Kayinvalidemjn emzirmesi

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:

Bence kayınvalidenizin yaptığı çok yanlış. Ben olsam art niyet arardım herhalde ve direkt karşıma alıp kibar bir şekilde uyarırdım ve kesinlikle bir daha yapmamasını söylerdim. Kim ne derse desin, asla da taviz vermezdim.

Bence kayınvalidenizin yaptığı çok yanlış. Ben olsam art niyet arardım herhalde ve direkt karşıma alıp kibar bir şekilde uyarırdım ve kesinlikle bir daha yapmamasını söylerdim. Kim ne derse desin, asla da taviz vermezdim.
Karsima alip konustum zaten bugun yorumlarda var ne konustugum basta sakn konusup sonradn sert konustum

Ayyy cok igrenc yaaaaa o ne oyle bazen kv sakasini yapar benim bebis acikinca elini goguse koyar benden aliskanlik yapmis onun kucagindaykende yapar oda kizim sut yok bende ah olsa der bende derim anne ne kadar igrebc bisey yaa sunun sakasini bile yapma diye hatta daha dogmamiati gorumcem dedi bebek bekar birinin memesini tutarsa sesi guzel olurmus diye ben taa ordan tepkimi koydum ne biri benden emebilir nede benim bebegim baskasindan diye yani tepkini koy acikca soyle cocuk benim emzirme Cok istiyosa dogursun bi tane

Bu kadar terbiyesizlik görmedim yaa sütün var emziriyorsunda ne gerek duyuyor kadin emzirmeye ne hakla yaa Allah Allah valla ne bicim insanlarmis bunlar arkadaşim Allah yardimcin olsun

Allahım sen akılfikir ver bu insanlara .cok emzirmek istiyosa doğursun bitane.eşiniz de saçmalamıl yani . Git kayınvalidene acık acık konuş getirmem cocuğumu de . Bu ne terbiyesizlik ya.

Ne hakla kim olarak niye emziriyo ben sinirlendim burdan yani ne tuhaf insanlar var çok sewıyosa yapsın bi çocyk kendine olmadı kocasını emzirsin bune bide söylüyo utanmadan demekkı normal gelıyo ruh hastası olmalıı :KK62::KK62:

Aslında keşke annemin sütü olsa da onunkinide emse diyen kocaya en güzel cevap bnce akşam olunca o zman gitde ananın koynunda yat demek lazım

Ayyy cok igrenc yaaaaa o ne oyle bazen kv sakasini yapar benim bebis acikinca elini goguse koyar benden aliskanlik yapmis onun kucagindaykende yapar oda kizim sut yok bende ah olsa der bende derim anne ne kadar igrebc bisey yaa sunun sakasini bile yapma diye hatta daha dogmamiati gorumcem dedi bebek bekar birinin memesini tutarsa sesi guzel olurmus diye ben taa ordan tepkimi koydum ne biri benden emebilir nede benim bebegim baskasindan diye yani tepkini koy acikca soyle cocuk benim emzirme Cok istiyosa dogursun bi tane
Dedim canm soyledm ve bir daha agzina bile almadi o kelimeyi

Kv annesi uvey kardesini emzirmis bi komsularida torununu emzirmis ne varki dedi bende onlar yapti diye sende mi yapcn anne yapma bidaha benm ogluma o uvey kardesini emzirmis ya sen kimi emziriyosjn dedim oglnla sut kardes olsnlar bizim evliligimzde bitsin bende ogljmu alip alip gidim istersen bunh istiyosan sen emizrmedn giderm dedm bir daha sakasini bile yapma dedim tamam kizim tamam dedi ve bir daha da yapmadi

Artık gittiniz inş. Kendi evinize böyle ruh hastalarıyla kalınmaz çok kızdım dünden beri aklıma geliyo belki benimde 3 buçk aylık bi oğlum var onu öyle düşündüm ve empati kurdumda kaldrcak gbi gelmedi bana ne deyim grçmiş olsun :oops:

Artık gittiniz inş. Kendi evinize böyle ruh hastalarıyla kalınmaz çok kızdım dünden beri aklıma geliyo belki benimde 3 buçk aylık bi oğlum var onu öyle düşündüm ve empati kurdumda kaldrcak gbi gelmedi bana ne deyim grçmiş olsun :oops:
Daha gitmedim malesefki 2 haftadn once de gidemem dua edin nolurda gidim bian once ya :(

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:
:KK57::KK57::KK57: kayınvalide kafayı yemiş yemiş oğlu da yemiş:KK57: eşin çocuğu ile süt kardeş mi olmak istiyor:KK57:

İnş. Canım inş. İhmal etme bebğini emzirme işini naptın artık emiyomu bebeğin mama verıyomusun
Emiyo baslarda cok agliyo du memeye yaklasinca yay gibi arkaya atiyodu kendini yada biraz emip aglamaya basliyodu itiyo du mama vermedm bilerk ac kalsn emsin diye aglasada zorla agzina sutu sıka sıka verdim aglaya aglaya emdi en sonunza alisti sindibuyusasa emmek istiyo cok sukur mamayida biraktik tamamen ☺☺

:KK57::KK57::KK57: kayınvalide kafayı yemiş yemiş oğlu da yemiş:KK57: eşin çocuğu ile süt kardeş mi olmak istiyor:KK57:
Ikiside yems zaten bugun ogluma kiyafet almaya gidecektm kislik kaln olsn sick tutsn diye birak ben bakm oglana sogkza goturme dedi yok olsn giydirir gotururum dedim oylede yaptim guvenmiyorum yanliz birakmiyorum artik. Esimede tepkimi gosterdm bir daha o da bisey diyemedi

Ikiside yems zaten bugun ogluma kiyafet almaya gidecektm kislik kaln olsn sick tutsn diye birak ben bakm oglana sogkza goturme dedi yok olsn giydirir gotururum dedim oylede yaptim guvenmiyorum yanliz birakmiyorum artik. Esimede tepkimi gosterdm bir daha o da bisey diyemedi
Yanliz bırakma surekli yaninda tasi cocugu emzirmesine firsat verme soguksa cikma isin olursa gitme belli et izin vermeyecegini emzirmesine

Back
X