Kayinvalidemin yaklaşımı

Basiniz sagolsun oncelikle
Kvniz ne kadar kati kalpli biriymis
Tuh goruyor musun senin arkandan ne kadar da eli acikti bizi dusunurdu diye anamayacagiz bile demelik bi kadin
Allah merhamet versin
Annenizin vefatinin supheli oldugunu yazmissiniz ne gibi supheli, cevaplamak istemezseniz saygi duyarim

Açıkçası birçok sağlık sorunum var 3 senedir sırtımda ağrı karıncalanma batma , onun disinda trigenimal nevralji hastasıyım, astimım var, kuyruk sokumumumdan rahatsızım. Hepsi üst üste geldi ama biliyorum ki hersey Allahtan. Rabbime siginiyorum dua ediyorum hayirli bir kapi acmasi icin. Özel hastane devlet hastanesi derken 3 senedir durmadan koşturuyorum sırtımdaki sıkıntıların henüz tam bir teşhisi koyulmadığı için denediğim ilaclarda iyi gelmiyor. Annem hayattaykende bu sıkıntıları yaşıyordum ama şimdi onuda kaybedince birde ölümüde şüpheli olunca kafaya takmadı başladım çok fazla sağlık sorunlarımı annemin olumunu kayinvalidemin bana davranışlarını.

Ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi olur . Hiç bir kayınvalide gelinini kızı gibi görmez . Hep çekişme hep laf sokma peşindeler . Üzülme bak ne kadar iyi bir eşin varmış çok şükür . Kayınvalidenle biraz mesafeli ol tavrını koy gitme bence . Eşinlede uygun bir dille konuş gitmeyeceğini söyle

Patavatsizlik yapmış ama oda bir yönden haklı.Esinizin durumu sıkışıksa idareli harcayın demiş olabilir.

Anneniz için başınız sağolsun.

Aklıma birşey geldi.Bir akrabam eskiden çocuklarımıza sebze yedirelim diye muzi çok nadir alırmışti.Keske diyor sebzeyi biraz alsaydım da muz gibi meyveler alsaydım dedi.Eskiden kiracı oldukları için ve 3 çocuk olduğu için bilemedik dedi.

Midenizin bulanmasına takıldım ben sadece açlıktan bulanmış olamaz günlerce. Gebelik şüpheniz var mı?

Kayinvalidenle arana mesafe koy. Gercekten mutlulugu anlarsin. Esine ve evladina sikica saril.kafani dagitmaya calis bir evladin varmis bak sana ihtiyacı var. Ölüm cok zor ama basina gelmeyecek kul yok. Ben oyle insanlar gordumki ölenlere sukrediyorum el ayaga dusmeyen hastalik cekmeyen bu pis dunyanin kahrini artik daha fazla gormeyen.kendinizi boyle teselli edin. Komsumuzun ananesi yatalak kaldi kadini hicbircocugu eve almiyor huzurevleri ozel bakimevlerinin ucretleri agzimizi acikta birakiyor. Allah herkesin yardimcisi olsun dedigim gibi gerekmedikce gitmeyin iki gunde bir arayin yeterli kayinvalidenizi. Belliki bos konusuyor

Öncelikle başınız sağolsun.Kayınvalideniz hadsiz ve düşüncesiz.Her seferinde bunu tolere etmek zorunda değilsiniz bence uzak durun

ayy o ilk olayı okudum içim daraldı.. annesini yeni kaybetmiş birine bu nedir ya? Orda muzu yere fırlatıp bi ağlama krizi geçirseydiniz tek sebebi bu kadın olurdu, siz duygunuzu aktarmış olurdunuz, o da böyle dangalak dangalak konuşmazdı bir daha. Keşke öyle olsaydı ama geç değil, karşısınıza alıp konuşun ya da yakalaşmasın. Zaten konuşsanız yaklalmayanilir bir daha, önce konuşun bence. duygularınızı böyle yok saymayın. Kendileri duygusuz diye herkesi öyle zanneden bencil insanlar nlucak

Geçmiş olsun cnm neren ağrıyor ne rahatsızlığın var? Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…