- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
Canım seni kırmak üzmek istemiyorum, ama sizin durumunuz resmen evcilik oyunu gibi olmuş, yani herşeyi kayınvalide kayınpeder alıyor, ayakkabı, mont, vs. , herşeyinize karışıyorlar, sizin çalışmanıza izin vermiyorlar (anlamıyorum ki buna ne hakla karışırlar buna karışabilecek tek kişi eşinizdir), eşinizle birbirinize sevgi göstermenize bile müdahele ediyorlar, yani sizin evlenip bir yuva kurmuş olduğunuzu kabullenmiyorlar da, sizi çocuk gibi görüyorlar hala tabiri caizse.
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...
Allah yardımcınız olsun...
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...
Allah yardımcınız olsun...