Merhaba ben daha 4 aylık nişanlıyım. Nişandan önce kayınvalidemle aramızda hiç bişey yoktu gayet iyi anlaşıyoduk ama nişan zamanı ve sonrası birden bana karşı tavırları değişti. Ben evlerine gittiğimde ben yokmuşum gibi davranıyo sadece bi öylesine hoşgeldin diyo o kadar hep beş karış surat. Bir keresinde gittiğimde yeğeni ordaydı ben koltukta oturuyorum onlar yeğeniyle beraber masaya geçmişler orda konuşuyolar gülüyolar falan çok tuhafıma gitti yaptığı hareket sesimi çıkarmadım. Geçen hafta yine ailece gittik evlerine bu seferde tavırları aynı şekildeydi kızıyla beraber kulaktan kulağa konuşuyolar gülüyolar hadi beni geçtim benim annem babam kardeşim de orda. Kendi aralarında kendi havalarındalardı çok zoruma gitti yaptıkları. Konuştuğu zamanda hep bi laf sokma yada ters ters konuşma halinde. Bi kaç kere bu şekilde davrandı bana ama hiç sesimi çıkarmadım ama bu en son yaptığı çok sinirimi bozdu 1 haftadır kendi kendimi yiyorum. Düşünüyorum acaba bişey mi yaptım diye ama yapmadım yapmış olsam bile bu şekilde davranmasını gerektirmiyo. Sonuçta ben o aileye gelin gidicem. Nişanlıma anlattım böyle böyle dedim ama suçlu ben oldum hep bişeyler çıkarıyosun ben niye görmüyorum öyle yaptığını haksızsın diyo bana sanki ben annesine o şekilde davranmışım gibi. 1 değil 2 değil her seferinde aynı şekilde davranılırsa insan patlıyo. Nişan yapıcağımız zaman da 1 kere bile arayıp naptın kızım bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı bana. Saolsun kayınpederim aradı elbise diktirdim nişan için nasıl gidiyo kıyafet provaların içine siniyo mu istediğin gibi oluyo mu diye kayınpederim sordu hep. Hiç sıcaklık göremiyorum. Halbuki hiç böyle hayal etmemiştim onunla olan ilişkimi bi anne kız gibi oluruz iyi anlaşırız diye düşünüyodum ama o şekilde yaklaşmıyo bana beni de kendinden uzaklaştırıyo. O bana bir adım gelse ben ona on adım giderim öyle bi yapıya sahibim. Sizce ne yapmalıyım konuşmalı mıyım biraz daha bekliyim mi? Bi akıl verin lütfen. Gerçekten çok moralimi bozuyo bu durum nişanlımla aramızdaki ilişkiyi de etkiliyo.