Kayinvalidemle ayni evde oturuyoruz maalesef ve cok mutsuzum :(

Merhaba. Nerden basliyim bilmiyorum ama 4 senelik evliyim iki cocugum var esimle aramizda hic bi problemeimiz yok. Cikan ufak tefek tartismalarimiz da hep kiskancliktan. Ama kayinvalidem yuzunden 4 senede 3 defa bisanmanin esiginr geldik

Evliligimin ilk gunlerinde o kadar iyiydi ki kendimi cok sansli hissetmistim karsimda annem gibi birisi oldugu icin ama bi hafta gecmedi gercek yuzunu gostermeye basladi. Bizi guya hafta sonlari basbasa birakirdi. Aksam eve gelirdi surat yerlerde. Gelip su bidonun altini kaldirirdi temizlemis miyim diye. Kizima hamileydim esim meyve suyu sıkardi bana hergun onlari gorup dunyanin parasini bu meyvelere veriyosunuz biz de 9 ayliktik bizim de canimiz cekiyodu ama biraz bogazina dur dicen derdi.

Kizima dogum yapmistim ozel hastanede. Onun da abisi vefat etmisti. Benim dogum yaptigim gun ucaktan indi hastaneye geldi. Annem dedi ki esra iyi cok sukur . Verdigi cevap iyi olcak tabi ozel hastane ozel oda o iyi olmicak ta ben mi olucam dedi direk. Ve kapinin onu de insan kaynarken

Allah sabir versin
Sanirim sadece evde kaynananuz olduğu için başka yere tasinma imkaniniz yok
Sizde bununla sinaniyirsunuz demek
Rabbim sabir versin
Esin izin sizi anlamasi onunla iyi olmaniz teselli olsun size

Gecmiste bir kaynana magduru yuzunden yuvasi yikilmis biri olarak ALLAH yar ve yardimcin olsun
kendini ezdirme derim.. saygida biyere kadar

Esimle kayinvalidem disinda hicbi problemimiz yok zaten esim de bunun farkinda ama dediginiz gini sadece kayinvalidem oldugu icin bisey yapamiyoruz kaynim askerde elimden hicbisey gelmiyo. Bu anlattiklarim sadece onda biri daha neler neler.l :(

Esimle kayinvalidem disinda hicbi problemimiz yok zaten esim de bunun farkinda ama dediginiz gini sadece kayinvalidem oldugu icin bisey yapamiyoruz kaynim askerde elimden hicbisey gelmiyo. Bu anlattiklarim sadece onda biri daha neler neler.l :KK43:

eşin askerden ne zaman gelecek çalışıyor musun,
askerde daha kötü bence, şimdi telefon konuşmalarında duygu sömürüsü vicdan yaptırma full gidiyordur tahminin bu modeller böyle malesef

Kizimin ikinci yas gunuydu kimseyi cagirmak istemedim sadecr benim ailem bide esimin aikesi olsun istedim. Pastanin siparisini esm vermiati annemler gelirken geirmislerdi . Annemin dogum gunu gecmisti bende ona bi parfum hediye ettim. Parfumu gordu surat yerlerde. Konusmadi tavir yapti gitti icerde televizyon izledi .sonra neyse gittim uatumu falan giydim pastayi getiricez. Mumlari yaktik kiz kardesim kizimi hazirladi falan . Pastayi getirdim kadin koltuga oturmus yerinden kalkmiyo yine insanlik bende kalsin desim cagirdim kalkmadi oglu cagirdi yok benim.annem cagirdi yoj. Iste neymis efendim gecen sene dugun gibi dogum gunu yapmis ama bi tane resmi yokmus heosini silmisim ben. Bunu bahane etti kalkmadi . Sonta agzinin icinden konuslamata basladi annem dayanamdi tabi torunun dogum gunune grliyo karsilastigi muameleye bak . Annem sen ne istiyosun dedi film koptu . Iste al oglum senin olsun sen onu istiyosun falan saydi saydi.en sin sinirlendim ben pastaya verilen 50 lira bi parfum mu ziruna gitti dedim al pasta da senin olsun parfum de dedim pastayo tezgaha furlattiim. :(

eşin askerden ne zaman gelecek çalışıyor musun,
askerde daha kötü bence, şimdi telefon konuşmalarında duygu sömürüsü vicdan yaptırma full gidiyordur tahminin bu modeller böyle malesef
esim askerligi yapti geldi o 15 ay zaten bana cehennem gibiydi su anda kaynim askerde

Cocuklarimi benden uzaklatirmya calisir kizima kendisine anne dedirtir surekli yaninda yatirmaya calisir. Oglunu benden kiskanir. Paraya tapar. Dedikoduyu cok sever. Milletin varligiyla fesatlanir.

Kizimin ikinci yas gunuydu kimseyi cagirmak istemedim sadecr benim ailem bide esimin aikesi olsun istedim. Pastanin siparisini esm vermiati annemler gelirken geirmislerdi . Annemin dogum gunu gecmisti bende ona bi parfum hediye ettim. Parfumu gordu surat yerlerde. Konusmadi tavir yapti gitti icerde televizyon izledi .sonra neyse gittim uatumu falan giydim pastayi getiricez. Mumlari yaktik kiz kardesim kizimi hazirladi falan . Pastayi getirdim kadin koltuga oturmus yerinden kalkmiyo yine insanlik bende kalsin desim cagirdim kalkmadi oglu cagirdi yok benim.annem cagirdi yoj. Iste neymis efendim gecen sene dugun gibi dogum gunu yapmis ama bi tane resmi yokmus heosini silmisim ben. Bunu bahane etti kalkmadi . Sonta agzinin icinden konuslamata basladi annem dayanamdi tabi torunun dogum gunune grliyo karsilastigi muameleye bak . Annem sen ne istiyosun dedi film koptu . Iste al oglum senin olsun sen onu istiyosun falan saydi saydi.en sin sinirlendim ben pastaya verilen 50 lira bi parfum mu ziruna gitti dedim al pasta da senin olsun parfum de dedim pastayo tezgaha furlattiim. :KK43:

annen haklı sadece oğlunu istiyo, genelde bu modellerde torun sevgiside olmaz çünkü, malesef taşınmaktan başka çareniz yok, taşınmazsanız ya boşanırsınız ya hasta olursun
taşınsanız bile eşinin gerçekleri görmesi çok zor gerçi, bunu kabullenip az görüşüp dengede durmaya çalışmaktan başka çaren yok malesef, aslında hiç görüşmemek en iyiside çoğu aile yapısı bunu kaldırmayabilir, o yüzden mümkün olduğu kadar uzağa taşınıp az görüşceksin

annen haklı sadece oğlunu istiyo, genelde bu modellerde torun sevgiside olmaz çünkü, malesef taşınmaktan başka çareniz yok, taşınmazsanız ya boşanırsınız ya hasta olursun
taşınsanız bile eşinin gerçekleri görmesi çok zor gerçi, bunu kabullenip az görüşüp dengede durmaya çalışmaktan başka çaren yok malesef, aslında hiç görüşmemek en iyiside çoğu aile yapısı bunu kaldırmayabilir, o yüzden mümkün olduğu kadar uzağa taşınıp az görüşceksin
iste oyle bi sulale ki cocuklari sozlerinden cikamiyo esim yavas yavas birakiyo bu huyunu bunun icin cok ugrastim esimle tartismamaya kus kalmamaya dikkat ediyorum ozellikle onun yaninda ama uzagina tasinip hic gorusmeme fikrini hayatta kabul etmeZ ki zaten bu kadin oyle birisi ki uzagimda olsa bile huzurumu bozmaya yeter

Ailemle aramiz en fazla bi saat ama 4 aydir yuzlerini gormuyorum. Gelip gitmelerini istemiyodu bu kavgayla onu da yapti zaten. Dalga gecer gibi de git bi gun kal gel diyo bana bide

iki kişi birbirini sevmiyorsa görüşmemeli aslında, eşin çocukların görüşsün ama işte malesef bizim toplum buna hazır değil

Esimi nasil bu olaylari gorupte tepkisis kalmicak hale getiricem onu da bilmiyorum zaten benim bu sikintimin sebebi de esimin bu huyu annesine sayanamaz he ben annesinden kosun demiyorum ama iki tarafi esit tutmayi bilmiyo malesef

Back
X