arkadasim iman sac kapatmayla olsaydi suan milyonlarca bu sekilde yasiyan insan peygamber gibi olurdu...
ama bu tamamen kalple ilgili...
ne kapalilar taniyoruz goruyoruz cigeri bes para etmez...
boyle patavatsiz insanlarin laflarini takma...sizin basiniz kapali da benden farkiniz ne de gec...
ne hacilar var yedigi halt kalmamis...
Siirt'teki kucuk kizlara tecavuz edenler arasinda haci amcalar varmis mesela al sana ornek
iman distan bakilipta gorulecek bir sey degildir, kimse kendini kandirmasin, kendini boyle kandiran insanlara da kulak asma...
senin kayinvaliden ve onun gibi olan arkadaslari onun bunun kapaliligiyla acikligiyla konustuklarinda gunah islediklerini bilmiyorlar sanirim, bir hatirlat...
Sadece saçımı kapamamı değil ki onlar gibi olmamı hergün sohbetlerine beraber gitmeyi bi kere gittim sohbetlerine açıklardan öle bi bahsediyorlar ki sanırsınız hayat kadınlarından bahsediyorlar çok rahatsız oldum...Allah kabul etsin kendi yapsın ibadetini ama bana bulaşmasın istiyorum ....Gelin geldiğimin ikinci haftası başladı şuraya gidelim buraya gidelim diye sürekli bahaneler uydurdum daha evime alışamadan beni sohbete derse götürmeye kalkıştı benim bildiğim yeni evli insana hrkes çekinerek gider..Bluzum vardı boynunda fular vardı aklınca espiri yaptı kafasına takacağına boynuna takmış diye sürekli böyle şeyler duymazdan geliyorum kendi kendimi çok üzüyorum ama sanırım çaresi yok...Ayrıca dedikodu konusunda da Maşallahı var yani...Onu neden aldın diyenlere Asla hakkımı helal etmicem ben neyim ki neden aldın diye bahsedebiliyorlar benden