Kayınvalidemin yaptığı ayrımcılık

Allah yardımcın olsun kardeş insallah hersey gönlünce olur hersey yoluna girer

bu gece senin için dua edicem.
allah seni o merhametsizin elinden kurtarsın inşalllahhhh:43:

sağolun canım Allah razı olsun eşim erken geldi saat 12 gibi tam konuşacaktı bende vardım yanında kaynanam anladı sanırımkalktı gitti yanımızdan :S
dularınızdan eksik etmeyin olur mu :(

Canım sen anladığım kadarıyla sen çok sessiz, sakin karakterli birisin. Çünkü bu anlattıklarına sabır taşı olsa çatlardı :( Az biraz cazgır olabilseydin bu kadar üstüne gelemezlerdi belki de. Eşin de onlar ne yaparsa yapsın senin sessiz kaldığını, olay çıkarmayacağını bidiğinden senden hala idare etmeni istiyor. Tabi ki sana çirkef ol, ortalığı birbirine kat demiyorum ama bu kadar da ezdirme kendini. Ben de genelde bu tür şeylere içimden geçtiği gibi cevap verebilen biri değilimdir, ancak en basitinden şu senin kuaför olayında kaynanan eve geldiğinde sana el kaldırmış üstüne yürümüş ya, bu ne demek! Ben olsam açıkçası orada işte kıyameti koparırdım koca moca da görmezdi gözüm! Burada kusura bakma ama eşinde de kabahat var, seni savunamıyor gibi geldi bana, biraz pasif bir kişiliği var gibi. Madem öyle bence sen de bazı şeylere eşine yansıtmadan, saygını da bozmadan ver cevabını, kendini ezdirme bu kadar. Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle, inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız. Ama keşke eşin inat etmese de onlardan hiçbir destek almadan çıkabilseniz kendi evinize, böylece size karışmaya hiç hakları kalmazdı...
diyorum da anlatamıyorum ki canım ya siz dua edin yeter ki de şurdan kurtulalım:2:

bence kayınvalidenizle tatlı bir dille konuşun böyle böyle diye. kırılıyorum deyin. belki siz farkında değilsiniz ama ben böyle hissediyorum deyin. belki düzeltir davranışlarını ondan sonra ?

bence kayınvalidenizle tatlı bir dille konuşun böyle böyle diye. kırılıyorum deyin. belki siz farkında değilsiniz ama ben böyle hissediyorum deyin. belki düzeltir davranışlarını ondan sonra ?

o kadar çok konu var ki hangi birini söyleyim bi keresinde konuşmya çalıştım hemen iyi bi dha bişey deeyiz diyor ynı tas aynı hamam ne yapayım bilemiyorum artık:44:

ne oldu ceylis bir gelişme var mı?

konu açıldı kendileri dedi kiracı çıksa bile kış vakti kimi buluruz ki diye eşim de biz oturalım dedi oda ver kirayı otur dedi yani kaynanam
ben başka ev olsun diyorm da eşim hayır nedenmiş diyor
neeyse işte sinir olduk
bende dedim o kadar verecek olsak k zatn biz o eve girsek
bi sürü masraf yapmamız gerekecek ben de deim eşim oraya o kadar verene kadar sıfır daireler var hemde masrafsız olur
oda dedi ben de kir verecek değilm ya hiç olmazsa bilmiş oldu
babama da syler dedi ve
kayınvalidem kayınpederin yanına gittti dükkana :D
sabırım anlatacak bilmiyorum
hakkımızda hayrlısı

kiracı olarak onların evine cıkmaktansa 100 mılyon fazla veriirm baska yere kıraya cıkarım daha iyi.
sakın onların evıne cıkma.yıne onların agız kokusunu cekersınız.
bağlantınız olur yıne onlarla.
başka bı yere cıkın.
2 cekyat olsun huzurunuz olsun çalısın yapın didinin.
ama sadece kocanla beraber ol sımsıkı sarıl...

kiracı olarak onların evine cıkmaktansa 100 mılyon fazla veriirm baska yere kıraya cıkarım daha iyi.
sakın onların evıne cıkma.yıne onların agız kokusunu cekersınız.
bağlantınız olur yıne onlarla.
başka bı yere cıkın.
2 cekyat olsun huzurunuz olsun çalısın yapın didinin.
ama sadece kocanla beraber ol sımsıkı sarıl...

canım bende söylüyorum ama anlatamıyorum ki işte hayır diyor bende zaten para verip de oturmam bu fiyata çok daha güzel evler var bende farkındayım diyor

canıııım allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun ilk sayfa ve son sayfayı okudum ne yaptı eşin kayınbabanla konuşacaktı neye karar verdiniz

dünkü açtığım konuyu biliyorsun bazı kişiler beni yanlış anladı ve çok bunalttı konuyu sildim ve uyarı almışım ve konu kapanmış sana özel msj göndermek istedim ama msj sayım yeterli değilmiş aslında çok karışığım herşeyi bi anda anlatmak istiyorum bilmiyorum

rabbim senin için inşallah gönlündekini veriri ve o evden taşınınca da problemlerinde o evde kalır

canıııım allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun ilk sayfa ve son sayfayı okudum ne yaptı eşin kayınbabanla konuşacaktı neye karar verdiniz

dünkü açtığım konuyu biliyorsun bazı kişiler beni yanlış anladı ve çok bunalttı konuyu sildim ve uyarı almışım ve konu kapanmış sana özel msj göndermek istedim ama msj sayım yeterli değilmiş aslında çok karışığım herşeyi bi anda anlatmak istiyorum bilmiyorum

rabbim senin için inşallah gönlündekini veriri ve o evden taşınınca da problemlerinde o evde kalır

inşaAllah canım benim şuan anneme geldik sabah hiç hoş olmayan konular konuşuluyor ve ben çok sıkıldım bunaldım eşimde dedi hadi çamta hazırla g,delim annenlerde kalalım biraz geldik buraya çok şükr burda çok rahatız
aralarda yazmıştım konuştu ama tabi benim eşim üvey evlat muamelesi gördüğü için tamam ver 500 otur dedi kaynanam eşimde tamam dedi tab i sadece öylesine yani akıllarında böyle bi düşüncemiz(ayrı eve çıkmak)olduğunu anlasınlar diye
illa onların ev olacak değil
yani bana kalsa bende çalışayım diyorum kendimiz geçinelim ama işte haksızlık var ortada :(:5:

canım benim en azından eşin bunları görüyor ve sana sahip çıkıyor bak sana küçük bi örnek vereyim

nişan olduğunda takı seti istedim eşimlerde dükkan borcu ödüyoruz onu düğünde takalım dedi nişandan 6 ay sonra falan aldık kayınvalideme göstermeye gittik kaynımda vardı kaynım baktı sete sonra kayınvalidem açtı çıkardı bilekliği koluna takıyo benim suratım asıldı kaynım farkettim anne ne saçmalıyon desene kızım takda bakalım nasıl duracak die dedi çıkardı kenara koydu benim eşimde ne var abi ya taksında hevesini alsın sanki ne olacak dedi

dün bu konuyu açtım hala böyle mi düşünüyon sen saygıyı abartıyon annenin yanlışını bile görmüyorsun ee nolcak ki aşkım dio işte dedim farkınız abin özel hayatını anlatmadığı için( bide bu arada eşim her tartışmamızda evden gider orda kalır yalan yanlış herşeyi anlatır beni iyice kötülerdi onlara yapmak istediği belli size laf söyledi ben sizi seçtim )dedim eltim olacak kişide iyide olsa kötüde olsa saygı görecek hor görülmeyecek ne dedi bakarmısın ee ben öyleyim abim öyle o anlatmaz ondan çekinirler ben anlatırım sen beni hep ezdin geçtin

fatih dedim allah aşkına ne yapıyım ilk defa birini sevdim inandım güvendim seninde öyle olduğunu sandım ki ailesi beni istememiş ya zengin die illa tutturmuş o olacak die hani o sevgin bitirdin sen o sevgiyi dio sırf bebeler için dio biz ne konuşabiliyoruz ne tartışabiliyorum bi başlayalım birbirimize denilmedik hakaret kalmıyo ......

canım benim en azından eşin bunları görüyor ve sana sahip çıkıyor bak sana küçük bi örnek vereyim

nişan olduğunda takı seti istedim eşimlerde dükkan borcu ödüyoruz onu düğünde takalım dedi nişandan 6 ay sonra falan aldık kayınvalideme göstermeye gittik kaynımda vardı kaynım baktı sete sonra kayınvalidem açtı çıkardı bilekliği koluna takıyo benim suratım asıldı kaynım farkettim anne ne saçmalıyon desene kızım takda bakalım nasıl duracak die dedi çıkardı kenara koydu benim eşimde ne var abi ya taksında hevesini alsın sanki ne olacak dedi

dün bu konuyu açtım hala böyle mi düşünüyon sen saygıyı abartıyon annenin yanlışını bile görmüyorsun ee nolcak ki aşkım dio işte dedim farkınız abin özel hayatını anlatmadığı için( bide bu arada eşim her tartışmamızda evden gider orda kalır yalan yanlış herşeyi anlatır beni iyice kötülerdi onlara yapmak istediği belli size laf söyledi ben sizi seçtim )dedim eltim olacak kişide iyide olsa kötüde olsa saygı görecek hor görülmeyecek ne dedi bakarmısın ee ben öyleyim abim öyle o anlatmaz ondan çekinirler ben anlatırım sen beni hep ezdin geçtin

fatih dedim allah aşkına ne yapıyım ilk defa birini sevdim inandım güvendim seninde öyle olduğunu sandım ki ailesi beni istememiş ya zengin die illa tutturmuş o olacak die hani o sevgin bitirdin sen o sevgiyi dio sırf bebeler için dio biz ne konuşabiliyoruz ne tartışabiliyorum bi başlayalım birbirimize denilmedik hakaret kalmıyo ......

canım aranızdaki saygıyı da koruyun ama tabi eşinin gidip de kaynananda kalması da hç hoş olmamış
cahil gibi geldi yaptıklarından dolayı...:44:

bilmiyorum cahillik mi yoksa beni sevmediği için öemsemediği için mi yapıyor anlamadım
dedim ya tanıştık sonra ben üni e başladım okulum sanayi bölgesinden ilerdeydi minibüstede 1 yada 2 bayan oluyorduk sıkış pıkış bazen dolu binemiyordum 1 -2 götürdü altında araba sonuçta ben seni götürürüm uyuya kalırsam çaldır beni diyordu bazen gece konuşmaktan şarj bitiyordu bende evi çaldırıyordum benim yanıma gelince iyi aradı aşkım uyuya kalmışız diyordu

dün gece beni hep dışlıyacak demi dedim sen ne bekliyorsun dedi gece konuşmalarımız ki( hoporlörü açıp konuşuyormuş normal konuşsam bile bağırıyormuş gibi çıkar evlendik görümcem dediki ayy ayy nasıl birisin hep geceleri fatihe bağrıyordun konuşurken eli sopalı gelin seni deyip gülüyordu) evi çaldırman hiç sevdiremedin kendini dedi ben seni götürmeye mecburmuydum ya dedi benim gözümden yaşlar akmaya başladı yani geçip ağlama şimdi dedi ağlamakla duygusal olunmuyor ben senden daha duygusalım ben seninle ömür geçiriyorum dedi ama onlara da saygı duymalıyım dedi

ben saygı duyma azarla mı diyorum dedim senin fazla taviz verip bizi adam yerine koymuyorlar dedim ama suç bende sana inandım dedim yaa bi erkek sevdiyse ilk günden onu namusu olarak görür ve korur garip yaa allah aşkına ya dedim gidince sana ne diyorlardı bi örnek ver nerden karşımıza çıktı falan diyorlarmıydı dedim senin ailen ne diyosa benimkilerde onu diodu

bizim mahremimizide anlatmıştır artık hiç güvenim kalmadı ben ilk geceden hamile kaldım 9 ay sonra kızım dünyaya geldi görümcem bi gün samimi olunca siz önceden beraber oldunuz dimi biz biliyoz dedi ne alaka dedim nerden çıktı bu dedim nasıl bişey bu dedim güldü içeri gitti ki öyle bişey olmadı sadece öpme naşanlı arasında oda mı olmaz

çok dertliyim çook dün gece rüyamda yine saçma sapan şeyler gördüm yanımda herşeyimi yalan yanlış anlatan bi koca ama bişey sorunca direk sen ve senin ailen deyip soruya soruyla kerşılık veren bi adam ben seviyormuyum çocuklar için bilmiyorum ya 25 yaşındayım ama 50 yaşında gibiyim çalışmak istiyorum bi kaç tartışmada dükkanı aradım bana her fırsatta işe gir çalıştığın yeri arayacam seni rahat bırakmıyacam sen ne yaptıysan aynısını yapacam dio bu nasıl kin yaa ailen o kadar şey yapıyor bi arıyor yağların eriyoda bana ne kin bu hani benle ömür geçiriyordun dedim anlaman lazım senin dio bu arad kendi dükkanı....

bilmiyorum cahillik mi yoksa beni sevmediği için öemsemediği için mi yapıyor anlamadım
dedim ya tanıştık sonra ben üni e başladım okulum sanayi bölgesinden ilerdeydi minibüstede 1 yada 2 bayan oluyorduk sıkış pıkış bazen dolu binemiyordum 1 -2 götürdü altında araba sonuçta ben seni götürürüm uyuya kalırsam çaldır beni diyordu bazen gece konuşmaktan şarj bitiyordu bende evi çaldırıyordum benim yanıma gelince iyi aradı aşkım uyuya kalmışız diyordu

dün gece beni hep dışlıyacak demi dedim sen ne bekliyorsun dedi gece konuşmalarımız ki( hoporlörü açıp konuşuyormuş normal konuşsam bile bağırıyormuş gibi çıkar evlendik görümcem dediki ayy ayy nasıl birisin hep geceleri fatihe bağrıyordun konuşurken eli sopalı gelin seni deyip gülüyordu) evi çaldırman hiç sevdiremedin kendini dedi ben seni götürmeye mecburmuydum ya dedi benim gözümden yaşlar akmaya başladı yani geçip ağlama şimdi dedi ağlamakla duygusal olunmuyor ben senden daha duygusalım ben seninle ömür geçiriyorum dedi ama onlara da saygı duymalıyım dedi

ben saygı duyma azarla mı diyorum dedim senin fazla taviz verip bizi adam yerine koymuyorlar dedim ama suç bende sana inandım dedim yaa bi erkek sevdiyse ilk günden onu namusu olarak görür ve korur garip yaa allah aşkına ya dedim gidince sana ne diyorlardı bi örnek ver nerden karşımıza çıktı falan diyorlarmıydı dedim senin ailen ne diyosa benimkilerde onu diodu

bizim mahremimizide anlatmıştır artık hiç güvenim kalmadı ben ilk geceden hamile kaldım 9 ay sonra kızım dünyaya geldi görümcem bi gün samimi olunca siz önceden beraber oldunuz dimi biz biliyoz dedi ne alaka dedim nerden çıktı bu dedim nasıl bişey bu dedim güldü içeri gitti ki öyle bişey olmadı sadece öpme naşanlı arasında oda mı olmaz

çok dertliyim çook dün gece rüyamda yine saçma sapan şeyler gördüm yanımda herşeyimi yalan yanlış anlatan bi koca ama bişey sorunca direk sen ve senin ailen deyip soruya soruyla kerşılık veren bi adam ben seviyormuyum çocuklar için bilmiyorum ya 25 yaşındayım ama 50 yaşında gibiyim çalışmak istiyorum bi kaç tartışmada dükkanı aradım bana her fırsatta işe gir çalıştığın yeri arayacam seni rahat bırakmıyacam sen ne yaptıysan aynısını yapacam dio bu nasıl kin yaa ailen o kadar şey yapıyor bi arıyor yağların eriyoda bana ne kin bu hani benle ömür geçiriyordun dedim anlaman lazım senin dio bu arad kendi dükkanı....

yaşadıkların zor,yanlış anlaşılmaların büyük..üzülmemek için yapabileceğin enn iyi şey unutmak..anlaşıllan sen bu konularıı her dillendirdiğinde daha çok üzüülüyor,içinde daha büyük yaralar açılıyor..bence yaptıklarıyla yapmadıklarıyla eşinin söylledikleriyle söylemedikleriyle Allaha havale et sadece günlük konulardan konuş naber nasılsın günün nasıl geçti tamam,ailesiyle ilgili hiç kötü kelam etme,içindeki burukluklarda içinde kalsın..bence eşini işgünü içinde artıkk arama bırak o seni merak etsin,neden aramıyor desin neden hali tavrı değişti diye eşinin içi içini yesin..maalesef bir söz vardır ve doğrudur "kaçan kovalanır"..

ceylis Allah yardımcın olsun,inşallah en kısa zamanda başka bir eve çıkarsınız..yada 500 tl oraya verrene kadar kredi çekip ev alır 500tlyi oaraya verirsiniz,evinizde kendinizin olur..elbetteki insan üzülür ne ümitlerle,uumut ve mutlulukla tek tek hazırladığın,yaptırdıın evin yapılan haksızlıklarla çirkinleştirilmesi mutszulluğa sebep olunması çok kötü birşey Allah sabır versin..inşallah herşey gönlüncce olsun ve şuandaki yaşadığıın yerden kat katt daha güzel yerde oturma şansınız olsun..

ben 2.5 senede bayağı akılllandım oda 1 senedir ailesine gidip kalmıyor o aramayıda ta nişanlıyken cep tlf kapattı onun için aramıştım kesinlikle aramam nie aramıyosun die arar 2 saatte bi şimdiki tartışmalarımız annesine gidince annesi söyle bu susar ben içlenirim bi dahakine hadi gidelim deyince isteksiz olduğumu anlayınca çıkar

dün kayınvalidemle konuşuyoz bu arada enişte hep kötüdür kızı hep çekmiştir ben rahatım yaa bu bi ne var lalemde bi rahtlasa die

işte dün dediki eniştenin gönlü olacak mı bakalım o gelmezse ablanı yollar mı anne nie yollamasın sanki dedim sonuçta ailecek gidilmesi gereken bi yer dedim ne biliyim bilmiyon mu kızım başındakini dedi hep eniştemden için böyle der başındakii:):)
sana da gel demem ikinizinde işleri olur ( ablam gelemiyecek ya benimde işim yok)

akşam ben eşime anlattım sen bana senaryo yazıyon nerden biliyon ablamın bildiğini falan dediği annen dedim böyle böyle dedi pazar günü görümcemi kahvaltıya çağırmış ailecek konuşmuşlar karar almış kızı getirp göstermişler salı akşamıda kaynanam madem öyle ablanın haberi kardeşinide ara demiş de ondan aramış abin dedim abiside zaten resmi bi şekilde ayın 22sinde gideceğiz müsaitseniz sizde gelin ablamlarda gelecek dedi tlf konuştuğumda kayınvalideme dedim anne insan bi söylemezmi bi kız var bakalım hayırlısı falan die kzıım abin hiç kimseye söyleme dedi bende bi ablana söyledim dedi işte anne ben buna çok üzülüyorum dedim ablan da o evin dışında ben de dışardayım neden böyle yapıyosunu ki dedim

ne dese beğenirsin amaan üzülme sen kafan takma hadi bakıyım hadi kesinleşince mecbur söyleyecektik söyledik işte hıım dedim mecburiyuetten dedim susutum

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için ilk geceden çok dikkat etmek gerekiyor. Ne kadar pislik insanlar var ya.

Back
X