Kayinvalidemjn emzirmesi

Emzik veriyorum denedm meme oldugunu fark edjnce aglamaya basliyo nornalde antalyadayiz dogm icin gelmistim kv yanina yaklask 3 haftadn da gidicem insallah esmn islernden dolayi hala kv yanindayim :KK43:
Canim esin de yokmus hazir, gorumcelerin de anliyosa seni, onlari da al arkana, konus bi guzel. Sert bi dille ama. Cunku bu gerizekalinin zihniyetini yumusak dille asamazsin..
Gidene kadar kafayi yedirmese sana bari..

Hey allahim yarabbim ya!!!bu nasil bir mantiktir nasil bir anlayistir ya cok sinirlendim..bos memeyi bebegin agzina tutmak hangi akil isi??buyuk buyuk gibi olacak arkadas yok yani.akil yoksunu olmayacak!!!

Bebegim daha onemli tabiki sunun surasinda 3 haftadan gidiyorum insallah ama 3 hafta bu sekilde dayanamam yani ben soguyacagm vocugumdan yoksa[/QUOTE
Emmeyi bırakırsa 3haftanın önemi yok canım..dikkat et yanlız bırakma bebeği bari..ne diyeyim allah sana sabır versin..

Yahu bebegin anasi var sana noluyo yaa..babaanneysen otur kosede verilsin kucagina sev,emzirmeye calismak da ne ya!!ayyy cinlerim tepeme cikti yemin ederim

Walla ben buna benzer bi sıkıntı yaşadım direk gittim konuştu arkasından çok daha kötü şeyler geldi başıma o yüzden doktoru bahane et diye yazdım çünkü işin içinde eşinde var o senin tarafında değil senin açından sıkıntı olsun istemedm

Bende acicam agzimi az kaldi zaten ama sabrediyorum bu son damla oldu konusucam artik isterse kirilsin hic onemli benm icin iaterse ogluna soylesjn yani umrunda degil simdi firsatini kolluyorum konusmak icin
Boyle bir sacmalik ilkellik olamaz ya ...
Ayyyy senin yerine ben sinirlendim simdi :KK34:
Ilk oglumda kv yanimda soyledi bende emzireyim diye...
Actim agzimi tabi sikiyosa emzireydi :KK62:

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:
şoktayım yemin ederim nasıl bi saçmalık ya. uygun bi dille istemediğini söle anne lütfen bir daha yapma böle bişi de alınmasından falan korkuyorsanda sana alışır beni tutmaz falan de

Kayinpederim aslinda hasta beyin kanamasi gecirmis 6 sene once ama akli basnda yani biliyo herseyi farknda ama gorumcemle konusmadan kv ile konusucm karar verdm artik isterse de kirilsn umrumda degil yani

Ne biçim KV ler var ya iğrenç kadın resmen seni kıskanıyor
Boşver kirilirsa kirilsin konus sen
Anne sen buyutmussun emzirmissin yeterince bende gonlumce çocuğumu emzirmek istiyorum senin göğsünde süt olmadığı için sinirlenir emmeyo bırakır bak bu yuzden benide emiyor de
Bu arada 3 aylık oglumda zor emiyor beni ağlaya bağıra zor aldiriyorum hop hop yerimde zipliyorum zar zor alıyor bu bir dönem
Senin bebis te büyük ihtimal oyle

Ne biçim KV ler var ya iğrenç kadın resmen seni kıskanıyor
Boşver kirilirsa kirilsin konus sen
Anne sen buyutmussun emzirmissin yeterince bende gonlumce çocuğumu emzirmek istiyorum senin göğsünde süt olmadığı için sinirlenir emmeyo bırakır bak bu yuzden benide emiyor de
Bu arada 3 aylık oglumda zor emiyor beni ağlaya bağıra zor aldiriyorum hop hop yerimde zipliyorum zar zor alıyor bu bir dönem
Senin bebis te büyük ihtimal oyle
Aynen almiyo memeyi agliyo bagiriyo emzigi veriyorum susuyo oyle uyuyo napcam bilm iyorum ilk gorumcemle mi konussam yoksa kv ile mi konussam kararsiz kaldim kapim sizce ilk hangisiyle konusim direk kv ile mi

Canım aynı modelden bende de var üstüne bide çocuk etrafı izliyo tutturuyo bu çocuk AC mama yap getir buna kucağına alma alismasinbi yeri agriyo agri kesici ver durduk yere böyle. Ben anliyom derdini maksat bana alismasin onu sevsin filan ama napsa boş :21: kayinpeder bi keresinde kizmis buna pis memeni ne veroyon cocuga diye :KK70:

Canım aynı modelden bende de var üstüne bide çocuk etrafı izliyo tutturuyo bu çocuk AC mama yap getir buna kucağına alma alismasinbi yeri agriyo agri kesici ver durduk yere böyle. Ben anliyom derdini maksat bana alismasin onu sevsin filan ama napsa boş :21: kayinpeder bi keresinde kizmis buna pis memeni ne veroyon cocuga diye :KK70:
Ay ne guzel yapmis valla keske bizm evdede kizan olsa keske yaptigini aoyleyince kimsenin sesi cikmiyo bide esime soyluyorum keske sut gelsede annemn sutunu de emse keske diyo oda sjnir etti beni ama esime firsatini buldkca soyluyorum annesinin yaptigini eger birakirsa memeyi zaten burunlarndan getiricem zaten dilmden hic kurtulamazlar valla

Bende acicam agzimi az kaldi zaten ama sabrediyorum bu son damla oldu konusucam artik isterse kirilsin hic onemli benm icin iaterse ogluna soylesjn yani umrunda degil simdi firsatini kolluyorum konusmak icin
Canim senin yaninda yapacagi bi zaman cek al kucagindan...
Son uyarim de bir daha bu hareketi tekrarlarsan sevdirmem de...
Bu nedir yahu...
Kvlerin cogu mu ayni seyi yapar...
Kusura bakma canim ama sen iyi dayaniyorsun ..
Benim kvnin demesi bile beni cileden cikarmisti , senin gozunun onunde uyguluyo bide ....

Canim senin yaninda yapacagi bi zaman cek al kucagindan...
Son uyarim de bir daha bu hareketi tekrarlarsan sevdirmem de...
Bu nedir yahu...
Kvlerin cogu mu ayni seyi yapar...
Kusura bakma canim ama sen iyi dayaniyorsun ..
Benim kvnin demesi bile beni cileden cikarmisti , senin gozunun onunde uyguluyo bide ....
Gozumn onunde bir kere yapti ondada kayinpederm kizdi sknra da ben aldm zaten ama digerlende herkezden habersz hapiyo sonra soyle bize keske yine birgn yanimda yapsa insallah da o zaman kiyamet kopar zaten

Aynen almiyo memeyi agliyo bagiriyo emzigi veriyorum susuyo oyle uyuyo napcam bilm iyorum ilk gorumcemle mi konussam yoksa kv ile mi konussam kararsiz kaldim kapim sizce ilk hangisiyle konusim direk kv ile mi
Hiç başkasını karıştırma canim sen haklida olsan onlar kızı seni haksiz çıkariverirler
Tabi gorumcen seni seviyorsa sonra ona söyleyebilirsin
Bebisin içinde şunu söyleyebilirim asla pes etme kızım da böyleydi kendini bağıra çağıra geri atardı emmicem diye fazla gecmeden duzeldi 20 ay emdi zor birakti simdi oglumda öyle..suluguna biraz süt sık ağzına damlat sonra hemen memeni ver kicina pat pat vur hoşlarına gidiyor çünkü

Hiç başkasını karıştırma canim sen haklida olsan onlar kızı seni haksiz çıkariverirler
Bebisin içinde şunu söyleyebilirim asla pes etme kızım da böyleydi kendini bağıra çağıra geri atardı emmicem diye fazla gecmeden duzeldi 20 ay emdi zor birakti simdi oglumda öyle..suluguna biraz süt sık ağzına damlat sonra hemen memeni ver kicina pat pat vur hoşlarına gidiyor çünkü
Pes etmek istemiyorum oglum icn etmicemde insallah sali gunu evde yanliz olcaz kv ile o zaman konusurum anca

Pes etmek istemiyorum oglum icn etmicemde insallah sali gunu evde yanliz olcaz kv ile o zaman konusurum anca

Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu :KK43:
Yuh yanı kayınvalidene ne oluyor Canım. Ne demek ağladı verdim igrenc bisey. Tepkini koy bence küserse de kussun. Çocuğunu yalnız bırakma bence kayınvalıdenide uzak tut evden. O neymiş öyle canım.

Back
X