Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba konunuzu hayretler içinde okudum...
Kayınvalidenizdeki cürrete çok şaşırdım ne demek emzirmek ne demek öz annesi benim ...
Şuan kendi bebeğime yapılmış gibi hissediyorum ve çok kızgınım...
Sizde konuşmak için geç bile kalmışsınız fikir almaya bile ihtiyacınız olmadan sert bir dille konuşmanızı yapmalıydınız..
Benim oğlu 14 aylık ve asla benden başka memeyi almaz geçen hafta babaannesi bakıyordu iş çıkışı eve geldik oğlunun yanında dio ki çok akıllı bugün mememi açtım bakalım napcak die yanına bile yaklaşmadı dio
Cinleri tepeme çıkardı oğlunun yanındasert bir dille uyardım
Oğluma dönüp aferin oğlum anneden başkasının memesi emilmez yoksa anne çok kızar senin ağzına vurur dedim kv.anlasın die ki anladı hemen kıvırmalar falan
Kimse kusura bakmasın konu oğlumsa ne babasını ne babaannesi tanımam...
Evet esimin babaannesi sakayla karisik biraz ciddi bi yuz ifadesi vardi hem guler hem asik bi yuz ifadesi
Bence hiç öyle anlamısmıdır diye düşünme direk söyle. Bebeğin annesi sensin kv Den değil. Çocuk mikrop filan kapar bi başkasının memesinden zaten sut de yok ne demeye emzirmeye çalışıyor anlamadım. Ne kadar igrenc bişey ya. Canım hiç çekinme arkadaşların dediği gibi de yüzüne söyle.Kizlr dun esimin amcasigildeydim babaannede vardi dedesi feln babaannesi oglumu seviyo oyle oglm acikti artik mizrdanmaya basladi acikti dedm emzirim alm de dedim babaannesi de onun öz annesi benim sen uvey annesisin ben emziririm oglumu dedi. Hayir dedim onun oz annesi benim ben emziririm dedim ve aldim kucagindan hemen oglumu doyurup ciktim ordan. Eve geldim oturuyoruz tv izliyoruz kv sevdiler mi torunlarini dedi evet sevdiler hatta babaannem boyle dedi dedim gozume bakti sen ne dedin dedi gorumcm feln o sira kv gozume bakiyo hala onun tek annesi var oda benm ben emziririm dedim dedim hic bisey demedi kv kafasini cevirdi tv izlemeye devm etti... Bunlar kv ile konusmadn oldu boyle dememden anlamismidir sizce emzirme demek istedigimi yoksa yine konusmalimiyim kv ile ?
Evet bendede güzel bir fıkır.bı hasta ruhlu kayınvalıde daha...
bi bitmedıler vallahı ya
gecenlerde doktora gıttım buna emzık yalancı meme ne verıyorsanız vermeyın onu emdıgınden anne sutunu unutmus ondan sutunu ısteksız emıyor dedı de
aslında en dogrusu ayagını yere sert vurup hep bırlıkte doktora gıdelım soralım o ne derse o olsun bakalım doktorun kararı annen ıcın ne olacak desen konu kapanır
Aynennn....Cinlerin tepeme geldi yine. Bu nasil bir zihniyet. Resmen sapiklik. Ortaligi ayaga kaldirirdim valla.![]()
Ne anliyolarsa boyle yapmaktan bilmiyorum yaniŞaka gibiler yaa hepsi de senin bebeğe meme verme derdinde :/
Ah bi karsi gelebilsem bj oyle konusabilsem ama samn oldugu zaman benbuste cikip herseyi soyluyorum basta kiziyo teli kapattiktan sonra ne dusunuyosa ariyo haklisin diyo esimbı hasta ruhlu kayınvalıde daha...
bi bitmedıler vallahı ya
gecenlerde doktora gıttım buna emzık yalancı meme ne verıyorsanız vermeyın onu emdıgınden anne sutunu unutmus ondan sutunu ısteksız emıyor dedı de
aslında en dogrusu ayagını yere sert vurup hep bırlıkte doktora gıdelım soralım o ne derse o olsun bakalım doktorun kararı annen ıcın ne olacak desen konu kapanır
Ben normalde sakn bi insanim bunu bildigi icin yapiyo zaten konusmadn anlamamis gibi birazdan yine konuscm namazini bitirmesini bekliyorum hemen sinirlenmeyen bi yapim var ama birazdan konuscam yine. Bide ben insanlari kirmayi sevmiyorum insanlariikirinca uzuluyorum ama dediginz gibi tavrimi sert koymam gerekiyo anlasilan ondan aliyo dmekki kv yoksa anlamiyoMerhaba konunuzu hayretler içinde okudum...
Kayınvalidenizdeki cürrete çok şaşırdım ne demek emzirmek ne demek öz annesi benim ...
Şuan kendi bebeğime yapılmış gibi hissediyorum ve çok kızgınım...
Sizde konuşmak için geç bile kalmışsınız fikir almaya bile ihtiyacınız olmadan sert bir dille konuşmanızı yapmalıydınız..
Benim oğlu 14 aylık ve asla benden başka memeyi almaz geçen hafta babaannesi bakıyordu iş çıkışı eve geldik oğlunun yanında dio ki çok akıllı bugün mememi açtım bakalım napcak die yanına bile yaklaşmadı dio
Cinleri tepeme çıkardı oğlunun yanındasert bir dille uyardım
Oğluma dönüp aferin oğlum anneden başkasının memesi emilmez yoksa anne çok kızar senin ağzına vurur dedim kv.anlasın die ki anladı hemen kıvırmalar falan
Kimse kusura bakmasın konu oğlumsa ne babasını ne babaannesi tanımam...
Kocanda hevesini alamamış herhalde. Deli mi ne !! Al karşına konuş. Kızarsa da kızsın eşin. Ne saçma bir şeydir bu ya..Kizlar size bisey sormak iatiyorum bana akil verin lutfen. 3.5 aylik bebegim var ve ben ne zaman bebegimi yanliz biraksam kv hemen emziriyomus gogsunu veriyomus ogluma ve bunuda bana soyluyo durmadi verdm diye esime soyledm keske sut gelsede annemn de sutunu emse dedi siz bu durumda ne yapardinz nasil tepki koyardinz yardim edin arada kaldm sinirlerm bozuldu![]()
Normalde bende sakinimdirBen normalde sakn bi insanim bunu bildigi icin yapiyo zaten konusmadn anlamamis gibi birazdan yine konuscm namazini bitirmesini bekliyorum hemen sinirlenmeyen bi yapim var ama birazdan konuscam yine. Bide ben insanlari kirmayi sevmiyorum insanlariikirinca uzuluyorum ama dediginz gibi tavrimi sert koymam gerekiyo anlasilan ondan aliyo dmekki kv yoksa anlamiyo