Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

müsaadenle arkadaşım kaynanana koca bir OHAAAAAAAAAAAAAAAAA demek istiyorum.ya bazırı diyo ya cahilliğine ver bunuda anlamıyorum kardeşim yontma taş devrindemi yaşıyoruz bu devirde böylesine bi davranış olurmu kadın bilerek ve isteyerek yapıyo yahutta zır deli.kızdığım ayrı bi şeyde kocanızın olursa olur olmazssa olmaz tavrı,demeliydi "anne böyle bi şeyi nasıl teklif edersin".şimdi diyenler var ne kadarda olsa annesi oha anne bu Allah değil herşeyin bi sınırı var.kim olursa olsun yeri gelince anneside olsa kaynanasıda babasıda olsa ağırlık koyulacak yoksa daha böyle şikayetleri gerizekalı teklifleri,ezilenler çok duyucaz.canım sakın böyle bi şeyin lafını bile ettirtme eşinede ne şekilde olursa olsun ağırlığını koy çünkü bu öyle aldırma canını sıkma denilecek kadar hafife alınıcak bi şey değil teklif edilmesi bile insanı çileden çıkarmaya yeter.kuzum sen ver şu kaynananın adresin ben bi koşu haddini bildireyim yani dengesizliğine o kadar kızdımki bi koşu gidip yüzüne"kuzum sen sıyırdınmı" diyesim geldi

tovbe estafirullah tovbe senin kayinvalidenin iki tahtasi eksik bence cok istiyosan kendine bir tane dogur deseydin esininde agzinin payini ver ne demek evladindan ayrilmak o cocuk neden kardeslerinden anasindan babasin dan ayri buyusun yetimmi oksuzmu anasida babasida var buyuyunce size hesap sormazmi delimi bu kayinvaliden senin.sizi gectim hadi daha kucuk bir cocuk suan anlayacakmi bunlari annem babam diye haftalarca tum psikolojisi bozulmayacakmi?ben sizin yerinizde olsam o kadinin adini bile ettirmem evde kusura bakmayin cokm sinirlendim kötükedihüso

ALLAH ne insanlar var benim kayinvalidem iki sokak arkamda oturuyor 3 aylik cocugumu goturmek istiyor emiyor diye vazgeciyor mamaya alisinca goturecekmis bende kusura bakma ben oglumu kimselere vermem dedim gerekirse evi terk ederim kocamdan bosanmama sebep olursun ama genede vermem cocugumu sen an vemiydin diyorum yok diyor cokmu cahiller cokmu gorgusuzler yok kayinvalidelikmi yapmak istiyorlar anlamadim durumunuza uzuldum ama araniz bozulsada vermeyin

3 değil 13 tane çocuğum olsa gene de vazgeçmem evladımdan .
nekadar saçma ve düşüncesizce bir teklif.
çok yardım etmek istiyorsa torununa illaki yanına almak zorunda değil.
para göndersin ozaman torununa okutsun.
yada evlatlık alsın

o çocuk her gün annemi babamı istiyorum deyince nasıl susturacak acaba, hiç mi vicdanı sızlamayacak,biz işe gelirken oğlum her gün otalığı yıkıyor, iki lafın dan biri annem nerede babam nerede oluyor, o çocuğun günahını nasıl alıyor acaba anne babası hayattayken ayrıca senin eşin oğlundan ayrılmaya nasıl dayanacak onu anlamıyorum

Bu kaynanalara bir hal oldu anacım iyice sıyırdılar toptan kafayı.

Bu nasıl bir teklif yahu...

Madem illa çocuk diye tutturuyor gitsin evlatlık alsın dediğin gibi.Yada yapsın bi tane daha yiyorsa.

Sen katı bir şekilde cevabını ver birdaha dile getiremez bile böyle saçma bir düşünceyi.

Masaya yumruğunu vur yeter ki...

ayy benim eşimin ailesi de yurtdışında yaşamış,çalışıyorlar diye babaannesinde bırakılmış,yatılı okullarda okumuş... çok sıkıntı çekmiş ve annesine anne diyememiş annesi kahrından kanser olup erken yaşta ölmüş,peder beyler yaşıyor fakat onlara çok kızgınım.. nasıl el kadar çocuğu bırakırlar anlamam ben annesiz babasız büyüdüm ki öldüler onun annesi babası varken böyle yalnız olması ne kadar acıdır..nasıl itilmiş hisseder kendini..bebeğim benim hala çok duygusal ..o benim herşeyim.. bende de aynı özlem var ama onu daha hassas görüyorum kendime göre.. benden 15 yaş büyük ama küçücüğüm olarak seviyorum onu.. sanki kırılmış bir dal o nedenle ona anlamsız kaprislerimi yapamıyorum :)) kıyamams ona :)) beni o çok değiştirdi... hayatta kendimi yalnız hissederken bir anda çıkıverdi karşıma şimdi ise onu yaşamak için ömrün kısa olduğunu düşünüyorum,nasıl doyarım ona (
böyle saçma insanlar yüzünden çocuklar yıpranıyorrr

vallahi bu insanlar çıldırmış ya ohaaa diyorum başkada bişy demk gelmior içimden ayıp ya insan utanır bölee bişey sölerken bile hem nekadar günaha girdiğinin farkındada deil galiba inancı yok sanırım hiç çocuk anneden ayrılırmı.iyi niyetle sölediğini ben sanmıyorum amacı farklı bana göre iyi niyetli olsaydı böle bi teklif bile yapmazdı acaba kendi kaynanası ona aynı şeyi söleseydi neyapardı çok merak ediyorum

kızlar bu konu çooookkkk eski açılmış bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…