Kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım sorun yaşamak istemiyorum.

3,5 ay önce k.validemle aynı apartmana taşındık. ondan önce de ufak tefek problemlerimiz olurdu ancak pek takmamaya çalışırdım. şu an 4. katta biz, zemin katta onlar oturuyorlar. ama şimdi o kadar pişmanım ki.....eşim de pişman aslında, ama itiraf edemiyor. her şeymize karışıyor, dedektif gibi peşimizde resmen. daha neler neler..... kafayı yemek üzereyim. hatta bu konu üzerine başlık bile açmak istedim buraya, ama vazgeçtim.çünkü yaşadıklarımdan yoruldum, anlatmaya-yazmaya bile üşeniyorum artık...

umarım sen de aynı şeyleri yaşamazsın.bol bol sabır diliyorum sana. ve kvaliden de umarım anlayışlı olur.....

bu mesajını okumadan az önceki cevabı yazmıştım ve senin yaşadıklarının kaç katını yaşadım 3,5 ay içerisinde.ama allah sabır versin. eşin destek olursa sana, bir yıl katlanılmayacak bir süre değil.
benim eşim de çok anlayışlıdır ancak k.valideden uzak bir yere taşınmamız en az 5 yılı bulur. allahım sabır ver......allahım yardım et..........allahım huzur ver........

sana tek bir kelime söylüyorum, "sakın"!!!!!!!!!!!! ben de kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum ve bu bayramımı zehir etti bana ben haftada 6 gün çalışıyorum akşam geç eve geliyorum bu bir haftada evimin işini düzene koyayım dedim ama ne mümkün! ne işimi yaptırdı ne dinlenmeme fırsat tanıdı bi kendi bi kızları ikide bir ararlar çağırırlar yok o geldi yok bu geldi gelen bana geliyor sanki gecenin onunda misafir gelir yorgun olmama rağmen aşağı çağırır, hizmet ettirir. eve gelen gidenime karışır, eşimin iş arkadaşları gelir eşleriyle onlar da yukarı damlarlar küçücük evin içinde oluruz birsürü anlayacağın bi rahat huzur vermezler insana bıktırdılar artık kendilerinden eşimle balayına gittik geçen ay nereye nasıl gideceğimize bile karıştılar. izlediğimiz filmlerimize bile karışıyorlar yaa bıktım bıktım bıktım artık hepsinden inşallah başka bir yerde ev alabiliriz de kurtuluruz bunlardan

Şimdiden kendini üzme bence. Herkes sorun yaşıyor diye sende yaşayacaksın demek değil.
Belki de tam tersi olacak. Herşey çok iyi olacak.
Yaşamadan bilemeyiz. Baktınız olmadı başka bir eve çıkarsınız gerekli açıklamayı yaparak.
Ben de yakın oturuyorum kayınvalideme ama bana hiçbir zararını görmedim.
Umarım sorunsuz olur sizin hayatınızda.

dayanamadım eşime az önce söyledim annen gene bunalttı bugün aradı oğlum nerde nereye gitti diye dedim daha 1 gün görüşmedik düşünün eşimle kapıştık anlıcanız ben de açtım ağzımı bunalttı beni ne bu böyle seni merak ediyorsa seni arasın dedim eşim de aramış fırça atmış beni merak ediyorsan beni arayacaksın diye..

tabi ondan sonrada bana saydı eşim vay ben nankörmüşüm kadın bana ilgi gösteriyormuş vay bizim için didiniyormuş yani gene suçlu ben oldum.Ben de senin yüzünden dedim ben sana annenin burnunun dibine taşınmayalım sorunlar olur demiştim taşındığımızdan beri bir kendime bırakmadı beni evime alışamıyorum dedim amann bir ton laf saydı kapattık telefonu öyle işte...anlıcanız birbirimizi yemeye başladık..sinirden ağlayasım var..

kızlar daha taşınalı kaç gün oldu ama bunaldım ya..geçen gün gelmiş vay efendim kayınpederim fotoğrafını salona koycakmışım nerdeymiş koymazsan bozuşuruz bilmem ne..o konu bile şuan beni geriyor yaptığı dedğii herşeye taktım hepsi birikti içimde şu azıcık zamanda..yedek anahtar beklentisi var.ya sinirimi bozan o kadar çok şey var ki...bir de milletin yanında oğlum beni yalnız bırakmadı geldi deyip hava atıyor ya salaklık ben de eltilerim bile aman dediler yakın oturma ama ben iyi beklentisi içindeydim ah salak kafam kötü ben olacam zaten olmuşumdur da eşim fırça atınca ona o da bana düşman olmuştur...

ah arkadaşım ne dedim ben sana ılımlı eşin bile değişir demedimmi.allah yardımcın olsun bundan sonra işin zor

ya öyle üzgünm ki eşimin tavır değiştirmesine..ağladım zaten kaç saattir..bu evden ev alıp çıkarız diyordu ev almasakta seneye mutlaka çıkacam ne pahasına olursa olsun huzurum kalmadı daha dün bir bugün iki..tabi suçlu benim sesimi kesip otursam sıkıntı yok ..bin kişi söyledi de ben dinlemedim

son durum koptuk..dün eşim annesine fırça atınca bugün de ben telde konuştum bana demediği kalmadı kocanı doldurup üzerime saldın bundan sonra rahatsız etmem bana haddimi bildirdiniz daha bisürü laf ben de rahatsız olduklarımı söyledim taşınalı kaç gün oldu sürekli birlikte olmak istiyorsun sürekli arıyorsun sıkıldım bunlardan dedim daha 1 gün ayrı kaldık onda da telefon açıyosun dedim durmadan oğlunu sormak için arıyor beni ya..nası dedim bunları ben de bilmiyorum iyice köpürdü bundan sonra rahatsız etmem resmi oluruz dedi çok kırıldım filan dedi..sen bilirsin dedim

kocamla da aramız kötü ne olacak bundan sonra bilmiyorum öff lanet olsun nerden geldim aynı binaya daha kaç gün oldu ki u duruma bak kötü olduk

Bence yuzune karsı kaynanana bırsey soyleme ama iğneleyici birşeyler bul telefon acıyorsa cevap vermee... Duymadım falan de yada aradıgında şakayla kaışık oglunu ara de gerekırse cok sınırlerını bozcagını dusunuyosan kapıya geldıgınde acma banyodaydım uyuyodum falan dersın... Ahh ahh bu kaynanalardanneydı cektıgımız ama sen bıle bıle lades demıssın bız oturmakta mecbur kaldık cunku esımın evıydı... Kıraya cıksaydım hayatta oturmazdım yakın şimdi gordunmu merkezı yerı... Kaynananın merkezı orası canım keske tasınmasydınız yakınına

canım yazacaktım taşınma hata olur bence diye ama taşınmışsın bile zor durumda kalmışsın taşınmak için ama ağrımayan başına ağrı oldu şimdi değil mi eşinlede zor olcak sen söylendikce oda bunalcak bir yerde sana da patlayacak bundan sonrası birde misafir gelince genelde akrabalar olur hadi sizde gelin olayı var bende aynı binadayım üstelik eltilerde var yabancı kimse yok ama bizimkiler senenin 7-8 ayı burda yoklar o yönden rahatım birde çalıştığım için kimseyle fazla görüşmüyorum kayınvalideme burda olunca bile haftada en fazla bir kez çıkıyorum

kaybolan huzurum nasıl geri gelir söyleyin bana eşimle kedi köpek gibi olduk..kaynanayla da ipler koptu her nekadar bu hale gelsin istemesem de oldu inanın depresyona girdim 2 gündür ağzıma lokma koymayıp tüm gün yatıyorum eve alışamadım zaten bu da ayrı konu..çok yıprandım

benimde kaynanam ust katta oturuyor,benim kapinin sesini duyunca cama firliyo hemen nereyeeeeee diyo,bende isim var gelcem diyorum,ne isiiiiiiii hadi gorusuruz diyorm,yemek yaptinmi oglan gelir simdiiii,sanki ben onun kadar dusunemiyorum,birahat birakin ,birazcik huzur verin insana yaaa,tavsiye etmem arkadasim,keske imkan olsada 100 km uzaga tasinsam

sakın yanlış anlama akıl vermek değl niyetim ama tecrübe ...

bende 3 sene yan dairesinde oturdum hasta oldum sabahtan akşama aramadı akşam eve eşim geldi meyve suyu ilaç yolladı iyiye güzele dair ne varsa hep eşimin gelme saatinde olurdu çocuğumu bi gün görmese akşam hemen eşime şikayet eder göremiyorum çok özledim die sinirlenir camı suratıma kapar bir sürü laf söz emrivakiler kızıma anne değil baba diyip kızlar en çok babayı sever diye beni üzmeye çalışmalar annemle babama doğumumda 2, gün artık evinize gidin demeler anlatamayacağım şu an aklıma gelmeyen bir sürü olay bende artık ne sinir ne mutluluk hiçbiri kalmamıştı üstelik eşim hep ailesinin yanındaydı, bir laf söylemeye kalksam yalan söylüyorsun diye yumruğunu hava kaldırmalar (gerçi hiç indirmedi ama yinede kaldırması bile yeter) kayınvalideme hiç laf etmedim hep dayanmaya çalıştım tabi suratım asıldı ama bu durumda iki tarafta çok mutsuz oldu 3 sene sonunda kendi evimize taşındık şimdi hem kayınvalidem hemde ben daha mutlu ve huzurluyuz üstelik birbirimizi seviyoruz....

yani diyeceğim dayan daha yeni evlisin sanırım hemen herşeyde sinirini bozma 1 sene dile kolay geçer gider eşinle bu günlerin tadını çıkarın bak yaşayan biri olarak söylüyorum sen böyle herşeyi takar yok çağırdı yok geldi diye düşünürsen hayatın zindan olur bırak herşeyi akışına tabi eşinede söyle taşınırız bir sene sonra diye eşini sana sormuş ne var bunda yaşarken şimdi çok büyük bi oay gibi gelebilir sana ama inan ben daha farklılarını yaşadım benimkide bana çok büyük gelirdi :))

Son düzenleme:
evet canim katiliyorum,benim arkadasim yurt disina tasindi ,inanirmisin dedigin gibi telefonla rahatsiz ediyorlar,su sole bu bole,cok haklisin.

kendımden bılıyorumm :))) bende yurtdısındayım kayınvalıdem uzak cok sukur yoksa dahada yanmıstık...kontrolu elınde tutmak ıstıyor..yok bayramda sunu arayın bunu arayın dıyor esıme...onun ınadına kımseyı aramadım valla....herseye karısmıcak oglunun artık bı aılesı var delırtmesınnn benıı :))) deli gelinde olurum kalbine durur görür sona ....:))) allahımm neee sınırlenmısımm yaaaa:)))))

bana gore dunyanın en aptalca seylerınden bırı aılelere yakın oturmak...ama o aptallıgı malesef kı yapmak zorundayım bende yanı suan sozluyum kaynanam 2 sokak asagıda oturucak benım evın oldugu bınada da eltım ve gorumcem bıde bız olucaz basıma gelıceklerı sımdıden aadım gıbı bılıyorum yasayacagım hersey bır bır gozumun onunden gecıyor ama suan ıcın baska care yok sozlumun kendı evı bı sure para bırıktırene kadar katlanıcaz baska caremız malesef kı yok.... allah sanada dayanma gayretı versın .... bence esıne sureklı sıkayette bulunma ne varsa aranda halletmeye calıs.. hanı kavga tartısma oldu dıyosun ya keske onlar yasanmadan once kaynananla oturup konusmus olsaydın belkı ölede kırılırdı ama kavga olmamıs olurdu. hanı ters konusuyorum analamıyo falan demıssın ya öle yapmak yerıne anne dawranman bızı rahatsız edıyo bızde bı aıleyız kac yasında ınsanlar olduk evlılıgımızın tadını cıkarmak ıstıyoruz bız musaıt oldukca senın yanına ınerız her zaman aklımızdasın vs tarzı tatlı cumlelerle uyarmıs olsaydın bastan... gercı suda var suan bıle cok gec degıl bı gun bence bı kek yap al elıne ın asagı anne aramızda tatsızlıklar oldu gel duzeltelım de sınırle konustuk ıkımızde kırıldık kusura bakma ama senden de bu tıp rıcalarımız olucak de eger yapabılırsen bunu ınan esının gozunde degerın bı anda artacaktır ve huzursuz olan yuvan belkıde bıanda kaynananında karısmadıgı tatlı bı eve donusucektır. eger kı kaynanan ters yapmaya yada rahatsızlıga devam ederse esınde sunu bılıcek kı sen ona yaklastın elınden gelenı yaptın yanı ısrarla senın yanında olmaya dewam edıck bıraz uzun yazdım ve akıl verır gıbı oldum sakın yanlıs anlama nacızane fıkırlerım bunlar... umarım hersey yoluna gırer

ayyy böyle bi sorun bende yaşamıştımm..
Kaynanam evimde kalırken görümcemin fotoğrafını salonumun baş köşesine koyuyordu sinir oluyordum
torunlarının fotolarını gümüşlüğümee..
Çok bakasın varsa al koynuna çıkar çıkar bak benim göresim yok be kadın
Ben indirdim bi kaç kez anlaması lasımdı ki koyulmasını istemiyorum
O inatla ardımdan tekrar koyuyordu..
onu getirdi aklıma kaynananızın yaptığı
insanların düzenlerine niye müdehale ederler anlamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…