- Konu Sahibi kelebekcik
kızlar merhaba..akşamdan beri çok canım sıkkın..hemen konuya girmek istiyorum..akşam eltim kaynım eşim ben ve kyınvalidem beraberdik..kaynım ve eltimin eylülde düğünleri var bizim ve k.validemin bulunduğumuz ilçede..onlar burda oturmycaklar..dolayısıyla düğün akşamı 45 dk mesafedeki bi otelde kalmayı tercih ettiler..(bu arada eltimin ailesi de buralı ama kaynımın işi burda olmadıği için başka ildeler)düğünün ertesi günü de balayına çıkıcaklar..kendi kurdukları evleride 5 saat mesafede..herneyse biz akşam otururken eltim kayınvalideme önce size geliriz takıları toparlar otele geçeriz dedi..kayınvalidemde eltime döndü dediki eşimin adı y olsun..yler bize gelir sizde onlarda kalırsınız otele gitmeyin..ben tabi şok..kızlar eltim benden böyle bi şeyi istese kesinlikle kabul ederim onu çok seviyorum..ama k.validemin bize danışmadan böyle bi şey söylemesi sizce uygun mu?hadi bize danışmadı ama y ve kelebekcikde müsaade ederlerse onlarda kalın demesi gerekmez mi?kızlar düşündükçe içim içimi yiyo benm yatak odamda benim yatağımda benm banyomda başkası olucak..eltim tabi kabul etmedi sonra biz eve gelince çok bozuldum dedi eltim(utandım anlamında)sizce nerde olmalıyız dedi bende bizde kalabilirsinz ama rahat etmek isterseniz otele gidin siz bakın dedim..şimdi kayınvalidem bu konuyu açarsa anne keşke daha önceden haberimiz olsaydıda bu kadar şaşırmasaydık demek istiyorum onu kırmadan..kızlar eltimi hiç ama hiç kıskanmıyorum ama kayınvalidem eltim onun yanındayken ben yokmuşum gibi davranıyor akşam yine böyle bi gece yaşarken kayınvalidem bide böyle bi şey söyliyince tuzu biberi oldu..siz olsanız tavrınız ne olurdu?konu tekrar açıldığında kayınvalidenize ne derdiniz?
Son düzenleme: