- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
konuyu benmi yanlış anladım bilmiyorum ama konu sahibinin kayinvaldesinin tepkisi gelinene değilki
oğluna ve eşine tepkili davranmış hediye konusunda
ben öyle anladım
ve aynı evde yaşamayı kabul ediyorsa bi insan malesef bazı şeylerede katlanmak zorundadır
örneğin madem o evde yaşiyorsun giderken biyere söyleyeceksin arkadaşım
senin yerine kiz kardeşinin ablam şunu şunu yapacak demesi hiç hoş olmamış
çıkarken anne ben şuraya gidiyorum demeliydin
evet çocuk değilsin izin alacak da değilsin ama birlikte yaşiyorsun ve bazı şeylere dikkat etmen gerekir
ha yok ben böyle şeye gelemem diyorsan ozaman ayrı eve çıkıcaksın ozaman sana kimse suratda asmaz
ayrıca 48 yaşında bir bayan yaşlı değildir
ruhu genç demekki öyle davraniyor
davranışlarında bir bozukluk yok
ister müzik dinler ister göbek atar kime ne?
ne güzel genç kalabilmiş
düşünüyorumda senin tarafından yorum yapmak çok kolay çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum.onun tavrı herkeseç.ünkü farklı bişi bekliyodu ama ne olursa olsun insanın gönlünden kopan bir hediyeye bu şekilde tepki verilmez.heleki paçavra olması daha acı verici.ben her zaman giderken haber veriyorum ama bu zamana kadar hiç bu tarz sorun yaşamadık.çünkü ben onun sorunlarını üstüne geldim.ben zaten kardeşime tembihlemedim o anda söyledi.bende bidaha söleme gereği duymadım ha hiç sölemeden çıksaydım evet hatalı olabilirdim.ama kalkıp herkesin gerçek üyüzünü gördüm diyerek laf sokması hiç doğru bişi değil.belki ben onların düzenini bozmuş olabilirim ona hiçbişi diyemem.ama elimden geldiği kadar her işe yardım ediyorum.yukarda Allah görüyo.mesela altınlarımın yerini değiştirmiş bana sölemiyo bile.yüzüğümü altınların yerine koymayı bahane ettim.bana dediki kızım sen koy onu çekmecene sonra koyarız neden demiyosun yerini dğeiştirdim diye.bi düğün bişi olduğunda düğünde takılan altınlarımdan almayı biliyo.bazı şeyler göründüğü gibi 2 cümleyle anlatılacak kadar basit değil.
Son düzenleme: