Kayinvalidemjn emzirmesi

Yanliz bırakma surekli yaninda tasi cocugu emzirmesine firsat verme soguksa cikma isin olursa gitme belli et izin vermeyecegini emzirmesine
Oyle yapiyorum birakmiyorum hic yanina cikmiyorum bende birakirmiyim artik anladi zaten cunku hava sogk oldugu halde birak diyo yok benle gelsn durmaz diyorum oglumuda goturuyorum

Oyle yapiyorum birakmiyorum hic yanina cikmiyorum bende birakirmiyim artik anladi zaten cunku hava sogk oldugu halde birak diyo yok benle gelsn durmaz diyorum oglumuda goturuyorum
Ayni evde mi yaşıyorsunuz

Densiz ya. Boyle sacma ve igrenc birsey mi olur. Daha neler. Kendi cocugu sandi sanirim. Siz hic yalniz birakmayin. Vallahi ben canta gibi tasiyrm her yere oglumu. Siz de sakin birakmayin.

Benim kv de yeltendi ama ben gozlerimi acip saskin bakinca bakalim tutacakmi dedi.surekli coguga gostermeye basladi.azicik yüz bulsa emzirecekti.versem emecek diyordu.ama o her cikardiginda tuylerim diken diken oluyordu.bide bana anne desin diyordu .sana niye desin anne benim dedim direk.8 yıldan sonra anne olmusum onu da dedirtmeyecek elinden gelse.

Kiskancligin ötesinde bu insanlar.

Kayınvalidenizin yağtıpınıa çom kızdım ve çok iğrendim, bi kere emzirmek aneyw özgü bir şeydir. Olay sadece meme değilki emerken kurulan duygusal bağ ve güvendir. Sakın ama sakın böyle iğrenç bir şeye izşn vermeyin

Uyanikken almiyo artik kafasini ceviriyo agliyo.simdi agladi vermeye calistim gogsumu almadi daha cok agladi
nıye almıyor bılıyormusun cnku o kendını bılmez kv nın gögsunden süt gelmedıgı için bebek mama ıstıyor sakın bırdaha kv ne bırakma bu ne saçmalık agzın yokmu allasen böyle saçmalık duymadım ömrumde benım bebegım 2,5 aylık öyle bırsey yapsa kıyamet kopar evde gögsunu sık sütünü çıkar öyle ver bebegıne aglasada ver zorla tuttur yoksa sütün kesılır bebegınde anne sütüünü alamamış olur ay sınırlerım zıpladı şuan şok oldum resmen midem kalktı

Ben dogum yaptıgımda hastanedn geldık esımın halası annesı anneannesıde geldı halasnn kızı ben emzrmek ıstyrm bı verelmmı alrmı dedı sverken bebegmde yogun bkımdan cıkmstı kız 27yasnda benden buyuk ne alaka olrmu oyle sey yogn bkmdan cıktı hem ızın vermem dedm dırek cok bılmıs kayınvalıdemde eger cok ıcten ısteyerek emzırırse onnda sutu gelır bılmem ne dedı bende cok ıstıyosa dogursn o zaman bıtane dedm o gunden snra hcbrnede esksı gbı yakn olmadm ıgrenc ınsanlar ya cok ıstysanz kendnz yapn bzm bbklermız bıze kıymetlı tabı bıde bız sankı annelerı deglmsz gıbı davranıyolar ya ne dıyım Allah yrdmcn olsn

Bu KV ileri de bi emzirirme merakı almış da gitmiş.noluyo ya noluyo çok istiyorsa gitsin k.pederini emzirsin tövbe yarabbim tovbeee.küçücük bebekten ne istiyo..sapik şey.

Suanda kayinvalideme okadar gizginim ki sizinkine ayriyetten kizdim bu ne ya nasil emzirir resmen cekememesinden yapiyor kiskaniyor ben olsam tavrimi kiyardim. Menepoza girmemis mi o kadin nasil boyle bisey yapar anca bi ruh hastasi yapar bunu. Kesinlikle birakma bebegini . boyle bi babaanneyle buyumesin bebegin . gozunden ayirma. Tabiki sevicekler ama bu sekilde degil. !!!!

Artik yanliz birakmiyorum zaten kendide farknda tavrimida koydm menapoza gireli uzun zaman olms zaten nasl boyle bisey yaptiklarina bende hayret ediyorum nice kayinvalideler varya bizi sinirlendirmk icin yapiyolar kesn ogullariyla aralarimizi acmak icin

Obunkide tam sacmalikmiss ya deli mi ne git kendin dogur bi tane cok istiyosan allahm bu sinir bozucu ve ruh hastalari hep bizimi bulur bune ya

Yuhhh yaniii ne haddine yaaa babannesi die o kadarınada asla müsade etmem eşimede öyle bişey dedirtmem.. Ayyy ne ayıppo ne iğrençç bişeyyy çok sinir oldu tepkinizş koyunnn

Benim annemde erkek kardeşimin bebeğini emzirmeye çalışmış bir kaç kere. Gelinimiz anlattı sok oldum. Bişey demedin mı kızmadın mı dedim. Annem çok despot ve dominant bi kadindir yazık kızcağız korkudan bisey diyememiş. Kim yaparsa yapsın cok kiskançca ve psikopatca bi davranış. 2 aylık bi bebegim var ve boyle bişeyi gözümun önüne bile getirmek istemiyorum. Ben onu yalancı memeden bile kıskanırım

Kayinvalide deilmi cogu insani cileden cikarir.sanki cocugun iyiligini senden cok ister gibi. Benim kv de gecen yanimda cocuk emme hareketi yapti onun kucagindaydi. Bu tam memeyi cikariyodu kesin ve net bi dille napiyosun dedim versem nolcak dedi ayni dille hayir dedim. O kadar iyi anladi ki ileri gitse kavga cikicak. Benim esimde istemez ama annesine yapma etme demezdi. Ben aramizin bozulmasini bile goze alirim bu durumda kmse kusura bakmasin. Cok cocuk yapsaydida emzirmeye doysaydi ozaman. Acikcada soylerim bunu gerekirse. Hevesini alamadigi seyleri kimse benim cocugumun ustunde deneyemez. Eminim ben yokken vermistir. O gunden beri yalniz birakmamaya dikkat ediyorum. Gidecegim yere gitmem gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…