Canım sen anladığım kadarıyla sen çok sessiz, sakin karakterli birisin. Çünkü bu anlattıklarına sabır taşı olsa çatlardı

Az biraz cazgır olabilseydin bu kadar üstüne gelemezlerdi belki de. Eşin de onlar ne yaparsa yapsın senin sessiz kaldığını, olay çıkarmayacağını bidiğinden senden hala idare etmeni istiyor. Tabi ki sana çirkef ol, ortalığı birbirine kat demiyorum ama bu kadar da ezdirme kendini. Ben de genelde bu tür şeylere içimden geçtiği gibi cevap verebilen biri değilimdir, ancak en basitinden şu senin kuaför olayında kaynanan eve geldiğinde sana el kaldırmış üstüne yürümüş ya, bu ne demek! Ben olsam açıkçası orada işte kıyameti koparırdım koca moca da görmezdi gözüm! Burada kusura bakma ama eşinde de kabahat var, seni savunamıyor gibi geldi bana, biraz pasif bir kişiliği var gibi. Madem öyle bence sen de bazı şeylere eşine yansıtmadan, saygını da bozmadan ver cevabını, kendini ezdirme bu kadar. Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle, inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız. Ama keşke eşin inat etmese de onlardan hiçbir destek almadan çıkabilseniz kendi evinize, böylece size karışmaya hiç hakları kalmazdı...