Kayınvalidemin yaptığı ayrımcılık

Canım seni kırmak üzmek istemiyorum, ama sizin durumunuz resmen evcilik oyunu gibi olmuş, yani herşeyi kayınvalide kayınpeder alıyor, ayakkabı, mont, vs. , herşeyinize karışıyorlar, sizin çalışmanıza izin vermiyorlar (anlamıyorum ki buna ne hakla karışırlar buna karışabilecek tek kişi eşinizdir), eşinizle birbirinize sevgi göstermenize bile müdahele ediyorlar, yani sizin evlenip bir yuva kurmuş olduğunuzu kabullenmiyorlar da, sizi çocuk gibi görüyorlar hala tabiri caizse.
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...
Allah yardımcınız olsun...

Canım seni kırmak üzmek istemiyorum, ama sizin durumunuz resmen evcilik oyunu gibi olmuş, yani herşeyi kayınvalide kayınpeder alıyor, ayakkabı, mont, vs. , herşeyinize karışıyorlar, sizin çalışmanıza izin vermiyorlar (anlamıyorum ki buna ne hakla karışırlar buna karışabilecek tek kişi eşinizdir), eşinizle birbirinize sevgi göstermenize bile müdahele ediyorlar, yani sizin evlenip bir yuva kurmuş olduğunuzu kabullenmiyorlar da, sizi çocuk gibi görüyorlar hala tabiri caizse.
Artık olan olmuş, önemli olan sonrası, bence bir an önce o evden çıkmaya bakın, sağına soluna bakmayın, 1 göz oda olsun, sizin olsun, ve ben sizin yerinizde olsam onların kiradan boşalacak evine verseler de çıkmam, çünkü aynı muamele devam edecektir. Şu an eşiniz çalışıyor, küçücük de olsa bir ev tutun, sonra siz de bir iş bulur çalışır idare edersiniz. Belki biraz zorluk çekersiniz ama evinizin içinde huzurunuz olur hiç olmazsa...

bencede,en iyisi taşınmak.ucunda ölüm yok ya,kırılsınlar küssünler,barışırlar yine.taşınmak şart.

canım içim çıktı ya sinir oldum ne yapacağımı şaşırdım fikir almak istedim sende birlikte oturuyordn sanırım dimi? :(
yok canım fark ettiysen girmiyorum artık

evet bende bırlıkte oturuyorum ama bende elti kayın falan yok sadece kaynana var.
bende senın gibiydim cok bunalmıştım.
annemlerin sayesınde ev aldım.şimdi evimin tadılatını yaptırıyorum mayısta cıkıcam allah kısmet ederse.
işte bıraz orda bıraz evımde geçinicez artık napalım.
bende yenı yenı bebk duusnmeye basladım.
öncedende düşünürdüm ama ayrı eve cıkmadan yapmam dedim.
kaynanam yuzunden çocuk bile rahat yapamıyosun düşün

canım ayakkabı mont onları bile karşılayamıyorlar merak etme benim annem alıyor hediye olarak kıyamadığındn deme neden siz almıyorunuz benim elimde 500 tl vardı onu da aldılar öncesinde de 350-400 tl vardı çar çur oldu gitti sayelerinde yani ne yapmaya çalışıyorlar bende anlamıyorum o yüzden size danışıyorum zaten ya ne yapmaya çalışıyorlardır ben ne yapmalıyım diye anlatabildim mi
ayrıca evet bende söylüyorum eşime diyorum onların evinde oturmayalım kira da vermesinler diye ama neden ayrım yapacaklarmış abimin kirasını veriyorlarsa benim de verecekler diyor yada ben o eve oturucam diyor eltim alt katta kiracı olarak oturuyor ama hep burda sadece yatmaya iniyor bu sıralar evinde biraz daha fazla duruyor 1-2 de kalkıyor da o yüzden sanırım çıkmıyor ben yapsam aynısını demediğini bırakmaz kaynanamda kayınpederimde:31:

evet bende bırlıkte oturuyorum ama bende elti kayın falan yok sadece kaynana var.
bende senın gibiydim cok bunalmıştım.
annemlerin sayesınde ev aldım.şimdi evimin tadılatını yaptırıyorum mayısta cıkıcam allah kısmet ederse.
işte bıraz orda bıraz evımde geçinicez artık napalım.
bende yenı yenı bebk duusnmeye basladım.
öncedende düşünürdüm ama ayrı eve cıkmadan yapmam dedim.
kaynanam yuzunden çocuk bile rahat yapamıyosun düşün

bilyoum canım bilmez miyim aynı durumdayım bende ve düşün dahası var eltim kayınlarım + kayınpeder hepsi bi yandan işte :S:2:

kızlar dua edin eşin ev için yani ayrı eve çıkalım diye konuşmaya gitti içeri bakalım konuyu açabilecek mi inşaAllah açar ve kabul ederler

hadi canım inşallah
evet derler
yaaaa demeselerde çıkın o evden,çalışın ikinizde çıkın kutu gibi bir eve
ohhhh be diyeceksin inşallah:16:

hadi canım inşallah
evet derler
yaaaa demeselerde çıkın o evden,çalışın ikinizde çıkın kutu gibi bir eve
ohhhh be diyeceksin inşallah:16:

ah canım ya inşaAllah plan bile yapıyor eşim şöyle yaparız böyle yaparız diye içim gidiyor yaa

sinir bozucu da laf mı ne iğrenç bir muhabbet!!! git yatağına işe bence haketmiş.

bir keresinde de sadece bişey .... için evlenilir demişti sinirlerim bozulmuştu zaten ben buraya geldm hiç şahit olmadığım şeylere ve hiç şahit olmadığım muhabbetlere şahit oluyorum
adapsızlık bence ama işte ne diyebilirsin ki :( ben sevmiyorum benim yanımda yapmayın da dedim yani bu tür konuşmalar alışırsın diyor bende diyorum kulağımın nuru gdiyor alışılacak bi durum değil sizce de öyle değil mi arkadaşlar ne yapayım ?

Haklısın canım. Koskoca kadın kendisine nasıl yakıştırıyor o tarz konuşmaları.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.

Haklısın canım. Koskoca kadın kendisine nasıl yakıştırıyor o tarz konuşmaları.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.

inşaAllah canım benim
birde diyo ki git inanmazsan kocana sor oda öyle düşünüyordur :( dedim biz birbirimizi sevdiğimiz için evlendik hem öyle olsa birlikte yaşayıp herşeyi yaşayan insanlar var neden evleniyorlar zaten herşeyi yaşamıyorlar mı o zamanda olsun ben öyle düşünüyorum insan ... için evlenirmiş sadece şu muhabbete bakar mısınız daha buna benzer bi sürü şey :25:

Son düzenleme:
Kendisi de onun için evlenmiş oluyor o zaman.
Arkana bile bakmadan kaç oradan ama eşinle tabi:)

inşaAllah
ayrı eve çıkıcaz canım dua et nolur şuan eşim içerde konuşmaya gitti kaynanamın içerden çığlıkları geldi ama bu sebepten olmadığı belli ardından da kahkaha attı çünkü :(
biz ne derdindeyiz bu insanlar ne derdin de yaaa:2::43:

Back
X