çüş yani.. çok istiyorsa çocuk esirgemede gönüllü koruyucu aile olsun. yada kedi köpek beslesin... eşiyle tüp bebek yaps]ın ne biliym.. sizden çocuk istemesi küçük olanı bana ver demesi... saçmalık..
takmayın kafanıza..:1shok:
Dedim ona bak, birgun dayanamazsin diyorum, o ise annesini düsûnûyor. Iki oglum avrupada, kizi ögretmen oldu bu sene urfaya atandi, kadin kaldi yalniz esiyle. Depresyon geçiriyor galiba. :bbo:
bir yaşıma daha girdim kaynanaya bak sıyırmış bir kahve fincanı şeker istiyor sanki
evlat ayol bu anadan koparılır mı..
canı sıkılmış eğlenti arayacak kendine diye nasıl bu vebale girebilir ki bir insan?
ama eşinize de çok kızdım ben sankı istenilen onun değil tek sizin evladınızmış gibi
ya bu erkek milleti ne tuhaf ya kendi canından kanından olan evladından daha mı üstün daha mı önemli annenin pskolojisi..pes valla..
kaynanınzdan evvel eşinizin ağzını kapatmak lazım bigüzel de ders verin bence
madem bu kadar meraklı annesinin pskolojisine anasına da eğlence lazım madem
gitsin o eğlesin anasının gönlünü..belki o zaman hatırlar kaynananız da evladın ne demek oldugunu..
Allah sabır versin valla ben okurken delirdim..
hey Allah ım ya daha neler duyacağız.. ? sizin 3 çocuğunuz oluşu ona dert mi olmuş şimdi..dediğin gibi bakamayacaksan zaten doğrmazdın.yaşlı başlı kadın kendine anca bakar. Allah seni çocuklarından ayırmasın canım.. kayınvalidene de akıl versin
konuyla ilgisi yok ama.balikesirlimisin.bende ordanimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?