keşke ayaklarınızın ustunde durup bırşeylere başlasaydınız canım okuyunca aslında sana çok kızdım sen bu kadar değersiz misin? kayınvalıdenle aynı evde oturmak onların laflarını çekmek zorunda mısın?kocanın ders yapamaması falan çok çocukça bahaneler böyle şeyler olur mu kendı geçimini sağlayamayan insanlar neden apar topar evlenır ki ?ayrıca çalışmıyorsun sanırım yanı hayatında 1 lırakazandın mı kı sen 2 oda 1 salon eve küçük diyorsun?tatlım bu rahatlık nereden gelıyor?gülü seven dikenine katlanır dıye bır söz var bence bu kadar sevdiyseniz birbirinizi ve zora da gelemıyorsunuz anladığım kadarıyla mecburen katlanacaksınız...sanki kayınvalıde sıze bakmak zorunda hem bız buyuduk evlenelım deyın hemde bır ev tutacak kadar para kazanamayın...sonra da sankı kayınvalıde kayınpeder sıze bakmak zorunda evınde beslemek zorundaymış gibi bana onu yaptı bunu yaptı lafa gelınce sız bır aıle olmuşsunuz ama lafta...para kımdeyse aılede onun borusu ötüyor maalesef...
canım bu evde 3aile kalıyor sanırım okumadın ben o açıdan küçük dedim ve eşim çalışıyor şuan okusaydın hepsini bunları yazmazdın sanırım ve evet çalıştım nereden biliyorsun ki çalışmadım ki şuan çalışmamma onlar izin vermez ki vermiyor da anlatabildim mi uzaktan görüldüğü gibi değil eleştiri tarzında değil de soru olarak sorsaydın daha dorğu olmaz mıydı yazdıklarını? yani hepsiniin cevabı var yazılanlarda da
ki beslemek de ne demekmiş anlam veremedim doğrusu... biz neyiz kedi köpek yavrusu mu elimiz ayağımız yok mu ki besliyorlar bizi eşim çalışıyo ki çalışmasa bile besleme denmez buna baştan hereşe kefiliz demeselerdi o vakit.....
ayrıca susma sebebimde zaten eşime olan sevgimden geliyor yoksa yapılanlar ortada ve kimseye de birinin halısına yada evine işeme rahatlığı veremez sebep ne olursa olsun
Son düzenleme: