Kayinvalidemle ayni evde :((

Ne yaptın beraber mi oturdun ayrildinmi yoksa. . Biz ayrılıyoruz çok şükür yarın ew bakicak nişanlım

Ne yaptın beraber mi oturdun ayrildinmi yoksa. . Biz ayrılıyoruz çok şükür yarın ew bakicak nişanlım
Biz daha sevgiliyiz :) erkek arkadaşım ailemlemoturacaz demişti baya dayattı ilk rest çekti falan kabul ediyosan böyle etmiyosan yapcak bişey yok diye. Şimdi halloldu ama konuştm baya tartıştık ama sonuç istediğim gibi oldu çok şükür.

hiçmi ayrı eve çıkma şansınız yok olmalı lütfen konuşun biraz cesaretli ol Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
M
hiçmi ayrı eve çıkma şansınız yok olmalı lütfen konuşun biraz cesaretli ol Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin
Malesef canım kayınpeder yok kv diğer çocuklarının yanına gitmiyor yanlız yaşamaktan da korkuyormuş

Canımm çok sevindim senin adına, ayrı ev çok iyi yeni eşyalar daha da iyi olmuş ya. Herşey gönlün gb güzel olsun bundan sonra,
Ve lütfen kendini ezdirme, içine atıp da gereksiz insanları çekme. Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir bunu da unutma.
Artı senin kv biraz oskarlık oyuncu cinsinden, fazla inanma mesafeni koru

ya gercekten merak ediyorum. nasil kari koca olunuyor ayni evde? cinsel anlamda sıkıntı degilmi? yan odada annesi yatarken ne bileyim banyo vs
Odalarımız biraz uzak yani yanyana değiliz banyo falan da takmıyorum artık napıcaz hanımefendi için cünüp mü gezecez amaaan çok ta fifiiii

M

Malesef canım kayınpeder yok kv diğer çocuklarının yanına gitmiyor yanlız yaşamaktan da korkuyormuş
Benimkide ayni ya 6 sene sonra beraber oturalim demis ogluna hanimina sorda istermi asla dedim.tahmin ediyodum demis. Niye soruyosun o zaman.
Evet yaslilar ilgi bekliyolar hurmet bekliyolar ama bizde anlayis bekliyoruz kurdugumuz hayati iyi kotu goturmeye calisiyoruz. Beraber huzursuz hir gur oturacagima yakin ama ayri evde huzurla otururum.
Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin hep buna dua ederim.

Senin adına da çok sevindim allah daim etsin mutluluğunuzu ... sessiz kalınca eziyorlar bizde ezdirmeyelim kendimizi

Senin adına çok sevindim canım gözün aydın bir kişinin hayatını kurtarmış gibi

Allah razı olsun canım ya sizin yorumlarınız sayesinde inan bu konudan sonra hersey değişti dün nasıldı bugün nasıl gerçekten çok mutluyum çok şükür gerçekten fedakarlık ve bnim Hayır diyememem kalp kirmayim iyilik olsun diye uğraşmam sonucu olay böyle oldu artık Hayır demeyi öğrenmem lazım yoksa erkenden ölüp gideceğim sıkıntıdan

Ah tatlm keşke bulasmasaydim bu ise. Emin ol gerçekten pisman olacaksn. Ama insallah tersi cikar.

M

sebebi nedir diğer evladları üveymi korkuyormuş saçmalamış alışır herkes nasıl yaşıyorlar onlarda insan mademki illa birileriyle olacak sizde durduğu kadarda onlarda duracak ya siz sessiz herşeyi içine atansınız ya kv çok fazla kurnaz ,hem kv dadılık hizmetçilik yapacağız diyemi evleniliyor? bulmuş rahatını istemez elbet kimbilir onlardan almıştır ağzının payını onun için düşmez yakanızdan ?

Hanimlar benim anlamadigim, kayinvalide oglu icin ev duzuyor tamam, kendi evine kalorifer yaptirmak icin yeni eve geciyorlar o da tamam. Peki oglunun gelininin yatagina niye yatiyor? Sastim kaldim. Yok mu orda bi cekyat?

Sorun bunları yapan kayinvalide ve kayinpederde değil ki sorun tüm bunları yeter ki evleneyim diyerek kabul edip içine sindiren kişide.
Halbuki bu şekilde bişeyi kabul etmekle kişi kendini degersizlestiriyo..
Var mı böyle bi mantık;evin eşyaları kvnin zevkine göre döşeniyor,o eşyalar kullanılıyor bir de birlikte oturmanın yolları yapılıyor ve evlenecek olan kişi bunu kabul ediyor.İnsan hiç mi heves etmez evlenirken eşyamı alayım istediğim gibi,istediğim gibi döşeyeyim filan. Valla bana enteresan geldi. Bana böyle bişey yapılsa,kocasizliktan inim inim inlesem de ölsem de yine kabul etmem.

Hanimlar benim anlamadigim, kayinvalide oglu icin ev duzuyor tamam, kendi evine kalorifer yaptirmak icin yeni eve geciyorlar o da tamam. Peki oglunun gelininin yatagina niye yatiyor? Sastim kaldim. Yok mu orda bi cekyat?

Sorun bunları yapan kayinvalide ve kayinpederde değil ki sorun tüm bunları yeter ki evleneyim diyerek kabul edip içine sindiren kişide.
Halbuki bu şekilde bişeyi kabul etmekle kişi kendini degersizlestiriyo..
Var mı böyle bi mantık;evin eşyaları kvnin zevkine göre döşeniyor,o eşyalar kullanılıyor bir de birlikte oturmanın yolları yapılıyor ve evlenecek olan kişi bunu kabul ediyor.İnsan hiç mi heves etmez evlenirken eşyamı alayım istediğim gibi,istediğim gibi döşeyeyim filan. Valla bana enteresan geldi. Bana böyle bişey yapılsa,kocasizliktan inim inim inlesem de ölsem de yine kabul etmem.

konu sahibi çok sevindim senin adına köle Isaura olmakdan kurtulmussun oh ne güzel miss gibi tertemiz kendi evinde çayını kahvenizi eşinle mutlu mesud içersiniz in Allah sizi kem gözlerden korusun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…