Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

:roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Dedim ona bak, birgun dayanamazsin diyorum, o ise annesini düsûnûyor. Iki oglum avrupada, kizi ögretmen oldu bu sene urfaya atandi, kadin kaldi yalniz esiyle. Depresyon geçiriyor galiba. :bbo:

Yanlız kaldı, canı eğlence istiyorsa kendisi yapsın btane çocuk... Tıp ilerledi....
Tövbe tövbee.... teklife bakarmısın, ne o sen kanından canından olma evladını onu eylesin diye verecekmişsin. Oldu...
Ama kocan çoook hatalı, kocan gereken tepkiyi vermemiş, bir de üstüne 6 ay baksın ne lacak diyor... Niye sen bakamıyormsun da o bakacak.. Eğer çok canları sıkılıyosa karı koca kızlarının yanına urfaya gitsinler, sana bulaşmasınlar...
Herzaman kayınvalidelerden yana yorum yaparım, ama bu çok absürt bir teklif olmuş, neresinden tutsam elimde kalıyor....
Belki kötü iyetli değil amamantıksız ve gereksiz bir teklif olmuş....

Ne günlere kaldıkakannehir...Gençse kendisi yapsın bi tane daha..:ecrin_bebek:
K.validelerden birsürü şey duyuldu da,bi bu duyulmamıştı şimdi tamam oldu...:hulya:
Ne takıyon kafana yaaaa..sallama fazla,zorla gelip alacak değil ya,ver cevabını
...

bir yaşıma daha girdim kaynanaya bak sıyırmış bir kahve fincanı şeker istiyor sanki
evlat ayol bu anadan koparılır mı..
canı sıkılmış eğlenti arayacak kendine diye nasıl bu vebale girebilir ki bir insan?
ama eşinize de çok kızdım ben sankı istenilen onun değil tek sizin evladınızmış gibi
ya bu erkek milleti ne tuhaf ya kendi canından kanından olan evladından daha mı üstün daha mı önemli annenin pskolojisi..pes valla..
kaynanınzdan evvel eşinizin ağzını kapatmak lazım bigüzel de ders verin bence
madem bu kadar meraklı annesinin pskolojisine anasına da eğlence lazım madem
gitsin o eğlesin anasının gönlünü..belki o zaman hatırlar kaynananız da evladın ne demek oldugunu..
Allah sabır versin valla ben okurken delirdim..

acayip kayınvalidelerden bi tanesi daha anlamadıgım eşiniz nasıl cocugunuzu görmeden yapabilecekmiş bravo yani bence kesinlikle bırakmayın cocugunuzu

Ahh ahh aynen öyle, ama bakma iste aslinda ben kafama hiç birsey takmam, bugün nedense hiç aklimdan çikmadi. Biliyorum zorla almazda, neden akkilisi beni bulmuyor? Kayinvalideyi birak bir köseye, esim neden tepki vermedi o zaman? sadece anne sen bakamazsin falan fisman dedi o kadar. Isterdim ki, benim agzimdan çikani esim söylesin, sonra her zamanki gibi kötû gelin ben oluyorum :çok üzgünüm: LAk lak öten :dilcikar: esime kaç kez dedim annen normal degil diye (beni kinamayin nolur) sesini çikarmiyor.
Bu kadinin hareketleri, davranislari çok spesial. Daha durun bakalim neler duyacam ve neler görecegim!!!!!

Allah yardımcınız olsun,Kayınvaldenize bu konunun sizi çok sıktığını ve artık bu konuda israr etmemesini söyleyin bence...

allahım sen bu kayınvalidelere akıl fikir ver yarabbim ne ınsanlar varya et tırnaktan ayrılırmı bu nasıl bir zıhniyet

benimki zaman zaman konusur.büyük oglani verde bende türkiye okutayim. türk kültürü alsin.bende yalnizim bana bakar der.yüzüne bir sey diyemiyom .saygidan ama.ben cocugumu ona dogurmadim.kusura bakmasin.evlat benimdir de restini koy. ya konustuklari zaman duymamazliga getir,.bazen izne gidiyo .evde duramiyom sikintidan .birde temelli vercem

hey Allah ım ya daha neler duyacağız.. ? sizin 3 çocuğunuz oluşu ona dert mi olmuş şimdi..dediğin gibi bakamayacaksan zaten doğrmazdın.yaşlı başlı kadın kendine anca bakar. Allah seni çocuklarından ayırmasın canım.. kayınvalidene de akıl versin

Ne garip bişey bu yaa.Sanki kedi yavrusunu istiyor:1shok:Benzetmemi mazur görürüsün umarım.Ama çok yersiz bir istek.Evet evet o büyütsün,kısa bir süre sonra anne rolüne bürünür.İyice sahiplenir.Çocuk ta iyice sana yabancılaşır.Çok üzgünüm çoooktövbe tövbe

canım o sacmalamış sen sakın düşünme bile böyle bir şeyi cocgun seni asla affetmez böyle bir şey yaparsan
bir cocuga annesinden iyi kimse bakamaz

Amin canim, bu yaz tûrkiyede ögrenmistim hamile oldugumu. Kayinvalidemler balikesire tatile gitmislerdi, döndüklerinde haberi veririm diyordum. 3 çocuktan bahsedince, aman dogurupta napacaksin? sana yeter bunlar, bu devirde çocukmu dogrulur vs vs... Cok kalbimi kirmisti. Hatta demistim ki, sen niye dogurdun madem 3 tane çocugu? pismanmisin? tik ses yok kadinda. Hamilemi eltinden ögrendi 4 aylikken. Amaaa bozulmustur (eltisiyle hiç anlasamazlar) Bozuntuya vermeden, zaten bizde kiz istiyorduk demez mi? :1ninca: Ohh oldu iste bana bu laflar söylemeseydi, ilk ona söylerdim.:dilcikar: Sonra telden agzimi ariyinca, hamileyim dedim, haaa hayirlisi olsun dedi. Sana taa türkiyedeyken söylemek isterdim ama firsat vermedin, kalbimi kirdin dedim. Ama kime anlatiyorsun -tatlicadiarzu-

Yok artık daha neler...Bir anne evlatlaından ayrı kalabilir mi??
Madem siz bakamassınız diyor o zaman size para yardımında bulunsun hem böylelikle annesiz bırakmamış olur torununu...Eşinizede pes doğrusu sizin onayınız olsa dünden razı gibi görünüyorr

esinde, kaynananda cildirmisakannehir
Madem oyle kendi cocuklarindan birinin tursusunu kursaydiakannehir

hayatim, kayinvaliden cocugu isteyince << tabii annecigin ne demekkk bende saga sola dagitayim diye doguruyorum zaten >> deseydin ya hayatim. ne canini slklyosun ki..ver cevabini , sen sisecegine o sissin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…