- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.443
- 88
- Konu Sahibi Gonuldagii
Pastanın üstünde ne yazdığı önemsiz bir detay bence. Ne de olsa baş başa kutlayacaksınız, tadını çıkarın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle ben yaptırdım demek için. Bir de kazak aldı bana seçtirdi. Diyor acaba beğenecek mi kazağı beğenir dedim. Beğenmezse de karın seçti deyiveririm diyoBöyle bir şey yapmasının sebebini cidden merak ettim. Pastayı kendisinin yaptırdığını oğlu görsün diye mi acaba, ya da gidiyorum ama kalbim sizinle demek için mi? Çok ilginç gerçekten
Sonra bu erkeklerin kim böyle simartiyor...bir yanda annesi bir yanda siz.Paylasamiyorsunuz adamı.Eşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Ayrı şehirlerde oturuyoruz özellikle başbaşa kutlayalım diye birsey demedik yaniSizin kocanız onun da oğlu sonucta. Pasta üzerine yazı kısmında haklisiniz.
Onun dışında tek başınıza kutlamak istemeniz de hakli bulmuyorum sizi
Doğum günü kutlayan bir aile demek ki. Kutlamasa zaten pasta almazdı.
Başbaşa kutlayacaginiz bir şeyi neden kv ile konuşuyorsunuz ki. O kendini davetli sanmıştırEşimin cumartesi günü doğum günü. Kayınvalidemle konuşurken güzel bir pasta yapıcam dedim o da hayır hayır kesinlikle yaptırma pastayı ben pastanede yaptırıp yollayacağım dedi. Israr ettim ama kabul etmedi. Sonra birlikte pastaneye gittik. Kasadaki adam üzerine ne yazalım dedi ben de iyiki doğdun iyi ki varsın yazılsın dedim. Kayınvalidem de iyi ki doğdun oğlum yazın dedi. O an birsey diyemedim. Biz eşimle başbaşa kutlayacağız o günü ve kayınvalidemin yaptırdığı iyi ki doğdun OĞLUM pastasıylaBen mi abartıyorum bilmiyorum ama çok canım sıkıldı bu duruma. Hep birlikte kutlayacak olsak tamam sıkıntı değil ama başbaşa kutlayacağımız özel bir gecede bu pasta çok saçma değil mi sizce de?
Ayrı şehir olduğu için kayınvalide hedıyesını göndermek istemiş o zaman.Ayrı şehirlerde oturuyoruz özellikle başbaşa kutlayalım diye birsey demedik yani
Ayrı şehirlerde oturuyoruz kSizin kocanız onun da oğlu sonucta. Pasta üzerine yazı kısmında haklisiniz.
Onun dışında tek başınıza kutlamak istemeniz de hakli bulmuyorum sizi
Doğum günü kutlayan bir aile demek ki. Kutlamasa zaten pasta almazdı.
zaten katılma gibi bir durumu yok doğum gününe ayrı şehirlerde oturuyoruz daha dün gitti hatta biz kal dedik ama o gitmek istedi doktor randevusu varmışBas
Başbaşa kutlayacaginiz bir şeyi neden kv ile konuşuyorsunuz ki. O kendini davetli sanmıştıreğer gelmezse oğlum kısmını alırsınız ordan
ya da keşke oradayken kibarca " olur mu öyle olmaz" birşeyler deseydiniz . Valla çok güldüm kusura bakmayın
![]()
Gidiyorum ama kalbim sizinle değil, Gidiyorum ama nifak tohumlarım sizinle demek istemiş benceBöyle bir şey yapmasının sebebini cidden merak ettim. Pastayı kendisinin yaptırdığını oğlu görsün diye mi acaba, ya da gidiyorum ama kalbim sizinle demek için mi? Çok ilginç gerçekten