Kayinvalidemle ayni evde :((

Canim benim seni zorlami veriyorlar bu nisanlina ? Kv senin annen degil baban degil koskoca kizsin carsiya cikarken cebinde yol parandami olmaz nasil baskasina guvenipte cikarsin bes kurussuz. Baskasin guvenirsen boyle acta kalirsin yataksizda kalirsin. Sen bir kere bastan razi gelmissin adamlarda kendi kafalarina gore alip satmislar nisani takmadan karsi ciksaydin ben ayri ev isterim diye o zaman olurdu simdi kabul etmissin bile bile resmen adamlarin evine yerlesiyorsun yani istedikleri gibi yaparlar sende sesini cikaramazsin.
Yol param vardı canım ya nakit olarak sadece yol param vardı . Kartimda yanimdaydi istediğim miktarı çekerdim yerdim icerdim ama inat ettim son ana kadar bekledim olmadı malesef bni kimse zorla vermedi biz severek evleniyoruz baştan hiç kabul etmedım hep ayrı ew istedim ama malesef nişanlimin aldığı maaş belli annesi babasida destek çıkmıyor elim kolum bağlı inanin daha çoğu şeyi atlayarak yazıyorum :cry:

Ya arkadaşlar yemek olayına takılmayalım. Bence bunu herkes beklerdi yani ısmarlamasa bile kendide acıkmadı mı gel bir kahve içelim kızım diyebilirdi. Konu Sahibi haklı burda ama aynı eve razı olursa bundan sonraki açacağı tüm konularda şimdiden haksız.. buna bile bile lades denir.
Napmaliyim sizce nişanlımın aldığı maas kiraya ancak yeter kiralar belli aynı ewe baştan beri razı olmadım olmuycam da eski ewe kalorifer yapılsın gidecez diyorlar tabi doğruysa bilmiyorum çaresiz gibi hissediyorum kendimi :cry:

Ya canım şimdi seviyorsun yinede razı olamıyorsun.. bu şekilde sevgi de biter ya bir dediğim yöntemi deneyim konuşun kayınvalidenizle ne zaman gideceksin iz diye yok derse siz geçin eski eve.. yani iki ev varken ne kirası?

Arkadaşlar herşeyi yazmış, şu dolmuş parası muhabbetine tekrar tekrar cevap vericeğine diğer söylediklerini cevaplasan.
Tekrar tekrar cevap verdim gerçekten bana ağır geldi bn şu yaşıma kadar para konusundan hiç konuşmamistim ilk kez başıma geliyo sizde hoş görün sende çalış demiş bi arkadas insallah atama bekliyorum bi arkadas da eski ewe siz gidin demiş bu hiç olacak şey değil ev zaten bana alindi gidecek biri varsa kv gitmeli bn daha ne diyim

Yol param vardı canım ya nakit olarak sadece yol param vardı . Kartimda yanimdaydi istediğim miktarı çekerdim yerdim icerdim ama inat ettim son ana kadar bekledim olmadı malesef bni kimse zorla vermedi biz severek evleniyoruz baştan hiç kabul etmedım hep ayrı ew istedim ama malesef nişanlimin aldığı maaş belli annesi babasida destek çıkmıyor elim kolum bağlı inanin daha çoğu şeyi atlayarak yazıyorum :cry:

Niye inat ettiniz yav,siz ısmarlasaysınız,gelin olunca bakıma muhtaç olmuyoruz,aciz olmuyoruz şükür.Beni gelin aldı bana bakıp doyurmak zorunda düşüncesi çok yanlış.

Sizin çalışma şansınız yok mu ? Yani bir odalı ev olsun,iki parça eşya olsun yeter ki kayınvalideden uzak olsun,olmadı eski eve siz geçin,eski olur ama huzurunuz olur en azından.

Ya canım şimdi seviyorsun yinede razı olamıyorsun.. bu şekilde sevgi de biter ya bir dediğim yöntemi deneyim konuşun kayınvalidenizle ne zaman gideceksin iz diye yok derse siz geçin eski eve.. yani iki ev varken ne kirası?
Konuştum tabi canım ya bana dedikleri
İşte eski ewe kalorifer yapacaklarmis düğün sonu sonra tamamen gideceklermis inşallah

Siz hiç düşünmeden mi evet dediniz nişanlınıza?
Biz 3 yıldır konusuyoruz 1 yıldır nisanliyiz severek isteyerek evleniyorum annesigile rağmen bni çok mutlu ediyo herseyi baştan beri biliyorum ama gel gör ki onlar daha çok kendilerini düşünüyorlar malesef

Yani nişanlısı böyle olan ilişkinin evliliğinden ne bekliyorsunuz bilemedim ki simdi. Seninde kv var diye yanına para almaman normal değil başınıza biley gelse taksiye verecek paranız yok. Çok değişik valla ya. İnsanların göre göre Nasıl evlendiklerine dair sosyolojik bi tez hazırlamaya karar vermeme ramak kaldı kk sayesinde

Yani sizde haklısınız yeni evi elden kaçırmak istemiyosunuz siz eski eve giderseniz tamamen hakkınız yanacak. . Ama önemli olan huzur.. inşallah herşey yoluna girer

Kayın validenin evden gitmesini onun keyfine bırakıp beklerseniz daha çoook beklersiniz...Kesinlikle siz evlenmeden onlar eski eve geçmiş olmalılar,diretin,nikah zamanını erteleyin gerekirse.O sonralar uzar da uzar,sonra bir bakmışsınız yıllar geçmiş.
2 ay kaldı dügünüme gerçekten ertelenecek hali kalmadı 4 yıldır beraberiz ama nişanlımin tek sözüne razı oldum bu olaylara. . Bir yıl bekleriz gitmezlerse çıkarız o Zaman kendimi toplamış olurum dedi her dediğini yaptı sonuna kadar güveniyorum nisanlima hep bni destekledi hiç annesigili tutmadi şu zamana kadar

Biz 3 yıldır konusuyoruz 1 yıldır nisanliyiz severek isteyerek evleniyorum annesigile rağmen bni çok mutlu ediyo herseyi baştan beri biliyorum ama gel gör ki onlar daha çok kendilerini düşünüyorlar malesef

Hı bu mudur yani?

Seviyorum, evleniyorum.

Evlilikte tek kıstasınız sevgiyse her şeye boyun eğersiniz o zaman.

Bile bile yürüyorsunuz bu yolda, şikayet etmeyin bence.

Yani nişanlısı böyle olan ilişkinin evliliğinden ne bekliyorsunuz bilemedim ki simdi. Seninde kv var diye yanına para almaman normal değil başınıza biley gelse taksiye verecek paranız yok. Çok değişik valla ya. İnsanların göre göre Nasıl evlendiklerine dair sosyolojik bi tez hazırlamaya karar vermeme ramak kaldı kk sayesinde
Tekrar söylüyorum kartim yanimdaydi sadece nakit yoktu yanımda. . Ama istediğim zaman istediğim miktari cekerdim inat ettim canım inat

Hı bu mudur yani?

Seviyorum, evleniyorum.

Evlilikte tek kıstasınız sevgiyse her şeye boyun eğersiniz o zaman.

Bile bile yürüyorsunuz bu yolda, şikayet etmeyin bence.
Bile bile niye yürüyüm napayım maaş belli kiraya çıkayım yiyip icmeyimmi allah aşkına bide bnim acimdan düşünün sevgide aşk da olacak parada olacak malesef napayım siz söyleyin

Back
X