Kayinvalidemin yaklaşımı

Ne kadar çiğ dilli bir kadın bu kayınvalide.
Fakat lütfen yanlış anlamayın ama buna engel olabilirsiniz.
Çizin sınırlarınızı, zaten sizi sevmiyor en azından zarar veremez. Hem fazla gidiş geliş de yokmuş ne mutlu. Kadının ağzının ayarı yok, oğlu da annesinin huyunu (huysuzluğunu) iyi biliyor size bir şey diyeceğini sanmıyorum. Kalbinizi kırmasına izin vermeyin. Anne demiyorum çünkü seni annem gibi görmüyorum, çünkü annelik yaptığın yok diyebilirsiniz buna hakkınız var.
Sizin evinize aldığınız şeye ne hakla karışıyor yahu ister muz alırsınız ister ıspanak. Ona ne?
Ne demek artık annen yok?
Çüş artık bu kadar ileri gitmiş biri için, acaba ne yapsam da kırmasam diye düşünmeyin. Siz kırılabiliyor ve kaldırabiliyorsanız, o da pekâlâ kırılabilir. Sevgi ve saygı büyükten görülür ve öğrenilir. Beklediği şeyi önce kendi yapsın. Hiç kendinizi üzmeyin.
Anne kaybı acı bir durum, o konuda da size çokça sabır diliyorum. Nurlarda yatsın anneniz.

Kayinvalidenin yanında olmasını bekleme kısmı da çok uzak bana sanırım. Böyle biriyle ne kadar uzak, az görüşme o kadar iyi aslında.
Kadin annenizin vefatından ne kadar kaba davranmış. Ondan gelecek hayırdan ne olur? İçiniz alır mı iyi davransa?
Ağrılarınız için geçmiş olsun. En son düşüneceğiniz şeyde kayinvalide.

Eşimde sizinle aynı düşüncede zaten eskiden annesine gittiğimizde daha fazla dururdukonda artık 1 2 saat durup hemen kalkıyoruz kalmıyoruz vs .

Ne güzel yazmışsınız. Ben hep iyi niyetimden kaybettim. Bu zamana kadar. Ben iyi olayım Allah bilsin dedim. Ama bende insanım artık bende lafımı esirgemeyecegim. Ve şunada inaniyorum. Rabbim yasattigini yasatmadan almaz canını. Beddua etmem asla Allaha havale ediyorum.

Eşimde sizinle aynı düşüncede zaten eskiden annesine gittiğimizde daha fazla dururdukonda artık 1 2 saat durup hemen kalkıyoruz kalmıyoruz vs .
Eşiniz de yanınızdaysa hele hiç görüşmeyin, sizin derdiniz size yeter. Tekrardan söyleyeyim anne acısı geçmez tabiki, Rabbim içinizi ferahlatsın.

Çok haklısın. O zaman yanımda olması gerekiyordu ağladığımda bana sarılmadı bile çok şey beklemişim ben bu kadından artık silkenelenicem. Evladım var

Canım haklisin ama beklentiler her zaman üzer o senin kendi güzel vefalı merhametli annen değil o eşinin annesi ancak kendi çocuklarına yapar bunlari ama gelin olarak sana yapmaz en iyi kaynana bile kendi annen gibi olamaz çok nadir öyle güzel insanlar cokk . Başın sağolsun rabbim annene cenneti nasip etsin çok üzgünüm bana ne zaman istersen özelden yaz konuşalım annen gibi olamasam da dinlerim seni acını paylaşırsn arkadaşım

Bu kabalık abidesinden bir cacık olmaz.ve kimse asla annenin tırnağı etmez.Annesini 23 yaşında kaybetmiş biri olarak söylüyorum.uzulme diyemem çünkü çok acı.Ama beklentin olmaz ise bu tip varlıklardan böyle duygular da yaşamazsın ..Annene ve anneme rahmetle..

Seninle benzer durumdayım denilebilir..kaniksadim artık, önceleri anne gözü ile bakmak istedim ancak acı gerçek annesizligi hatırlattı her defasında..

Başınız sağolsun.
Kayınvalidenizi annenizle kıyaslamayın.
Anne gibi asla olamaz.
Anlattığınıza göre maalesef vicdansız birisi.
Böyle birinin uzak olması daha hayırlı.
Ben olsam buz gibi davranır bana yaptığı herşeyi burnundan getiririm. Yok sayarım.
Eşinizle aranız iyiyse ona odaklanın.

Annenizin vefaatının sizi yaraladığını anlayabiliyorum ama hayat devam ediyor.

İlgilendiğiniz hobi vs varmı?
Gününüz nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…