Kızlar kaynanam biraz bilmiştir zamanında yani nişanlıyken sorunlar yaşadık ancak evlendikten sonra bazı patavatsız lafları dışında bana bir zararı ya da etkisi olmadı.Onun oturduğu apartmanın bikaç kat aşağısına taşınıyorum.Kendisi şuan çok yardımcı hatta maddi olarak ta yardımcı olucak kirada.Arada ona yemeğe çıkarız diyor eşim sorun yaşamanıza müsade etmicem rahat ol diyor.Ben de olumlu bakıyorum.Yine de siz değerli kk kadınlarından tavsiyeler alayım baştan tavrımı koymak açısından yararlı olur diye..
avantajdan fazla dez avantaj bence uzak olsun herkes kendı ısını kendı yapsın.yemekten kurtulursun belkı ama daha sonra mısafır gelır cagrılırsın.hızmetı oysa calısıyorsun yorgunsun evınde dınlenmen lazım.bır yere gıderken kızım sende gel derler ıstemezsın ama kırmamak ııcn söyleyemezsın. Süreklı sanada gelebılırler evınde rahat edemezsın.bence uzak olmalısın. Evınde kır bır yumurta ye daha rahat olursun...avantajınız sadece yemek derdinden kurtulursunuz çalışan bayan olduğunuz için.
Bi arkadas çoocugumu ona bırakırım ne güzel falan demiş.
Bende evlenmeden ohh çoocugumu bakar bende calışırım zaten herkesın çoocuguna bu devırde kayınvalıdesı bakıyor nolcakki dıye düşünmüştüm.
Ama şimdi onun yüzünden çocuk yapamıyorum.daha şimdiden karışma sinyalleri verdi.
Seneye ayrı cıkıyorum bebeğimi o zaman yapıcam inş hayırlıısıyla.
Onada baktırmayı düşünmüyorum.
Küçük bir bebeğim olduğu için arada bir girebiliyorum.Bir önceki yorumumda kayınvalimde altlı üstlü oturduğumuzu yazmıştım.Konu sahibine de en azından yorgunken yada hastayken yemeği düşünmezdim demiştim.şahsen biz 4 yıllık evliyiz ve yemeklerimiz bayram seyran yada önemli bir misafir gelmediği sürece ayrı yeriz yani sürekli beraber ,sürekli yemeğe beklemeler filan değil.Ayrıca bebeğimi bırakmam dienlerde var tabi saygı duyarım ama ben nasıl baktığını gördüğüm için annem kadar güvenip içim rahatla bırakabiliyorum böylelikle bende biraz nefes alıyorum.Hatta eşimle bugün konuştuk iftara bi akşam dışarı çıksak mı kızımı kayınvalideme bırakıp.
Bir de benim anlamadığım bütün arkadaşlar kayınvalidesiyle sorun yaşıyor peki hepside mi aynı apartmanda oturuyor?Bu soruyu polemik yaşamak için değil gerçekten öyle mi olduğu için yazıyorum.
Herkese Allah hayırlı huzurlu mutlu geçim versin...
Teşekkür ederim bende gerçekten kendimi şanslı görüyorum.Ama inanın bende de sorun yok değilde hala da arada sırada oluyor anlaşamadığımız ki kendi annemle bile anlaşamıyorduk bazen.Şimdi sorun olunca görmemeye duymamaya çalışıyorum.Sorunları çabuk unutup benim için yaptığı fedekarlıkları düşünüyorum ve çok şükür de mutluyuz.Onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum...
oğlunu evlenmesine izin vermek mi????niye tüm hayatı boyunca annesiyle başbaşa mı yaşıcaktı yada sizinle evlenmesini mi istemedi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?