- 22 Eylül 2023
- 50
- 17
- 8
- Konu Sahibi seymanurrr
-
Böyle bir kadının evinize gelmemesi ve sizi çağırmaması yararınıza olur. Eşinizle aranız iyiyse kadının çizdiği mesafeden iletişime devam edin ne kadar uzak o kadar iyi.Merhaba kizlar sabah yine bir yazı yazmıştım annemin vefatından sonra kayinvalideme anne diyemememle ilgili.. bunun disinda kayinvalidemin bana tavirlariyla ilgili baska sıkıntılarımda var sadece bu konuda üstüme gelmedi kayınvalidem. Çok kırdı beni. Annemin vefatından tam 1 hafta sonra kayinvalidemle pazara gittik. O başka bir şey alıyordu ben muz tezgahınin önündeyim napiyorsun dedi muz aliyorum dedim annemin bana her zaman hesabıma para attığını bilir Çünkü kayinvalidemin yanindayken herhangi birsey almaya kalktigimda cok paran var herhalde bunlari aliyorsun ne gerek var gibi seyler soyler. Bende az once annem atti ordan aliyorum demistim. Esimin maasina daha vardi ve sıkışıktım o zaman maddi olarak tabi.. Annem atardı istediğin birsey olur annem dursun derdi hesabında. Esim vermiyor değil çok iyi bir eşim var Allaha şükür. Umarım anlatabilmisimdir.. Herneyse ben muzu aldim parani kenarına koy azcık annen yok artık sana para atsın dedi. Kalbimde o acıyı hissettim. Ben zaten annemin vefat ettiğini biliyorum kafamı dağıtmak için pazara cikmisim seninle neden bana hatırlatıp acımı desiyorsun ki.. pazardan çıktık önden yürüdüm eve balkona gittim ağladım sessizce eşim geldi yanıma noldu neden ağlıyorsun dedi. Anlattım durumu. Annesiyle konusmus 1 hafta sonra kayinvalideme gitmem gerekti yine yaa gecenki kurduğum cumle icin özür dilerim ben öyle soylemek istememistim dedi. Bende özür dilemen için birisinin seni uyarmasimi gerekiyordu dedim konuyu kapattı. Bu sırada ben annemin ölümü şüpheli oldugu icin karakola adliyeye gidip geldigim icin hâĺâ kayinvalidemde kaliyordum çok net hatırlıyorum 10 gün falan gecmisti annemin ölümünün üzerinden. 10 gün boyunca stresten midem bulanıyordu hicbirsey yiyemiyorum. Ayakta durmak için 1 tas çorba iciyordum zorla. Neyse akşam yemeğine oturduk eşim kayınvalidem ben zorla yedim yine birseyler midem bulanmaya basladi uzanmaya gidiyorum bulantım geçince mutfağı toplamaya gelirim dedim gittim uzandım. Ama bir türlü bulantim geçmemişti. Zaten mutfağı toplamış ben uzanırken.
Ertesi gün yine akşam yemeği yedik Allah biliyor ya midem yine bulunmaya başladı içeri geçtim uzandım kısa süre sonra mutfağa yanına gittim bulaşıkları yikamisti. Neden yıkadın bıraksaydın ya ben toplardim dedim topladım ben dünde öyle dedin gitti yattın dedi bana. Ne diyeceğimi bilemedim. Annem evime çok sık gelirdi kalırdı. Her gün 10 kere arardı. Ya Görüntülü ya normalden konuşurduk. Annem öldüğünden beri 10 aydır bana sadece 4 5 kere gelmiştir sayılı. Haftada 1 ararsa arar. Evine davet etmez. Gelin torunumu özledim demez. Eşim hafta sonları annesine götürdüğü icin hafta sonunu bekler esimi arar gelcenizmi diye sorar. Alışmış cunku. Sağlık sorunlarım var 3 senedir hastaneye gittiğimi söylediğimde niye gidip duruyorsun birseyin yok senin aranma der . Ağrılarından acilarimdan agladigimi bir Allah bir eşim bilir. Bir gün eşim belinden rahatsizdi doktor emar verdi onu söyledim kayinvalideme yanında dura dura adamida kendine benzetmissin dedi. Başka başka konulara atlamış olabilirim. Kusura bakmayın ama çok doldum artık ben ona ne bir saygısızlık yaptim bu zamana kadar ne laf soktum niye hep böyle davranıyor bana. Annemi öyle çok ariyorumki çok özledim kalbim sızlıyor resmen..
Esimdebunun farkında aynı şeyi oda söylüyor inanirmisin he böyleymiş bu kadinKlasik, patavatsız bir kayınvalide işte. Kötü niyetli değil ama iyi olayım diye de çaba göstermiyor.
Mesafeliyim şuanda zaten düğün bayram ve hafta sonu dışında gidip gelmiyorumBöyle bir kadının evinize gelmemesi ve sizi çağırmaması yararınıza olur. Eşinizle aranız iyiyse kadının çizdiği mesafeden iletişime devam edin ne kadar uzak o kadar iyi.
Duygusuz işte. Bu arada başınız sağ olsun.Esimdebunun farkında aynı şeyi oda söylüyor inanirmisin he böyleymiş bu kadin
Allah razı olsun canimDuygusuz işte. Bu arada başınız sağ olsun.
Bence siz görüşmeyin. Eşiniz çocuğu alıp ziyarete gidip dönebilir. Eşiniz sorarsa da her defasında canımı acıtıyor, ne zaman bunlardan vazgeçerse o zaman görüşürüm dersiniz. Siz kimsenin stres topu değilsiniz. Huyu kötüyse düzeltsin, psikolojisi bozuksa tedavi olsun. Derdiniz size yeter, uğraşmayın böyle insanlarla.Merhaba kizlar sabah yine bir yazı yazmıştım annemin vefatından sonra kayinvalideme anne diyemememle ilgili.. bunun disinda kayinvalidemin bana tavirlariyla ilgili baska sıkıntılarımda var sadece bu konuda üstüme gelmedi kayınvalidem. Çok kırdı beni. Annemin vefatından tam 1 hafta sonra kayinvalidemle pazara gittik. O başka bir şey alıyordu ben muz tezgahınin önündeyim napiyorsun dedi muz aliyorum dedim annemin bana her zaman hesabıma para attığını bilir Çünkü kayinvalidemin yanindayken herhangi birsey almaya kalktigimda cok paran var herhalde bunlari aliyorsun ne gerek var gibi seyler soyler. Bende az once annem atti ordan aliyorum demistim. Esimin maasina daha vardi ve sıkışıktım o zaman maddi olarak tabi.. Annem atardı istediğin birsey olur annem dursun derdi hesabında. Esim vermiyor değil çok iyi bir eşim var Allaha şükür. Umarım anlatabilmisimdir.. Herneyse ben muzu aldim parani kenarına koy azcık annen yok artık sana para atsın dedi. Kalbimde o acıyı hissettim. Ben zaten annemin vefat ettiğini biliyorum kafamı dağıtmak için pazara cikmisim seninle neden bana hatırlatıp acımı desiyorsun ki.. pazardan çıktık önden yürüdüm eve balkona gittim ağladım sessizce eşim geldi yanıma noldu neden ağlıyorsun dedi. Anlattım durumu. Annesiyle konusmus 1 hafta sonra kayinvalideme gitmem gerekti yine yaa gecenki kurduğum cumle icin özür dilerim ben öyle soylemek istememistim dedi. Bende özür dilemen için birisinin seni uyarmasimi gerekiyordu dedim konuyu kapattı. Bu sırada ben annemin ölümü şüpheli oldugu icin karakola adliyeye gidip geldigim icin hâĺâ kayinvalidemde kaliyordum çok net hatırlıyorum 10 gün falan gecmisti annemin ölümünün üzerinden. 10 gün boyunca stresten midem bulanıyordu hicbirsey yiyemiyorum. Ayakta durmak için 1 tas çorba iciyordum zorla. Neyse akşam yemeğine oturduk eşim kayınvalidem ben zorla yedim yine birseyler midem bulanmaya basladi uzanmaya gidiyorum bulantım geçince mutfağı toplamaya gelirim dedim gittim uzandım. Ama bir türlü bulantim geçmemişti. Zaten mutfağı toplamış ben uzanırken.
Ertesi gün yine akşam yemeği yedik Allah biliyor ya midem yine bulunmaya başladı içeri geçtim uzandım kısa süre sonra mutfağa yanına gittim bulaşıkları yikamisti. Neden yıkadın bıraksaydın ya ben toplardim dedim topladım ben dünde öyle dedin gitti yattın dedi bana. Ne diyeceğimi bilemedim. Annem evime çok sık gelirdi kalırdı. Her gün 10 kere arardı. Ya Görüntülü ya normalden konuşurduk. Annem öldüğünden beri 10 aydır bana sadece 4 5 kere gelmiştir sayılı. Haftada 1 ararsa arar. Evine davet etmez. Gelin torunumu özledim demez. Eşim hafta sonları annesine götürdüğü icin hafta sonunu bekler esimi arar gelcenizmi diye sorar. Alışmış cunku. Sağlık sorunlarım var 3 senedir hastaneye gittiğimi söylediğimde niye gidip duruyorsun birseyin yok senin aranma der . Ağrılarından acilarimdan agladigimi bir Allah bir eşim bilir. Bir gün eşim belinden rahatsizdi doktor emar verdi onu söyledim kayinvalideme yanında dura dura adamida kendine benzetmissin dedi. Başka başka konulara atlamış olabilirim. Kusura bakmayın ama çok doldum artık ben ona ne bir saygısızlık yaptim bu zamana kadar ne laf soktum niye hep böyle davranıyor bana. Annemi öyle çok ariyorumki çok özledim kalbim sızlıyor resmen..
Fazla bile gelmiş hadsiz insan müsveddesi. Anneciğine Allah'tan rahmet diliyorum. Sana da sabırlar versin Allah. Görüşme kuzu. Bu kadına sinirlerini harap ettirme. Gelmesin, sen de çok zorda kalmadıkça gitme. İyi insanlarla oturup kalkmak varken niye laf işitesin şirret karıdan?Annem öldüğünden beri 10 aydır bana sadece 4 5 kere gelmiştir sayılı. Haftada 1 ararsa arar. Evine davet etmez. Gelin torunumu özledim demez. Eşim hafta sonları annesine götürdüğü icin hafta sonunu bekler esimi arar gelcenizmi diye sorar.
Eşim iyi Allah razı olsun ondan en büyük destekcim o oldu bu süreçte. Zaten bana biz bizeyiz oenmliolan bizim mutluluğumuz bosver onu he de geç takma be diyor napayim annem böyle ben bu zamana kadar degistiremedim diyor.kayınvalidenizin kırıcı konuşmaları var. Bence bunları düşünerek üzmeyin kendinizi daha. Eşiniz iyiyse tamam gerisi bir yere kadar. Biz iyi olduğumuz kadar karşımıza iyisini çıkarmıyor dünya
Bazen tabi tutamıyorum kendimi bende laf söylüyorum ona karşılık. Ne biçim konuşuyorsun sen öyle diyor. Ben kötü oluyorumbirde. Allah biliyor ya kalbimde kötülük yok hatasını kabul etmeme gibi bur huyu var birdeBence siz görüşmeyin. Eşiniz çocuğu alıp ziyarete gidip dönebilir. Eşiniz sorarsa da her defasında canımı acıtıyor, ne zaman bunlardan vazgeçerse o zaman görüşürüm dersiniz. Siz kimsenin stres topu değilsiniz. Huyu kötüyse düzeltsin, psikolojisi bozuksa tedavi olsun. Derdiniz size yeter, uğraşmayın böyle insanlarla.
Hatasını kabul etmeye gelene kadar hata yapmamaya gayret etse keşke. Bu yaştan sonra eğitilemeyeceğine göre mesafe en iyisi gibi görünüyor.Bazen tabi tutamıyorum kendimi bende laf söylüyorum ona karşılık. Ne biçim konuşuyorsun sen öyle diyor. Ben kötü oluyorumbirde. Allah biliyor ya kalbimde kötülük yok hatasını kabul etmeme gibi bur huyu var birde
Böyle soylememin sebebi uzun süre beklenti içerisinde olmamdı. Annemin tırnağı bile olamaz zaten. Ama ben çok safım belkide ha düzelir ha yanımda olur diye dusundumhep ondan belkide. Yoruluyorum 3 yaşında oğlum var ağrılarım cok oluyor yardıma gelir belki diye bekledim hep ama boş. Ne hissettigimi ben bile bilmiyorumpsikoljim çok bozukKayinvalideniz daha sık arasında sorsun mu istiyorsunuz,nedir tam olarak isteğiniz?
Kadon halden anlamayan biri belli ki. Annenizin vefatı sonrası biye onda kaldığınızi da anlamadım.
Hem lafından,hareketinden şikayet edip hem annem soyle arar sorardı.ama o aramıyor, gelmiyor diyorsunuz. Kayinnalideyi anne yerine koymaya gerek yok.
Ne güzel yuzgöz olmuyor sizinle, daha ne?
Amin canım Allah razı olsun. Zaten iyi değilim doğru söylüyorsun. Sinir hastası olucam böyle giderseFazla bile gelmiş hadsiz insan müsveddesi. Anneciğine Allah'tan rahmet diliyorum. Sana da sabırlar versin Allah. Görüşme kuzu. Bu kadına sinirlerini harap ettirme. Gelmesin, sen de çok zorda kalmadıkça gitme. İyi insanlarla oturup kalkmak varken niye laf işitesin şirret karıdan?
Çok geç oldu anlamam ama artık degismeyecegini anladim. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o gercekten. Allaha havale ettim hakkımı helal etmiyorum zatenHatasını kabul etmeye gelene kadar hata yapmamaya gayret etse keşke. Bu yaştan sonra eğitilemeyeceğine göre mesafe en iyisi gibi görünüyor.
Evet her görüştüğümde ya bir laf sokma yada kırıcı.bir sözü oluyor bende yoruldum artıkAnnenizin mekanı cennet olsun.. kv biz belli ki duygusuz düşüncesizin biri. İyilik güzellik hatta insanlık beklemeyin ondan. Ne güzel işte gelmiyormuş gitmiyormuş. Gelse gitse sorun olur sorun çıkarır belli. Size uzak cehenneme direk.. siz eşinizle iyi olmaya bakın
Annenize Allah rahmet eylesin, size de sabırlar versin. Mesafenizi koruyun bu kadınla. Annenizin, başkasının hesabınıza para gönderdiğini, hastaneye gittiğinizi vs söylemeyin. Sizi anlıyorum iyi niyetle açıklama yapıyorsunuz ama karşınızda bunu anlayacak kimse yok kaynana laf söyleme, sizi yönetme derdinde.Merhaba kizlar sabah yine bir yazı yazmıştım annemin vefatından sonra kayinvalideme anne diyemememle ilgili.. bunun disinda kayinvalidemin bana tavirlariyla ilgili baska sıkıntılarımda var sadece bu konuda üstüme gelmedi kayınvalidem. Çok kırdı beni. Annemin vefatından tam 1 hafta sonra kayinvalidemle pazara gittik. O başka bir şey alıyordu ben muz tezgahınin önündeyim napiyorsun dedi muz aliyorum dedim annemin bana her zaman hesabıma para attığını bilir Çünkü kayinvalidemin yanindayken herhangi birsey almaya kalktigimda cok paran var herhalde bunlari aliyorsun ne gerek var gibi seyler soyler. Bende az once annem atti ordan aliyorum demistim. Esimin maasina daha vardi ve sıkışıktım o zaman maddi olarak tabi.. Annem atardı istediğin birsey olur annem dursun derdi hesabında. Esim vermiyor değil çok iyi bir eşim var Allaha şükür. Umarım anlatabilmisimdir.. Herneyse ben muzu aldim parani kenarına koy azcık annen yok artık sana para atsın dedi. Kalbimde o acıyı hissettim. Ben zaten annemin vefat ettiğini biliyorum kafamı dağıtmak için pazara cikmisim seninle neden bana hatırlatıp acımı desiyorsun ki.. pazardan çıktık önden yürüdüm eve balkona gittim ağladım sessizce eşim geldi yanıma noldu neden ağlıyorsun dedi. Anlattım durumu. Annesiyle konusmus 1 hafta sonra kayinvalideme gitmem gerekti yine yaa gecenki kurduğum cumle icin özür dilerim ben öyle soylemek istememistim dedi. Bende özür dilemen için birisinin seni uyarmasimi gerekiyordu dedim konuyu kapattı. Bu sırada ben annemin ölümü şüpheli oldugu icin karakola adliyeye gidip geldigim icin hâĺâ kayinvalidemde kaliyordum çok net hatırlıyorum 10 gün falan gecmisti annemin ölümünün üzerinden. 10 gün boyunca stresten midem bulanıyordu hicbirsey yiyemiyorum. Ayakta durmak için 1 tas çorba iciyordum zorla. Neyse akşam yemeğine oturduk eşim kayınvalidem ben zorla yedim yine birseyler midem bulanmaya basladi uzanmaya gidiyorum bulantım geçince mutfağı toplamaya gelirim dedim gittim uzandım. Ama bir türlü bulantim geçmemişti. Zaten mutfağı toplamış ben uzanırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?