kayınvalidem bayramdan önce dizinden ameliyat oldu dizine platin takıldı ben işlerimden dolayı izin alamdım görümcem çalışmadığı için hastanede yanında kaldı bende her akşam işten cıkınca hep uğradım yanına eve cıkınca 15 gün ben kaldım daha sonrada görümcemle dönüşümlü olarak bakıyoruz asla ne gitmekten kocundum nede hizmet etmekten benim 2 tane daha eltim var birisi cocuğunun okulu bahane etti gelmedi diğrerininde hep bir mazareti vardı zaten su 2 ay içinde sadece 3 kere geldiler bizde bakarız gibi bir teklifte bile bulunmadılar buna rağmen gelen gidene dikket ediyorum hep görümcemin hastanede kalmasını yanımda tek başına kaldı diye anlatıpta ama bizim hergün hasteneye gelmemizin hastaneden cıkınca yanında kalmamızın hiç lafı bile yok benimle hep dik dik konnuşuyor ortada hiç bir sorun bile yokken eşimin bile dikkatini cekti bu durum ama diğer gelinleriine gelince sanki onlar hep yanında gelmeyen benmişim gibi davranıyor bişey demiyorum hadi hastadır psikoloji bozuktur diye ama benim dışımda diğer gelinlerine damadına gayet normal hep ban denk geliyor yaptığı tuhaf konuşmalar tuhaf davranışlar bide cok güzel ikili oynama huyu var gecen gün kız kardeşide hastaneye yattı eşimle ziyarete gittiler benim için ben cok memnunum ondan diğerleri gibi değil diğerleri hiç gelmedi ilgilenmde demiş demişte o zaman diğerlerine yapması gereken tavırları neden bana yapıyor anlamıyorum bi danışmak istedim size
Son düzenleyen: Moderatör: