukarda Allah var asla kardeşime tembihlemedim.şükrler olsun konuşabiliyorum.kardeşimdeo anda söleyince bende tekrar sölemeye gerek duymadım aklıma gelmedi bile.içimde kötü niyet yoktu kasıtlı bişi yapmadım yapmamda.akşam eve gittim surat yine beş karış nasılsın anne dedim yüzüme bile bakmadan iyiym kızım dedi.o şimdi onadan özür dilicemi falan bekliyo galiba ama kusura bakmasın herkes haddini yerini bilicek.sabah eşimle konuştuk oda benim düşündüğüm gibi düşünüyo hatta olay patlak verdiğinde eşim sölemişti annem bi geçiş dönemi yaşıyo diye.bakalım ne kadar sürücek bu.ev meselesini konuşucaz akşama 1 aya kadarda evdekilre sölücez ufak bi ev alalım 2 odalı kredi çekelim hazır çalışıyoken benim eşimin maaşını kredi taksitine ödeyelim.sonrad abakarız başımızın çaresine.eşim iş değişikliği yaptığı için bu ay başı maaşı belli olucak ya çalışıcak ya işten ayrılcak beklemedeyim her türlü anlıcanız bilmiyorumkismile
canımm en doğrusu buu küçük olsun senin olsun boşver en azından huzurun olur ikinizde çalışıyosunuz ee daha ne hiç birşey olmaz gül gibi ödersiniz hem bu sayede ev sahibi olcaksınız fenamı bir an önce konuşun halledin yazık değilmi senin pskolojineeğer ben hiçbişi söylemeden o kapıdan çıkmış olsaydım daha kötü olurdu ve ben hakksız olurdum ve o olayın sonrasında söylenen lafları hak etmiş olurdum.ama burda durum farklı yukarda Allah var asla kardeşime tembihlemedim.şükrler olsun konuşabiliyorum.kardeşimdeo anda söleyince bende tekrar sölemeye gerek duymadım aklıma gelmedi bile.içimde kötü niyet yoktu kasıtlı bişi yapmadım yapmamda.akşam eve gittim surat yine beş karış nasılsın anne dedim yüzüme bile bakmadan iyiym kızım dedi.o şimdi onadan özür dilicemi falan bekliyo galiba ama kusura bakmasın herkes haddini yerini bilicek.sabah eşimle konuştuk oda benim düşündüğüm gibi düşünüyo hatta olay patlak verdiğinde eşim sölemişti annem bi geçiş dönemi yaşıyo diye.bakalım ne kadar sürücek bu.ev meselesini konuşucaz akşama 1 aya kadarda evdekilre sölücez ufak bi ev alalım 2 odalı kredi çekelim hazır çalışıyoken benim eşimin maaşını kredi taksitine ödeyelim.sonrad abakarız başımızın çaresine.eşim iş değişikliği yaptığı için bu ay başı maaşı belli olucak ya çalışıcak ya işten ayrılcak beklemedeyim her türlü anlıcanız bilmiyorumkismile
eğer ben hiçbişi söylemeden o kapıdan çıkmış olsaydım daha kötü olurdu ve ben hakksız olurdum ve o olayın sonrasında söylenen lafları hak etmiş olurdum.ama burda durum farklı yukarda Allah var asla kardeşime tembihlemedim.şükrler olsun konuşabiliyorum.kardeşimdeo anda söleyince bende tekrar sölemeye gerek duymadım aklıma gelmedi bile.içimde kötü niyet yoktu kasıtlı bişi yapmadım yapmamda.akşam eve gittim surat yine beş karış nasılsın anne dedim yüzüme bile bakmadan iyiym kızım dedi.o şimdi onadan özür dilicemi falan bekliyo galiba ama kusura bakmasın herkes haddini yerini bilicek.sabah eşimle konuştuk oda benim düşündüğüm gibi düşünüyo hatta olay patlak verdiğinde eşim sölemişti annem bi geçiş dönemi yaşıyo diye.bakalım ne kadar sürücek bu.ev meselesini konuşucaz akşama 1 aya kadarda evdekilre sölücez ufak bi ev alalım 2 odalı kredi çekelim hazır çalışıyoken benim eşimin maaşını kredi taksitine ödeyelim.sonrad abakarız başımızın çaresine.eşim iş değişikliği yaptığı için bu ay başı maaşı belli olucak ya çalışıcak ya işten ayrılcak beklemedeyim her türlü anlıcanız bilmiyorumkismile