Kayınvalidemin sorunu ne?

Çocuk gibi, bu model kayınvalide de hiç görmemiştim.
Aslında büyük problemler değil, eşiniz de dengeli bir adama benziyor.
Başka eve çıkma ihtimaliniz yok mu peki?

valla şuan için ayrı eve çıkma gibi bi durumumuz yok ama eşime dün söyledim ev bakalım diye.harcamalarımıza dikkat edelim diye.bendxe bugün internetten bakıyorum ev.hayırlısı artık ama nereye kadar böle davrancak bilmiyorum.hiç konuşmuyı benle suratıma bile bakmıyo.sadece saygı duyuyorum kendisine o kadar.

valla üzüldüm size ama çok sabırlısınız ben asla gelemem böyle şeylere saygıda kusur etmem ama kesinlikle kaprisini çekmem çekmiyorum zaten burda eşinizdede çok hata var bence annesine fazla değer veriyo siz eşinizle konuşun ve kayınvaldenize tavrınızı koyun

bi noktada çok doğru söylüyosun cnm ama oda arada kaldım diyo haklısın diyo ama bizim sonumuzda dayımla anneannem gibi olmasın kavgalı ayrılmayalım kötü olmayalım diyo.eşim konuşsa bile eşime tavır yapıcak biliyorum.oda çok üzülücek.

bi noktada çok doğru söylüyosun cnm ama oda arada kaldım diyo haklısın diyo ama bizim sonumuzda dayımla anneannem gibi olmasın kavgalı ayrılmayalım kötü olmayalım diyo.eşim konuşsa bile eşime tavır yapıcak biliyorum.oda çok üzülücek.
ya sen canım senin üzüntün sen daha çok üzülüyosun tamam eşinde arada kalıyodur ama böylede olmazki kadına bak yaa yaşına başına bakmadan töbe töbe o zamn yapıcağınız tek şey bir an önce ayrı bir eve çıkmak flört döneminde bende diyodum eşime birlikte oturalım nolcak diye ama nişanlıyken baktım ben bu kadınla yapamicam dedim kesinlikle ayrı ev boşver dedim sıkarız dişimizi ama rahat oluruz huzurumuz olur öylede oldu vallahi sende eşinle konuş ayrı eve çık bir an önce yazık değilmi sana

ya sen canım senin üzüntün sen daha çok üzülüyosun tamam eşinde arada kalıyodur ama böylede olmazki kadına bak yaa yaşına başına bakmadan töbe töbe o zamn yapıcağınız tek şey bir an önce ayrı bir eve çıkmak flört döneminde bende diyodum eşime birlikte oturalım nolcak diye ama nişanlıyken baktım ben bu kadınla yapamicam dedim kesinlikle ayrı ev boşver dedim sıkarız dişimizi ama rahat oluruz huzurumuz olur öylede oldu vallahi sende eşinle konuş ayrı eve çık bir an önce yazık değilmi sana

kiradamısınız canım?

kiradamısınız canım?
evet canımm hemde ben daha yeni işe başladım oğlumu büyüttüm 3yaşında şimdi eşiminde çok yüksek bir maaşı yok yani kendi ailemin arada desteği oldu biraz düğünden birikintimiz vardı çok zorda kaldığımızda kullandık ve her istediğimizi aldık ne bilim aşırıya kaçmadık ama çokta aşırı sıkıntıda çekmedik çok şükür şimdi son 6aydır bende işe başladım daha rahatız (maddi) yönden allah yardımcın olsun canım benimm

iphodlar falan yıldönümleri.ne güzel evliliklerini diri tutuyorlar hala.ne romantikler:)))
yaşınız küçük galiba,ayrı eve çıkarsınız inşallah da kendi evinizin muhtarı siz olursunuz.
yoksa böyle giderse doğal olarak robot olacaksınız.gittiğini söyle,günaydın de,selam ver............
hemen özgürlük şart.

eşim dediki aşkım sen biraz alttan al günaydın de dedi anneme gittim dedim hiç suratıma bakmadı ben sofrayı hazırlıyorum o uzanmış çekyata açmış telefondan müzik onu dinliyo bi yandan uyuyo hiç yaşına göre davranmıyo.inanın bişi demedim bi laf sölemedim. ayağım gitmiyo.aynı evdeyiz bu arada.hediye bependiremiyoruz yaa.hediyemizde paçavra oldu zaten.

Yani açıkcası kayınvalidenizin tavrı bana çok garip geldi. Yani anlatabilecek miyim bilmiyorum ama kayınvalideye iphone değil etek,gömlek,yüzük falan alınır. Kaç yaşında bilmiyorum ama ehliyet almak için neden bu kadar beklemiş ki acaba akannehir
yani söylemek istediğim insan biraz yaşının insanı olmalı. Eğer olmazsa genç gelini ile kızı ile oğlu ile kendisini kıyaslar. Mutsuz olur mutsuz eder. Onu frenleyebilecek tek kişi zannediyorum kayınpederiniz.Veya o kendisini evin genç hanımı gibi görüyorsa biraz mesafeli bir yere taşınmak mı acaba? Şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz tabii..mirmirmirmir

vallahi canım allah sana peygamber sabrı vermiş aynı evde böyle bi kadına nasıl tahamül ediyosun sen .... ayrıca görümcenin yaptığıda çok ayıp ..
bi an önce ayrı eve çıkmaya bak yoksa çok yıpranırsın:olmaz: ne diyim allah sana sabır ,kaynananada akıl versin..a.s:

kadının evine gelmiş düzenini bozmuşsun. psikolojisi alt üst olmuş. bi de üste çıkıyosun. ne işiniz var kayınvalidenin evinde arkadaşım? ya evine çıkacaksın, ya da oturacaksın baba evinde. hangi çağda yaşıyoruz!!!

ayrıca insanların hangi yaşta nasıl davranacağına sizler karar veremezsiniz.

kadının evine gelmiş düzenini bozmuşsun. psikolojisi alt üst olmuş. bi de üste çıkıyosun. ne işiniz var kayınvalidenin evinde arkadaşım? ya evine çıkacaksın, ya da oturacaksın baba evinde. hangi çağda yaşıyoruz!!!

pardonda neden bu kadar sert çıktınız şimdi arkadaşa ne demek düzenini bozdunuz pskolojisini altüst ettiniz belki kayınvalde istedi birlikte oturmayı bekli durumları müsait değildi bunları biliyomusunuzda böyle patavatsız yorumlar yapıyosunuz ne hakla bir kere kadın sadece gelinine böyle değilki eşine bile kötü davranmış okumadınız galiba sizde kimin kocaya kimin babasının evinde oturacağına karar veremezsinizkötükedihüsokötükedihüso

o zaman siz evlendiğinizde ayrı eve çıkarsınız. ki bu laflarınızla pekte evlenebileceğinizi sanmıyorum.baba evinde oturur koca adayı beklersin.kötükedihüso kusura bakmayın ama kimin ne yapacağını sizden öğrencek değilim.bellikibekarsın o yüzden seni ilgilendiren konular hakkında yorum yapman daha bi mantıklı olur.tok açın halinden anlamaz güzelim.

pardonda neden bu kadar sert çıktınız şimdi arkadaşa ne demek düzenini bozdunuz pskolojisini altüst ettiniz belki kayınvalde istedi birlikte oturmayı bekli durumları müsait değildi bunları biliyomusunuzda böyle patavatsız yorumlar yapıyosunuz ne hakla bir kere kadın sadece gelinine böyle değilki eşine bile kötü davranmış okumadınız galiba sizde kimin kocaya kimin babasının evinde oturacağına karar veremezsinizkötükedihüsokötükedihüso

kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hangi gelin mecbur değilse veya kayınvalide zorlamadıysa onunla birlikte yaşamak ister ki. Düzeni bozulduysa çocuğuna gelecek sağlayıp,ev alacaktı. O zaman hiiiç rahatsız olmazdı. Kimse kimseniin hangi yaşta nasıl davranacağına karar vermiyor. Ama gelin sahibi 50 yaşında bir kadın da şımarıklık yapınca komik oluyor...sositososito

konuyu benmi yanlış anladım bilmiyorum ama konu sahibinin kayinvaldesinin tepkisi gelinene değilki
oğluna ve eşine tepkili davranmış hediye konusunda
ben öyle anladım
ve aynı evde yaşamayı kabul ediyorsa bi insan malesef bazı şeylerede katlanmak zorundadır
örneğin madem o evde yaşiyorsun giderken biyere söyleyeceksin arkadaşım
senin yerine kiz kardeşinin ablam şunu şunu yapacak demesi hiç hoş olmamış
çıkarken anne ben şuraya gidiyorum demeliydin
evet çocuk değilsin izin alacak da değilsin ama birlikte yaşiyorsun ve bazı şeylere dikkat etmen gerekir
ha yok ben böyle şeye gelemem diyorsan ozaman ayrı eve çıkıcaksın ozaman sana kimse suratda asmaz
ayrıca 48 yaşında bir bayan yaşlı değildir
ruhu genç demekki öyle davraniyor
davranışlarında bir bozukluk yok
ister müzik dinler ister göbek atar kime ne?
ne güzel genç kalabilmiş

aynen ölee valla.kendinden soğuttu beni yaa.aklıma geldikçe sinir oluyorum.vallahiç kusura bakmasın ne özür dilerim nede gönlünü almaya çalışırım.

boşveeeer o seninle yarışıyor bence aklınca o ne yaparsa ben daha iyisini yaparım o gençse ben daha genç olurum havalarında:)) sende ona inat onun yapamayacağı şeyler yap hiç önemseme boşverrrr ona da aslında inadına annecim annecim die davranacaksın sinir olur mesela güzel güzel giyin süslen eşine de akşam bi yere çıkalım sonrada kayınvalidene annecim nasıl olmuşum dışarı çıkıcaz da de çatlasın:))

kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hangi gelin mecbur değilse veya kayınvalide zorlamadıysa onunla birlikte yaşamak ister ki. Düzeni bozulduysa çocuğuna gelecek sağlayıp,ev alacaktı. O zaman hiiiç rahatsız olmazdı. Kimse kimseniin hangi yaşta nasıl davranacağına karar vermiyor. Ama gelin sahibi 50 yaşında bir kadın da şımarıklık yapınca komik oluyor...sositososito

oldu!!
başka?
kiralik evlere ne olmuş?

konuyu benmi yanlış anladım bilmiyorum ama konu sahibinin kayinvaldesinin tepkisi gelinene değilki
oğluna ve eşine tepkili davranmış hediye konusunda
ben öyle anladım
ve aynı evde yaşamayı kabul ediyorsa bi insan malesef bazı şeylerede katlanmak zorundadır
örneğin madem o evde yaşiyorsun giderken biyere söyleyeceksin arkadaşım
senin yerine kiz kardeşinin ablam şunu şunu yapacak demesi hiç hoş olmamış
çıkarken anne ben şuraya gidiyorum demeliydin
evet çocuk değilsin izin alacak da değilsin ama birlikte yaşiyorsun ve bazı şeylere dikkat etmen gerekir
ha yok ben böyle şeye gelemem diyorsan ozaman ayrı eve çıkıcaksın ozaman sana kimse suratda asmaz
ayrıca 48 yaşında bir bayan yaşlı değildir
ruhu genç demekki öyle davraniyor
davranışlarında bir bozukluk yok
ister müzik dinler ister göbek atar kime ne?
ne güzel genç kalabilmiş

İyi de bana garip gelen müzik dinlemesi göbek atması değil ki. Oğlunun ve gelininin hediye olarak aldığı kıyafetleri paçavra olarak nitenlendirmesi. Bunu 20 yaşında ki biri yaparsa geçer karşısına anlatırsın yanlışını. Bu şımarıklıktır,ayıptır,yakışmaz dersin. Ama 50 yaşında hem saygı göstermelisin hem de bu tip ayıplara göz yummalısın. İşte bu biraz zor. Yani ruhun genç kalmasıyla, insanın ar duygusuna sahip olmasının uzaktan yakından alakası yok.:olmaz:

belki kiraya verecek paraları yok bu devirde geçinmek kolay mı sanki mecbur kalmış orada oturmuş gelin kaynanayı idare edecekse kaynana da olgunluk gösterip gelini idare etmek zorunda değil miboshayallersmile

kimse kusura bakmasın ama kiraya verecek parayı bulaman bi zahmet evlenmesin
yoksa görüldüğü üzere herkesin düzeni bozuluyor ve huzur kaçiyor
anlamiyorumki ne var bu evlilike bukadar yangından mal kaçırır gibi acele etmeye
geç olsun temiz olsun
bana kocam ayrı ev bile açamayacaksa bi zahmet karşımada evlenelim diye çıkmasın yani, ne zorum varki evlenmeye otururum paşalar gibi babamım evinde keyfime bakarım
bu devirde kira ödemek zor gibi klişe laflarada karnım tok
hangi devir kolay olmuşki bu devir kolay olsun

oldu!!
başka?
kiralik evlere ne olmuş?

Nereden biliyorsunuz bu hanımın eşinin 1000 liranın üzerinde maaş aldığını. Belki adam 750 lira maaş alıyor. Siz kirada değilsiniz sanırım hanımı çalışsa dahi kira verip ev geçindirmek çok çok zor. Herkes de başarabilecek diye bir kaide yok. Çocuğunu okutmuşsundur,meslek sahibi yapmışsındır,hatırı sayılır bir maaşı vardır zaten kiraya gider kaynana yanında oturmaz.Erkek çocuk sorumluluk ister,el kızı da şımarıklık çekm ek zorunda değildir.

İyi de bana garip gelen müzik dinlemesi göbek atması değil ki. Oğlunun ve gelininin hediye olarak aldığı kıyafetleri paçavra olarak nitenlendirmesi. Bunu 20 yaşında ki biri yaparsa geçer karşısına anlatırsın yanlışını. Bu şımarıklıktır,ayıptır,yakışmaz dersin. Ama 50 yaşında hem saygı göstermelisin hem de bu tip ayıplara göz yummalısın. İşte bu biraz zor. Yani ruhun genç kalmasıyla, insanın ar duygusuna sahip olmasının uzaktan yakından alakası yok.:olmaz:

yorumum sana değildi arkadaşım
genel yazdım ben
üzerine neden alındın anlamadım

Back
X