Kesinlikle tavsiye etmiyorum bende aynı binadan oturuyorum bende eşimde çok pişmanız bu durumdan. rahat davranamıyorsun kavga bile edemiyosun komşular çıkıp yetiştiriyor. evden dışarı çıksan seni yukardan bazı gözlerin takip ettiğini biliyosun ve tedirgin oluyosun gelmesen gitmezen gelmedi oluyo misafirlerin sorun oluyo kısacası göze batıyosun gözden ırak gönülden ırak misali en güzeli
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bende aynı binadan oturuyorum bende eşimde çok pişmanız bu durumdan. rahat davranamıyorsun kavga bile edemiyosun komşular çıkıp yetiştiriyor. evden dışarı çıksan seni yukardan bazı gözlerin takip ettiğini biliyosun ve tedirgin oluyosun gelmesen gitmezen gelmedi oluyo misafirlerin sorun oluyo kısacası göze batıyosun gözden ırak gönülden ırak misali en güzeli
canım haklı olabilirsin bunları ben de düşündüm ama kimseye hesap vermem misafir konusunu da söyledim eşime..ben her dk ya da her gün uğrayamam annene dedim ha oldu da bunu sorun yaptı veririm cevabını..kaygılarım var tabi ama o binaya taşınmamızın en büyük sebebi bulunduğu yer çok merkezi ve sosyal br yer olması..başka yerden ev bulamadık
ay beni bitirdiniz yahuu..vazgeçmem mümkün değil tuttuk evi..inanmıcaksınız ama gerçekten ev bulamadık benim ailem zaten uzakta kırk yılda bir geliyorlar ona da karışırsa artık yuh..Evet konuyu açarken bu cevapların geleceğini tahmin ediyordum da iyi yönleri söyleyenler de olur diyordum yanılmışım..Mesela çocuk düşünüyoruz ona baktırcaz mesela şuan kayınvalidem tutacağımız evi temizliyor bir yardımcıyla beraber...evet kaygılıyım sorun yaşayan çok hatta kime söylediysem aman aman sakın dedi ama mecbur kaldık biraz da ev yok ve biz taşınmak zorundayız eşimin işi orda benim de tayinim orda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?