• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide'min Yeme Sorunu

Saygısızlık yapayım diye yapmıyordur ama yaptığı saygısızlık oluyor işte.
O kadar hazırlanılmış,sofra açılmış,emek verip yemek yapılmış.
Hatır için bile olsa 2 lokma yenebilir.

Benim de başıma geldiği için nasıl bir durum olduğunu anlıyorum.
Halamın kızı aynen böyle yaptı bana.Bir iki derken baktım bugün tokum,yarın diyetteyim diyor.
Ha dedim içimden,anlaşıldı ben de sende yemem.Bir gittim yemedim,hemen anladı.
O gün bugündür gidip gelmemiz yok.Halamda karşılaşırsak karşılaşıyoruz.

Benden tiksinen,evime de gelmesin zaten.Mazallah koltuğumdan filan mikrop kapar:)
Bu tip insanlar,bir ben temizim,herkes pis sanıyorlar.Bu yaptıkları sen pissin manasına geliyor.
Bu arada halam da temizdir ama süper titiz bir hanım değildir,kuzenim de...

İyi de bu kadın 5 senelik süreçten bahsediyor, 5 sene umursamamış, neden diye sormamış ama evde başkası olunca meseleyi dillendirmeyi uygun görmüş. Kendini aklamak için. Yemiyorsa yemiyor, ne kaybettiriyor ki bu konu sahibine? Eşi yanlış anlar da sebebini sorarsa açıklar olur biter.

aynı benim ablam ...komşularda bile yer dana gibi bizde yemez eşim hepatit b taşıyıcısı sanırım ondan.dedimki bu adam benim kocam ve ben evlenmeden önce biliyordum kabul ettim sorun yok dedim gittim aşımı oldum.git sende aşı yaptır dedim .hala yaptırmadı bize gelirken suyunu bile yanında taşır.çok inciniyorum sürekli aynı mevzu geçen gün su istedi suyu bitmiş verdim keşke bebeğin suyundan verseydin dedi ne fark eder dedim ay bana da bulaşmasın dedi iğrenç iğreniyorum.ama görüşmek zorundayım aynı senin gibi.annem üzülüyo çünkü.başka yerden de bulaşabilir sonuçta...kök yesinler takma bile.bak ben senden daha kötü durumdayım.bu arada çocuğun suyunu dibine kadar içmiş...zaten kıt kanaat geçiniyoruz.bebeğe özel su alıyoruz haberim olmadan ordan alıyo demekki haram zıkkım olsun .paradan dolayı değil terbiyesizliğinden

Sanırım bende kayınvalideniz gibiyim herkesin evinde yemek yiyemiyorum:1::1:sadece saygısızlık olmasın diye 2 lokmadan fazlasını alamıyorum son 10 yıldır bu durum böyle yıllar önce bir akrabamın evine gitmiştim kadıncagız yemegi yanımda yaptı fakat içine resmen 5 kg yağ doldurdu tabi o yaptıgı yemekten en fazla 2 lokma alabildim sonrası lavoboda halimi düşün artık,yine bir komşumuz öglen oturmasına çagırmıştı birşeyler hazırlıyordu bende onu yemek hazırlarken gördüm mutfakta yanında oturuyorum birde ne göreyim kadın yaptıgı yemeklerin sebzelerini yıkamadan yaptı yemek yaptıgı tencere 3günlük bulaşık yıkamamış tabi ben de bundan sonra bir takıntı başladı kimsenin evinde yemek yiyemiyorum belki onların o yaptıgı yemekleri görmeseydim bende bugun böyle sorunlar olmazdı.:50::50::50:Kayınvalideniz bir tek sizin evinizde mi yapıyor yoksa diger gittigi yerlerde de yapımıyormu yemek yememe olayını.:56::56::56:[FONT=[/FONT]

Back
X