kayınvalidemin tarzı

Neyse ki eltin kabul etmemiş
Ama bi dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin
Bence anında belli et tavrını
Eltin olmaz başkası olur, bi de tamam der napacaksın o zaman ?

kayınvalidenizin yaptığının yanlışlığı tartışılmaz zaten, ama şu yatak odası konusuna takıldım ben biraz,
önceki yıllarda biz evde yokken bir kez görümcem ve eşi (o zaman yeni evlilerdi), bir kez de kuzenim eşi ve oğluyla evimde kaldı, ikisinde de gitmeden yatacakları yatakları hazırladım, kullanacakları havlu v.s. gibi şeyleri el altına koydum, yatak odamı da kapatıp çıktım, döndüğümde yatak odama uğranmamıştı bile, olması gereken de budur.
banyonuzu zaten evinizde bir süre yatıya kalacak olan herkes kullanacak bu kaçınılmaz.
yani bu sefer zaten gerek kalmamış ama bundan sonra evinizde çift halinde kalınacağı durumlarda da kimseye yatağınızı vermek durumda değilsiniz, zaten kimsenin de yatmak isteyeceğini sanmam. şahsen yere bir çarşaf atar yatarım ama kimsenin yatak odasında yatağında uyuyamam, anne babamın bile...

Bence olanları kocana anlat.. Uygun bi dille o söylesin. Sonuçta oğlu ona birşey diyemez ama sen el kızısın inat etmesin sonra sana..

Ne saçma benimde düğünüm uzaktaydı ama ilk gece o işi yapacaklar diye bir kaide yok gitsinler balayında ne istiyorlarsa yapsınlar.:1: sanki kaçıyor gelin.:1:

kayınvalidenizin yaptığının yanlışlığı tartışılmaz zaten, ama şu yatak odası konusuna takıldım ben biraz,
önceki yıllarda biz evde yokken bir kez görümcem ve eşi (o zaman yeni evlilerdi), bir kez de kuzenim eşi ve oğluyla evimde kaldı, ikisinde de gitmeden yatacakları yatakları hazırladım, kullanacakları havlu v.s. gibi şeyleri el altına koydum, yatak odamı da kapatıp çıktım, döndüğümde yatak odama uğranmamıştı bile, olması gereken de budur.
banyonuzu zaten evinizde bir süre yatıya kalacak olan herkes kullanacak bu kaçınılmaz.
yani bu sefer zaten gerek kalmamış ama bundan sonra evinizde çift halinde kalınacağı durumlarda da kimseye yatağınızı vermek durumda değilsiniz, zaten kimsenin de yatmak isteyeceğini sanmam. şahsen yere bir çarşaf atar yatarım ama kimsenin yatak odasında yatağında uyuyamam, anne babamın bile...

evet haklısın canm ama biz başka bi yere gitmek zorunda olsak da evimde kalsalar amenna..ama biz sırf onlar bizde kalsınlar diye kendi evimizi boşaltıcaz bunu benim mantığım kabul etmiyor..o gece benmde duş almam gerekicek (malum saç baş makyaj ter)bende o evde 8kayınvalidemlerde)misafirler varken nasıl rahat edicem diye düşünmeden duramıyorum..benden istenen onları evimde misafir etmek olsa seve seve yaparım..zaten düğün için gelen misafirlerin bi kısmı bende kalıcak..bu duruma sesim bile çıkmadı kendi ailem söz konusu olduğunda kabul ediceğim her şey eşimin ailesi içinde geçerli sonuçta..ama ben evde yokken yatak odamın kapısını kapatıp onları kanepede yatırmam biraz abes kaçar diye düşünüyorum..güzel yorumun için çok tşk ederim

evet haklısın canm ama biz başka bi yere gitmek zorunda olsak da evimde kalsalar amenna..ama biz sırf onlar bizde kalsınlar diye kendi evimizi boşaltıcaz bunu benim mantığım kabul etmiyor..o gece benmde duş almam gerekicek (malum saç baş makyaj ter)bende o evde 8kayınvalidemlerde)misafirler varken nasıl rahat edicem diye düşünmeden duramıyorum..benden istenen onları evimde misafir etmek olsa seve seve yaparım..zaten düğün için gelen misafirlerin bi kısmı bende kalıcak..bu duruma sesim bile çıkmadı kendi ailem söz konusu olduğunda kabul ediceğim her şey eşimin ailesi içinde geçerli sonuçta..ama ben evde yokken yatak odamın kapısını kapatıp onları kanepede yatırmam biraz abes kaçar diye düşünüyorum..güzel yorumun için çok tşk ederim

bu konularda tamamen hemfikirim, ne alaka siz kayınvalidenize gideceksiniz onlar sizde kalacak, hem buna karar verecek olan kişi kayınvalideniz değil siz olmalısınız. benim böyle bir tavır karşısında kabul edeceğim varsa da etmezdim açıkcası.
benim önceki mesajımda söylemek istediğim sadece yatak konusu, yani bence kendi yatağınızı vermemeniz değil vermeniz abes olur, şurda binlerce kadına sorun kimse bir başkasının yatak odasında bir gece geçirmek istemez, kendimi düşünüyorum eltime gitsem bana ayrı yatak hazırlamayıp yatak odasını verse, yere bir yastık atar uyurum yine de onun yatağında uyumam, eminim kadınların %99 u da böyle düşünüyordur, hele ki ilk gecesini eltisiyle kaynının yatağında geçirmek isteyen bir gelin düşünemiyorum...

ne kadar da saçmalamış kayınvalideniz..konu o işi yapıp yapmamaları değil hem sizi utandırmış zor durumda bırakmış hem eltinizi.kimse yatak odasında yatağında başkasının yatmasını istemez ben evime misafirde gelse vermem yatak odamı bana saçma geliyor yanlış geliyor yatak odanı evine gelen çifte ver sen kanapede yat.bende misafirliğe gittiğimde asla yatmam ki siz evi boşaltacak kendiniz kayınvalidenize gideceksiniz siz rahatsız olacaksınız insanın aklı evinde kalır ben asla kabul etmezdim zaten dediğiniz gibi sizinde evinize ihtiyacınız olacak duş almanız gerekecek başkası rahat etsin diye kendi rahatımı bozamam ben

eltinin kabul etmediği iyi olmuş. ben eltide olsam gelinde olsam asla istemezdim. otel daha mantıklı o iş yapılacaksada yapılmayacaksada uygun olan otelde kalmak olur. bence sende açık açık ben rahat edemen diyebilirsin hoş değil.

daha neler duycaz burda Allahım ya denir mi hiç öle şey:53:
uygun bi dille kalmalarının aslında ne kadar mantıksız olduğunu anlatırdım...
ilk gün rahat olmak isterler falan de tabi bence eltinle birlikte söyleyin bence.
şimdi tek söylersen adın huysuza kıskanca çıkar...:45:

arkadaşlar her mesajı dikkatle okuyorum yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler

kelebekcik merak ettim soın durum ne? rahatsızlıgını dıle getırdın mı kv ne? bence kesınlıkle dıle getırmelısın, yoksa ısı abartır.. her seyınıze karısır.. hos sana dıyorum ama ben hıc hazır cevap degılımdır, hıc kırıldıgımı uzuldugumu bellı edemem, sonra esıme soylerım dıle getır dıye ama oyle de hos olmuyor, esını doldurmus gıbı oıluyorsun :( neyse son durumları bıldır..

Back
X