Kayınvalidemin tavırlarını anlayamıyorum :((

Totosu kalkmış belli ki. Bizimki de oyle oldu cunku. Ortada hicbir sey yokken bi tavirlar falan. Esime sormustum bilmeden bisey mi yaptim diye ki daha nisanlanali birkac gun olmustu. O da kiskandigi icin demisti. Hatta biz 4 kisi mutluyuz kimse bizim aramiza giremez bile demis. Ondan sonra gorusmemgerektigi kadar gorustum. Konusmam gerektigi kadar konustum. 10 ay nisanli kaldik sadece 2 dafa gittim o da ailemle beraber ilki esim askere gidecegi icin. Digeri de onlar davet ettigi icin. 6 yillik evliyim. Hala oyle. Sen de koy mesafeni.

Ilk başlarda herkeste oluyo demekki tek ben degilmisim aileye baska bir kişinin daha katılmasını kabullenemiyolar sanırım. Ama anlamadigim kiz aileleri niye o şekilde yapmiyoda hep erkek tarafında oluyo bu sorunlar.

Bunlar tornadan mi cikmis anlamadim. Bizimkide aybi havalarda hatta nisan bohçası goturuyoruz annem babam ben gelecegimizi biliyolar pijamalarla karsiladilar kapida :) görgü meselesi bunlar demekki onlarin kapasitesi bu kadar ha garezinde varsa terbiyesizlik yapmayacaksin ! Oglunu seven gelinini de sevmeli ama yook bunlar ogullarini bulunmaz hint kumasi saniyolar takma kafana o öyle yapiyosa sende yap onun gibi davran tinlama bakalım ne oluyo ;)

Bence surekli gitmene gerek yok simdi yakin olma cabasindasin ama evlnince isler degisiyor seninde halin tavrin degisir simdiden mesafeli ol ki sonra sorun yasama derim. Anne kiz g ibi olmak zorunda degilsin onun kizi var seninde bir annen var. O dedigin bazen olmuyor canim evlenince daha fazla kv oluyorlar

gitme evine olsun bitsin nişanlıyken durmadan kaynananın evine mi gidilir sen aramazsan mesafeli durursan el mecbur kendi arayacak aramayıp üzerine oğlunu mu sarıyor hayır hayatım ben aradım al telefon dökümü diyeceksin arada bir arama butonuna bas çalmadan kapat ..açmadı dersin..dert mi yok bu mu dert genel kaynana tavrı.nabza göre şerbet dağıt hayat boyu mutlu ol.

Ayy çok fenasınız valla mantıklıymış :1::1:

Bence de gitmeyin ama sikayette etmeyin
Nisanlinizin olduguu ortamlarda surat asmadan genelde nisanlinizla konusarak gecirin gulumseyin nisanliniza bu sekilde o ortami bitirin birde gercekten bu kadar cok gitmeye gerek yok gittiginiz zamanlarda da oturun bi saat kalkin bence kayinvalidenizle de bisey konusmayin bire bin katmayacagi nerden belli.

kimseye ezdirmem düşüncesi mi bilmiyorum artık ama biz nişanda hiç bişey istemedik gelip sordu babası bizimkiler herkes gücü yettiği kadar yapar dedi kimse bişey istemedi.

Benim kvde aklima geldi:)
bu yorumunu okuyunca dayanamadim yazmak istedim:)
benim ailemde hic bir sey istemedi, gucunuz neye yeterse demisdi.:27:

Sorun burda iste, iyi niyetli olursaniz, seni ezerler! kulanirlar.:24:
Dugun yaklasdikca, taki, para yuzunden o kadin daha 40 takla atacakdir.

Annene bir anlat bu durumu, birdahaki gorusmede bi kvdenin hareketlerine dikat etsin, belki sen alinmissindir:26:

Yanliz burda bir cok kisi bu yolardan gecti ve emin ol hepsi bir birine benziyor, o yuzden yorumlari ciddiye al.
dikatli ol, asla yuz goz olma. nisanlinada artik sikayet etme!

eyer dugune daha varsa iyi:) ama degilse bi gozlerini korkutsun ailen.
dugunu sanki uzatmak istiyormus gibi bir tafir yapa bilir.
ailende artik cok gidip gelmesin.
kiz tarafi sizsiniz, onlar gelsin bir zahmet:27:

Değişik bi durum. Böyle kayınvalideleri anlamıyorum. Benimki çok iyiydi. Yanlarında kaldım evlenmeden önce iki ay bana kızı gibi baktı. İki hafta önce aniden vefat etti onu çok özlüyorum :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X