Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
0
Fransa
Selam kizlar, 8 senedir evliyim ve 2 tane oglum var. Su an 5 aylik hamileyim. Bir oglum 7 diger ise 2 yasinda. Bu sabah, esim annemi ariyacam dedi. Ben temizlik yapiyordum. Konustuklarini duyuyorum ama. Kayinvalidem çok SIK telefolarda bana bir teklifte bulunuyordu. Saka yaptigini saniyrdum, ciddiye almiyordum. Bu kez esim çagirdi beni, gel annemle konus diye. Kayinvalidemin teklifi su. Küçük oglumu ona vermemi istiyor:1shok: Yani söyle, sen nasil olsa hamilesin (ki o 3 çocuk dogurmami istemiyordu) ikisinede bakamazsin getir ben bakayim dedi. Ben fransada yasiyorum, o türkiyede. Yetistirir, büyütürüm, evlendiririm dedi. Is sahibi olur vs vs. Sizde izine gelince siginacak bir kapiniz olur dedi. Evi onun üzerine yaparim dedi. Bende basta güldüm ve dedimki, anne et tirnaktan ayrilirmi? çocuga bakamiyacaksam, dogururmuydum? evladimi neden vereyim, yarin öbur gün, bana neden bakmadin, babannem bakti, neden beni terkettin demez mi ? Kûfür etmezmi?psikolojisi bozulmaz mi? bana altinda kôsk bile versen asla kabul etmem. Coçuk esirgeme yurtlari var, evlatlik al, bir tane, otur ona bak dedim. Hem sevaba girersin dedim. Kadin nuh diyor peygamber demiyor :uhm: Eltim var git onun çocugunu iste dedim. Onun bir tane çocugu var demez mi? Niyeti kôtü degil tamam, çocuk tûrkçeyi bellesin diyor. Ama burda çocuklarimizin herseyi biliyorlar; iki dil, egitim, tûrkiyenin sartlarindan daha iyi hatta. En çok kizdigim nokta ise, esimin kalkipta kisin geleyim anne biz yaza geleseye kadar bak demesi. YUHH artik yani. çocuk okulla gidiyor, ben onsuz yapamam:çok üzgünüm: Bûtün gün surat astim esime, nasil tepki vermezsin diye. Seni postalarim annene yine çocugumdan vazgeçmem dedim. Hamileyim ustelik, nasil moralimi bozdu kadin yaa.

ayy ne insanlar varyaaa..kesinlikle karsı cık tatlım tavrını bilsinler..bosuuna umutlanmasınlarrr!

ve asla yavrundan vazgecme!

gerçekten çok saçma bi teklif bana göre koşullar ne olursa olsun sağ olan anne ve babanın çocuğuna sahip çıkmak kimseye düşmez ilerde çocuğun senden nefret bile edebilir kardeşleriyle mutlu bi yuvada beraber olmak varken nedenn babaaanneyle kalsın kalbinii kırmadan teklifini reddetmen en doğrusu gibi

aaa daha neler,her ne şekilde iyi düşünürse düşünsün
cocugunu niye ona verecekmişsin yaa
bana biri böyle bişey dese ,aklını kacırmış oldugunu düşünürüm
bi anne cocugundan nasıl kopabilir
kadın oralarda tek kalmış sıkılmış,
sıkıntısını giderecek onu eglendirip,yalnızlıgını palaşacak birini arıyor
kii bunu bi cocuktan bekleyemez,dedigin gibi
cocuk yuvaları var maddi imkanıda varsa dedigin gibi ordan alsın
yada parayla yanında ona bakacak evin içinde dolannacak birini bulsun
yazık cocuk anneden ayrılırmı ayy nasıl kötü oldum şakası bile kötü
2 yaşında cocugun psikolojısini bozup,kendi sıkıntısını dagıtmak istiyor....

bosver gul gec hic takma hamilesin ne guzel hic moralini bozma
cok var boyle babanneler ... cok istiyorsa gelsin dogumuna iki ay yardim etsin sen toparlanasiya kadar oda annelik babannelik gorevini yapmis olsun .. 2 yasinda bi cocuk nasil ayrilir anneciginden.. onlarin kafasi buna basmaz .. esinde laf olsun diye oyle demistir .. bosver hic biseyi takma nasil olsa kimse sen istemedikten sonra senin cocugunu senden alamaz .. :teselli:

valla çok saçma yani.cahil galiba kaynanan biraz. eşin de hata, duymadı mı konuştuklarınızı ? sonradan açıp annesine diyemedi mi bir şey.sen cevabını vermişsin canım.inşallah tekrarlanmaz. üzme kendini de bebeğini de, evlatlarını da.

ya 2 yaşındaki cocuk istenir mi Allah aşkına, haa büyür 18-19 yaşlarında olur, kendi de ister Türkiye'de yaşamayı , o zaman kayınvaldene arkadaş olur bir süre...zaten 18-19 yaşlarında gencler üniversite için ayrılıyo ailelerinin yanından ... ama bu daha 2 yaşında, annesine ihtiyac duyduğu dönemde...daha ana kuzusu o...pes vallahi ..şaşırdımmm kayınvaldene kaydirigubbakcemile

Aynen canim, söyledim bende ama laf anlamiyor kadin, çok ciddiyim ben diyor, sen yinede düsün demesi yokmu? Hatta dedim ki, annem bile surda oturuken yani basimda, o teklif bile etse kabul etmem. Asla olmaz dedim

daha neler duyacağız allahım..

teklif değil resmen delilik..

çocuğunu niye verecekmişsin ayol? dediğin gibi yuvadan bir yavru alsın ona baksn.. sevabada girer hem..

eşinize tepkinizi belli edin.. kayınvalidenizede.. sonuna kadar hakkınızı koruyun.. o sizin evladınız.. durduk yere kimse sizi ondan ayıramaz..

Inanin nutkum tutuldu yanii!!!
Bu nasil bir kayinvalide...nasil bir insan...PESSSS!
Bence siz ilk firsatta bu kayinvalidenizi etraflica bir kontrolden gecirin butun beyin uzuvlari yeteri kadar gorevini yapabiliyormuymusCADIARZU
Kendiside bir anne sonucta..nasil boyle birseyi dusunup teklif etmis anlamak cok zor..

Sen guzel bir dille tekrardan red et canim..cokta konunun uzerinde durup canini sikma...buyuk ihtimalle kayinvaliden menepoza falan girdi herhalde hormonlari altust durumdayasakkelime,,aksini duunemiyorum cunki...

ayyy yok canım sakkkın sakınnn verme.nekadar kotu bısey ya.yavrun buyuyunce neden benı ayırdın anne neden dıyecek.cevabını veremıyeceksın o zaman.ayrıca nedemek buradada kapınız olsun.zaten babane o.yanı verırsen kapın var.vermezsen yok ole mı.bu kadın aklını kacırmıs olmalı...esınde ıkı laf soyleyememısmı anasına.kusura bakma cnm ama esınde hatalı...

Esim diyor ki madem annem 6 ay baksin nolucak ki sanki??? 6 ay degil, 6 hafta bakmasini istemem dedim. Esimde bir hos vallahi. Istemiyorsun tamam sorun yapma diyor, söylerim ben diyor sonrada. Ztaen zit pit tansiyonum düsüyor birde onlarala ugras isin yoksa

Benim Kayinvalidemde bana buna benzer bir teklifde bulunmustu....

Kizim sen calisiyorsun, okula baslayana kadar getir istiyorsan ben bakayim, okula krese basladigi zaman alir götürürsün yine dedi....:hulya:

Ben 5 yasina kadar Anne Baba nedir bilmedim Anne, Ninem büyüttü beni, bu yasima kadar hicbir zaman tam olarak adapte olamadim Aileme evladiminda böyle olmasini istemem dedim....
Haklisin kizim dedi Kayinvalidem......

Kaynananin niyetinin kötü oldugnu hic sanmiyorum....ama tabikide olacak is degil, o yüzden bence hic kafana takip kendini sinir etme arkadasim.....söylensin dursun...esinede zaten gereken cevabi vermissin....bosver...

Kesinlikle esimde hatali. Kayinvalidem ben ôlûrsem kapin olur demek istemisti. Ama zaten benim evim var turkiyede kimseye ihtiyacim yok çok sukur.

yuh dıyorum ay sen nasıl dayanırsın yavrusuz kalmaya ..

kendısı verır mıydı cocugunu acaba kı..

ısterse 10 cocugum olsun yıne de vermem..

ay inanamıyorum bide düşünmü diyor hiç canını sıkma cnm o anlasılan cok cahil bir kadın boşver bidaha söylerse ben sana cevabımı verdim bidaha konusmak istemiyorum bu konuyu de sussun eşinede anlat yumusak bir dille o nasıl ayrı kalacakmıs çucugundan saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…