- Konu Sahibi bendelidegilim
bundan sonra yatarken onun duyabileceği şekilde kapınızı kilitleyin.hatta gece yatarken ''anne iyi geceler.biz yatıyoruz.yalnız pat diye odaya girmezsen daha iyi olur.malum yatak odası'' diyebilirsiniz.eşiniz duymadan.öyle özene bezene de yemek yapmayın bence.tavır yapın birz.
kapıyı kilitliyorum zaten canım yoksa rahat edemiyorum. odalarımızda yanyana mutlaka kilitleme sesini duyuyodur diye düşünüyorum. dediklerini yapmaya çalışıcam, deniycem umarım başarılı olabilirim

konuyu kocana devretmenin vakti gelmişte geçiyor bile
eşinle konuş böyle devam etmez
eşimle kesin bir şekilde konuşmaya karar verdim canım, teşekkür ederim
bence gelince iki üç kere habersiz olduğunu belli et cok özenli yemek yapma haberim olsaydı daha iyisini yapardım de geç kendini ezdirme bir kere seni ezmeye başlarlarsa sonu gelmez söylim birde asla kayananın kzıyla seni bir tuttuğuna inanma o bence %90 için yalan ve kocana tepkini belli etme o üzülmesin diye sen mi üzülücen canıma minnet de geç çünkü kıymetli olmuyorsun ki
evet inanmıyorum zaten kızlarımdan bir farkın yok sözlerine, aksine söyledikçe daha çok sinirleniyorum çünkü yalan olduğunu biliyorum ellerim titriyor

kimseyi kırmıyım üzmiyim diye düşünürsen kimseye yaranamadığın gibi üzülen de sadece sen olursun..yeri geldiğinde şimdiden kendini savunmazsan çok tepene binerler bence..odaya dalması gerçekten büyütülecek birdurum bence kayınvalidene bir daha böyle yapmaması gerektiğini açıklamalısın.gerekirse sert bir dil kullanmalısın..biraz senden çekinmeliler yoksa yokmuşsun gibi davranmaya devam ederler.. bu ne kötü bir devir ya iyi olaya gelmiyor arkadaş insanlar bariz kötülük istiyor yaaaaa okudukça sinir oluyo valla
evet canım çok haklısın iyilik eden yaranamıyor kimseye, geç de olsa anladım bunu. artık tavırlarımı değiştircem inşallah.
tabi kocanızı en iyi siz tanırsınız.ama bazı şeyleride siz halledin.kv nize yatak odası olayını mutlaka söyleyin.anlasın hatasını.
kızının iyi ağırlanmasını istiyosa evin hanımının rızasını alsınlar önce.bence hiç yormayın kendinizi.hazırlık yapmayın.çok biliyorsa kendi yapsın.
ben yeni doğum yaptığımda küçücük bebeğimle uğraştım bunlarla.baktım olacak gibi değil.kendimi üzüyorum.şimdi hiç kasmıyorum. hazırlık falanda yok
konuşmayı deniycem canım kayınvalidemle umarım hatasını anlar ve bir an önce de giderler artık.
çok daraldım yemin ederim ya düşündükçe afakanlar basıyor

çok sakin ve iyi niyetli birisin gibi geldi bana.bence senden biraz fazla yüz bulmuşlar.artık dişini göstermenin vakti gelmiş.kırıcı olmadan iğneli laflar sokma sanatını öğren.benim eski görümcem öyleydi mesela.bişey derdi örneğin o laf yerine öylebir giderdi ki ben şaşar kalırdım.ben bunu asla uygulayamadım.çok ezildim.sana tavsiye bunu öğren ve uygula..
huzursuzluk çıkmasını hiç istemiyodum canım bugüne kadar ama artık daha fazla sabredemiycem sanırım. iğneli laflar sokmayı aslında hiç beceremem düz mantık birisiyimdir biraz.