Kayinvalidemin yaklaşımı

Böyle bir kadının evinize gelmemesi ve sizi çağırmaması yararınıza olur. Eşinizle aranız iyiyse kadının çizdiği mesafeden iletişime devam edin ne kadar uzak o kadar iyi.

Annenizin mekanı cennet olsun.. kv biz belli ki duygusuz düşüncesizin biri. İyilik güzellik hatta insanlık beklemeyin ondan. Ne güzel işte gelmiyormuş gitmiyormuş. Gelse gitse sorun olur sorun çıkarır belli. Size uzak cehenneme direk.. siz eşinizle iyi olmaya bakın

kayınvalidenizin kırıcı konuşmaları var. Bence bunları düşünerek üzmeyin kendinizi daha. Eşiniz iyiyse tamam gerisi bir yere kadar. Biz iyi olduğumuz kadar karşımıza iyisini çıkarmıyor dünya

Bence siz görüşmeyin. Eşiniz çocuğu alıp ziyarete gidip dönebilir. Eşiniz sorarsa da her defasında canımı acıtıyor, ne zaman bunlardan vazgeçerse o zaman görüşürüm dersiniz. Siz kimsenin stres topu değilsiniz. Huyu kötüyse düzeltsin, psikolojisi bozuksa tedavi olsun. Derdiniz size yeter, uğraşmayın böyle insanlarla.

Fazla bile gelmiş hadsiz insan müsveddesi. Anneciğine Allah'tan rahmet diliyorum. Sana da sabırlar versin Allah. Görüşme kuzu. Bu kadına sinirlerini harap ettirme. Gelmesin, sen de çok zorda kalmadıkça gitme. İyi insanlarla oturup kalkmak varken niye laf işitesin şirret karıdan?

kayınvalidenizin kırıcı konuşmaları var. Bence bunları düşünerek üzmeyin kendinizi daha. Eşiniz iyiyse tamam gerisi bir yere kadar. Biz iyi olduğumuz kadar karşımıza iyisini çıkarmıyor dünya
Eşim iyi Allah razı olsun ondan en büyük destekcim o oldu bu süreçte. Zaten bana biz bizeyiz oenmliolan bizim mutluluğumuz bosver onu he de geç takma be diyor napayim annem böyle ben bu zamana kadar degistiremedim diyor.

Kayinvalideniz daha sık arasın sorsun mu istiyorsunuz,nedir tam olarak isteğiniz?
Kadin halden anlamayan biri belli ki. Annenizin vefatı sonrası niye onda kaldığınızi da anlamadım.
Hem lafından,hareketinden şikayet edip hem annem şöyle arar sorardı.ama o aramıyor, gelmiyor diyorsunuz. Kayinvalideyi anne yerine koymaya gerek yok.
Ne güzel yüzgöz olmuyor sizinle, daha ne?

Bazen tabi tutamıyorum kendimi bende laf söylüyorum ona karşılık. Ne biçim konuşuyorsun sen öyle diyor. Ben kötü oluyorumbirde. Allah biliyor ya kalbimde kötülük yok hatasını kabul etmeme gibi bur huyu var birde

Hatasını kabul etmeye gelene kadar hata yapmamaya gayret etse keşke. Bu yaştan sonra eğitilemeyeceğine göre mesafe en iyisi gibi görünüyor.

Böyle soylememin sebebi uzun süre beklenti içerisinde olmamdı. Annemin tırnağı bile olamaz zaten. Ama ben çok safım belkide ha düzelir ha yanımda olur diye dusundumhep ondan belkide. Yoruluyorum 3 yaşında oğlum var ağrılarım cok oluyor yardıma gelir belki diye bekledim hep ama boş. Ne hissettigimi ben bile bilmiyorumpsikoljim çok bozuk

Amin canım Allah razı olsun. Zaten iyi değilim doğru söylüyorsun. Sinir hastası olucam böyle giderse

Hatasını kabul etmeye gelene kadar hata yapmamaya gayret etse keşke. Bu yaştan sonra eğitilemeyeceğine göre mesafe en iyisi gibi görünüyor.
Çok geç oldu anlamam ama artık degismeyecegini anladim. Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o gercekten. Allaha havale ettim hakkımı helal etmiyorum zaten

Evet her görüştüğümde ya bir laf sokma yada kırıcı.bir sözü oluyor bende yoruldum artık

Annenize Allah rahmet eylesin, size de sabırlar versin. Mesafenizi koruyun bu kadınla. Annenizin, başkasının hesabınıza para gönderdiğini, hastaneye gittiğinizi vs söylemeyin. Sizi anlıyorum iyi niyetle açıklama yapıyorsunuz ama karşınızda bunu anlayacak kimse yok kaynana laf söyleme, sizi yönetme derdinde.
Annesi öleli bir hafta olmuş insandan iş beklemek falan hiç olmayacak işler, “eli gitmiyordur kızın” diyeceği yerde böyle davranıyorsa gerçekten uzak durun. Böyle günde size kol kanat germeyecek de ne zaman yanınızda olacak?
Eşinizle konuşun olabildiğince görüşmeleri azaltın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…