Kayınvalidemin Sözleri ve Eleştirileri

Eğer sert çıkmazsan tavrını ortaya koymazsan daha da kuduracak bu kadın. Seni ezmeye calışmasına müsaade etme dişini göster ve terslemen gereken yerlerde asla susma. Edepsiz,arsız ne dersen de her sıfat az kalır bu kadına.

Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?
Bunca lafa sen ne dedin? Kvden ensest sapık ! Manyak karı

O kayınvalideyi paralarım ben Büyük müyük dinlemeden .Hadi o saçma sapan eleştirileri geçtim de, yok eskiden falanca güzel kız varmış da yakışıyorlarmış da....ne kadar dengesiz sözler bunlar.. Ben olsam o esnada kovarım evimden , oğluna falan bakmadan!!!

Çok tehlikeli
Valla bilemedim
Cevabını vermek var ama
Eşiniz sizden yana görünüyor
Fakat siz ne kadar dayanabileceksiniz
Şimdilik misafir deyin
Takmamaya çalışın
La havle okuyun içinizden
Allah yardımcınız olsun

Amin cnm. Bazen diyorum eşim gibi birinin annesi gerçekten bu kadın mı diye? Allah düşmanımın başına vermesin

Susma sakın. Tepene çıkar susarsan. Bu kadın umursanmamaktan ar edecek alınacak biri değil Cevap ver haddini bildir bence.

Ya bu arada ben de korktum kendi adıma erkek arkadaşımın annesi seninkine benziyo ve e. Arkadaşımın annesiyle alakası yok senin duruma benzettim

okuduklarımla çıldırdım, :skandal:hayatta sessiz kalamazdım ben bu kadına. ki benim kayınvalidem hiç böyle şeyler yapmadığı halde, sadece fazla ısrrarcı ona bile sabredemiyom. eşin onu haklı görmüyo ama susturmuyoda. onun ne haddine ne zaman bebek yapacağınızdan :KK67:cumartesiye kadar cinnet geçirtir insana :KK57:

okuduklarımla çıldırdım, :skandal:hayatta sessiz kalamazdım ben bu kadına. ki benim kayınvalidem hiç böyle şeyler yapmadığı halde, sadece fazla ısrrarcı ona bile sabredemiyom. eşin onu haklı görmüyo ama susturmuyoda. onun ne haddine ne zaman bebek yapacağınızdan :KK67:cumartesiye kadar cinnet geçirtir insana :KK57:
Eşim çok sakin bir insan tam tersim. Sırf sinirlenmeyeyim olay çıkmasın moralim bozulmasın diye bir şey yapmıyor. Ufak ufak karşı çıkıyor. Zaten kadın ağzını açınca bir daha kapamıyor. Eşimin abisi iki çocuğunun annesiyle boşanma aşamasına bile geldi bu kadının yüzünden

HAKSIZSINIZ.hiç böyle biri takılır mı.duymamazlığa gel.hatta eşine arada sokul.hani onun görmediğini düşünüyormuşsun gibi.eşinle aranı bozmaya çalışıyor.sakin ol.eşinede bir şey deyip istediğini verme.

Merhaba kızlar. Ben 2 aylık evliyim. Cumartesi eşimin kuzenin düğünü var, yarında kınası. Evi uzak olduğu için kayınvalidem düğüne kadar bizde kalacak. Bu akşam üzeri geldiğinden itibaren her şeye söylenmeye başladı. Neymiş efendim o koltukla o perde uymamış, neden o kadar renkliymiş, oğlu o yatakta yatamazmış, akşam için yaptığım yemeği sevmezmiş... Akşam eşim geldi her şey iyiydi, çay içerken sürekli "Oğlum filanca kız vardı tanıştırmıştık, güzel kızdı " tarzında bahsetti anlatırken "Çok yakışmıştınız" gibi sıfatlar kullanarak eşime bulduğu kızlardan bahsetti. Ben odaya gittim üstümü değiştirmeye eşimde kuzenine aldığı altını götürmek için geldi, kapıyı kapattı. Ben salona girer girmez birden hiddetle " Ne o öyle kapıyı kapatmalar filan içim bunalıyor benim hem ben torun filan istemem daha zamanı değil zamanı gelince söylerim anca o zaman bebek yaparsınız" dedi. Eşim birden "Anne yapma Allah aşkına" dedi. Annesi de " Ne yalan söyleyeyim oğlum istemiyorum torun. İstediğimde söylerim yaparsınız yoksa bakmam" Eşim de bana annesi her fısıltıyı duyduğu için "Boşver takma onu kafana" diye mesaj attı. Az öncede bize " Kalkın kurun yataklarınızı yatın" diye resmen emir verdi. Eşyalarını alıp tam bizim odaya yerleşiyordu, eşim koşup "Anne hadi gel ben seni misafir odasına götüreyim "diye zorla götürdü. Uzun zamandır burada olmamasına rağmen geldiğinden beri beni eşime kötülüyor. Yok sofrayı güzel kuramamışım yemeğin tadı tuzu yokmuş, evde hiç temizlik yapılmıyormuş... Eşim takmıyor ama ben çok takılıyorum bu tarz şeylere ve eleştirilere. Haksız mıyım?

ipeqbojuqu ipeqbojuqu kiz kaynanaya baksana ne dengesizler var

Kv niz hic normaal degil.sizde onu elestirin hicbiseyini begenmeyin.
Valla dusman basina denecek turdenmis bana gore oglunu kiskaniyor.torunun ne zmna yapilacaginada kendi karar verecekmis bu ne curret.boyle kobulari gorunce evlilikten gozum korkuyor;(

kaynana Semra vardı hani

oğlu Ata ile kızı evlendirmedi de zavallı oğlunu sonra otel odasında ölü buldular

aşık olunca o ben ona söylerim demişti

torunu sana mı soracağız da deyin yani

istersen gel aramızda yat deyip kahkaha atmak lazım ona

Bu ne ya, katil zanlısı eder insanı bu kadın. :işsiz:

Vallahi iyi dayanmışsınız, hadsizi ortadan ayırmıştım ben olsam. :sopa:

Kv niz hic normaal degil.sizde onu elestirin hicbiseyini begenmeyin.
Valla dusman basina denecek turdenmis bana gore oglunu kiskaniyor.torunun ne zmna yapilacaginada kendi karar verecekmis bu ne curret.boyle kobulari gorunce evlilikten gozum korkuyor;(

Kiz bence bizimkiler (sen biliyorsun kimleri ima ettigimi) onlarda ne zaman cocuk yapilacagina karar veren kaynana modellerinden

Allah dağına gore kar veriyor yeminle.. demek ki çok sabırlı sin pes.. ben kv eşimle tartışırken araya girdi diye, tırnaklarımi çıkartıp ustune yürüdüm..ki tek kelimesi olmadı..senin kv elimde kalirdi kesin..azıcık dişini göster..

Back
X