Oyle yapiyorum birakmiyorum hic yanina cikmiyorum bende birakirmiyim artik anladi zaten cunku hava sogk oldugu halde birak diyo yok benle gelsn durmaz diyorum oglumuda goturuyorumYanliz bırakma surekli yaninda tasi cocugu emzirmesine firsat verme soguksa cikma isin olursa gitme belli et izin vermeyecegini emzirmesine
Ayni evde mi yaşıyorsunuzOyle yapiyorum birakmiyorum hic yanina cikmiyorum bende birakirmiyim artik anladi zaten cunku hava sogk oldugu halde birak diyo yok benle gelsn durmaz diyorum oglumuda goturuyorum
Normlde hayr hamileligim kotu gectigi icin yanlarina geldim erkn dgm risknden dolayi hastaneye yatiyidm surekli aama 2 haftdn gidicm insaallaah kndi evimeAyni evde mi yaşıyorsunuz
Inşallah bi an evvel gec evine benceNormlde hayr hamileligim kotu gectigi icin yanlarina geldim erkn dgm risknden dolayi hastaneye yatiyidm surekli aama 2 haftdn gidicm insaallaah kndi evime
Kiskancligin ötesinde bu insanlar.Benim kv de yeltendi ama ben gozlerimi acip saskin bakinca bakalim tutacakmi dedi.surekli coguga gostermeye basladi.azicik yüz bulsa emzirecekti.versem emecek diyordu.ama o her cikardiginda tuylerim diken diken oluyordu.bide bana anne desin diyordu .sana niye desin anne benim dedim direk.8 yıldan sonra anne olmusum onu da dedirtmeyecek elinden gelse.
Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu
nıye almıyor bılıyormusun cnku o kendını bılmez kv nın gögsunden süt gelmedıgı için bebek mama ıstıyor sakın bırdaha kv ne bırakma bu ne saçmalık agzın yokmu allasen böyle saçmalık duymadım ömrumde benım bebegım 2,5 aylık öyle bırsey yapsa kıyamet kopar evde gögsunu sık sütünü çıkar öyle ver bebegıne aglasada ver zorla tuttur yoksa sütün kesılır bebegınde anne sütüünü alamamış olur ay sınırlerım zıpladı şuan şok oldum resmen midem kalktıUyanikken almiyo artik kafasini ceviriyo agliyo.simdi agladi vermeye calistim gogsumu almadi daha cok agladi
Suanda kayinvalideme okadar gizginim ki sizinkine ayriyetten kizdim bu ne ya nasil emzirir resmen cekememesinden yapiyor kiskaniyor ben olsam tavrimi kiyardim. Menepoza girmemis mi o kadin nasil boyle bisey yapar anca bi ruh hastasi yapar bunu. Kesinlikle birakma bebegini . boyle bi babaanneyle buyumesin bebegin . gozunden ayirma. Tabiki sevicekler ama bu sekilde degil. !!!!Bende tiksiniyorum mamasini verseydn anne dedim yuzumu astim keske oyle yapsaydn uyurdu geri dururdu dedim gulerk hala soyledi esime soyledm bana kizdi iste bide kv disarda isin oldumu bana birak git diyo ben sana bunlari duyduktn sonra nasil birakm sastim kaldm. Birinde kbabamn yaninda yapackti tam gogsunu acti kbabam kizdi senin beben degl ne gogsunu veriyn diye hemen kapatti ama sonra yine ayni kimse yokken yapiyo bu kac oldu 1 degil 2 degil gercektn ben buna tepkimi nasl koyabilirim ;(
Artik yanliz birakmiyorum zaten kendide farknda tavrimida koydm menapoza gireli uzun zaman olms zaten nasl boyle bisey yaptiklarina bende hayret ediyorum nice kayinvalideler varya bizi sinirlendirmk icin yapiyolar kesn ogullariyla aralarimizi acmak icinSuanda kayinvalideme okadar gizginim ki sizinkine ayriyetten kizdim bu ne ya nasil emzirir resmen cekememesinden yapiyor kiskaniyor ben olsam tavrimi kiyardim. Menepoza girmemis mi o kadin nasil boyle bisey yapar anca bi ruh hastasi yapar bunu. Kesinlikle birakma bebegini . boyle bi babaanneyle buyumesin bebegin . gozunden ayirma. Tabiki sevicekler ama bu sekilde degil. !!!!
Obunkide tam sacmalikmiss ya deli mi ne git kendin dogur bi tane cok istiyosan allahm bu sinir bozucu ve ruh hastalari hep bizimi bulur bune yaBen dogum yaptıgımda hastanedn geldık esımın halası annesı anneannesıde geldı halasnn kızı ben emzrmek ıstyrm bı verelmmı alrmı dedı sverken bebegmde yogun bkımdan cıkmstı kız 27yasnda benden buyuk ne alaka olrmu oyle sey yogn bkmdan cıktı hem ızın vermem dedm dırek cok bılmıs kayınvalıdemde eger cok ıcten ısteyerek emzırırse onnda sutu gelır bılmem ne dedı bende cok ıstıyosa dogursn o zaman bıtane dedm o gunden snra hcbrnede esksı gbı yakn olmadm ıgrenc ınsanlar ya cok ıstysanz kendnz yapn bzm bbklermız bıze kıymetlı tabı bıde bız sankı annelerı deglmsz gıbı davranıyolar ya ne dıyım Allah yrdmcn olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?