• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle Başım Dertte :(

bundan sonra yatarken onun duyabileceği şekilde kapınızı kilitleyin.hatta gece yatarken ''anne iyi geceler.biz yatıyoruz.yalnız pat diye odaya girmezsen daha iyi olur.malum yatak odası'' diyebilirsiniz.eşiniz duymadan.öyle özene bezene de yemek yapmayın bence.tavır yapın birz.

kapıyı kilitliyorum zaten canım yoksa rahat edemiyorum. odalarımızda yanyana mutlaka kilitleme sesini duyuyodur diye düşünüyorum. dediklerini yapmaya çalışıcam, deniycem umarım başarılı olabilirim :(

konuyu kocana devretmenin vakti gelmişte geçiyor bile
eşinle konuş böyle devam etmez

eşimle kesin bir şekilde konuşmaya karar verdim canım, teşekkür ederim

bence gelince iki üç kere habersiz olduğunu belli et cok özenli yemek yapma haberim olsaydı daha iyisini yapardım de geç kendini ezdirme bir kere seni ezmeye başlarlarsa sonu gelmez söylim birde asla kayananın kzıyla seni bir tuttuğuna inanma o bence %90 için yalan ve kocana tepkini belli etme o üzülmesin diye sen mi üzülücen canıma minnet de geç çünkü kıymetli olmuyorsun ki

evet inanmıyorum zaten kızlarımdan bir farkın yok sözlerine, aksine söyledikçe daha çok sinirleniyorum çünkü yalan olduğunu biliyorum ellerim titriyor :((

kimseyi kırmıyım üzmiyim diye düşünürsen kimseye yaranamadığın gibi üzülen de sadece sen olursun..yeri geldiğinde şimdiden kendini savunmazsan çok tepene binerler bence..odaya dalması gerçekten büyütülecek birdurum bence kayınvalidene bir daha böyle yapmaması gerektiğini açıklamalısın.gerekirse sert bir dil kullanmalısın..biraz senden çekinmeliler yoksa yokmuşsun gibi davranmaya devam ederler.. bu ne kötü bir devir ya iyi olaya gelmiyor arkadaş insanlar bariz kötülük istiyor yaaaaa okudukça sinir oluyo valla

evet canım çok haklısın iyilik eden yaranamıyor kimseye, geç de olsa anladım bunu. artık tavırlarımı değiştircem inşallah.

tabi kocanızı en iyi siz tanırsınız.ama bazı şeyleride siz halledin.kv nize yatak odası olayını mutlaka söyleyin.anlasın hatasını.

kızının iyi ağırlanmasını istiyosa evin hanımının rızasını alsınlar önce.bence hiç yormayın kendinizi.hazırlık yapmayın.çok biliyorsa kendi yapsın.

ben yeni doğum yaptığımda küçücük bebeğimle uğraştım bunlarla.baktım olacak gibi değil.kendimi üzüyorum.şimdi hiç kasmıyorum. hazırlık falanda yok

konuşmayı deniycem canım kayınvalidemle umarım hatasını anlar ve bir an önce de giderler artık.

çok daraldım yemin ederim ya düşündükçe afakanlar basıyor :((

çok sakin ve iyi niyetli birisin gibi geldi bana.bence senden biraz fazla yüz bulmuşlar.artık dişini göstermenin vakti gelmiş.kırıcı olmadan iğneli laflar sokma sanatını öğren.benim eski görümcem öyleydi mesela.bişey derdi örneğin o laf yerine öylebir giderdi ki ben şaşar kalırdım.ben bunu asla uygulayamadım.çok ezildim.sana tavsiye bunu öğren ve uygula..

huzursuzluk çıkmasını hiç istemiyodum canım bugüne kadar ama artık daha fazla sabredemiycem sanırım. iğneli laflar sokmayı aslında hiç beceremem düz mantık birisiyimdir biraz. :(

Bu tarz kayınvalideleri anlayamıyorum gerçekten bir tane de bende var. Seninki yatak odasına dalar, benimki de gelir oğlunun yanına yatar. Her şeyi onlar bilir tek doğru onlarınkidir. Yaşına başına hürmet edersin ama nerede saçma nerede mantıksız davranış var onu yaparlar. Hatta bazı yaptıklarını çocuklar yapmaz. Anlatırsın insanlar duyduklarına inanamaz... Ne diyeyim bilemedim arkadaşım, Allah kolaylık versin.

Bu tarz kayınvalideleri anlayamıyorum gerçekten bir tane de bende var. Seninki yatak odasına dalar, benimki de gelir oğlunun yanına yatar. Her şeyi onlar bilir tek doğru onlarınkidir. Yaşına başına hürmet edersin ama nerede saçma nerede mantıksız davranış var onu yaparlar. Hatta bazı yaptıklarını çocuklar yapmaz. Anlatırsın insanlar duyduklarına inanamaz... Ne diyeyim bilemedim arkadaşım, Allah kolaylık versin.

aynen öyle canım ya. çocuklar bile bilir yani evli insanların yatak odasına girilmemesi gerektiğini. bunların amacı bezdirmek bence, ben öyle düşünüyorum artık. hep mi böyleler hiç mi iyi anlaşan kv gelin yoktur anlayamadım ya. neyi çekemiyo bu kv ler?

birisi bana gece yatarken kayınvalidem yatak odasına daldı dese "oha, öyle şey mi olurmuş" derdim inanmazdım belki de. gerçi kendi yaşadığıma bile hala inanamıyorum şoklar içerisindeyim iki gündür :((

aynen öyle canım ya. çocuklar bile bilir yani evli insanların yatak odasına girilmemesi gerektiğini. bunların amacı bezdirmek bence, ben öyle düşünüyorum artık. hep mi böyleler hiç mi iyi anlaşan kv gelin yoktur anlayamadım ya. neyi çekemiyo bu kv ler?

birisi bana gece yatarken kayınvalidem yatak odasına daldı dese "oha, öyle şey mi olurmuş" derdim inanmazdım belki de. gerçi kendi yaşadığıma bile hala inanamıyorum şoklar içerisindeyim iki gündür :((

Canım önceki konularda bahsetmiştim benim kayınvalidem onlara kalmaya gittiğimizde çift kişilik boş yatak olmasına rağmen bize tek yataklar açıyor gülerek. Ne kadarlık evlisin bilemiyorum ama benim kayınvalidem oğlunun ardından ağladı günlerce her gördüğünde de bana sarılmaz sadece oğluna sarılır. Off içim sıkıldı valla şimdi anlatınca. Benim kvdem de inciler çook...

Canım önceki konularda bahsetmiştim benim kayınvalidem onlara kalmaya gittiğimizde çift kişilik boş yatak olmasına rağmen bize tek yataklar açıyor gülerek. Ne kadarlık evlisin bilemiyorum ama benim kayınvalidem oğlunun ardından ağladı günlerce her gördüğünde de bana sarılmaz sadece oğluna sarılır. Off içim sıkıldı valla şimdi anlatınca. Benim kvdem de inciler çook...

1 yıllık evliyim canım. sıkma canını lütfen :( gelip geçecek bugünlerde inşallah, burada konuşunca biraz daha rahatlamış hissettim kendimi.

canim benden sana tavsiye kayınvalidenin bu hareketi ve benzeri hareketleri sadece ama sadece gelinleri sinir edip bezdirmek içindir. bunun için benim kayınvalidem de elinden geleni yapar. ben çok titiz bir insanımdır balkonda giydiği terliklerle evimde dolaştı bir kere.

sırf ben sinirimden öleyim diye. sonra eşim bana çocuklara söylenen bir laf vardı sevimlilik manasında onunla seviyordu o da öyle söyleyip yüzüme gülmeye başladı ama ben eşime demiştim ki söyleme artık bu lafı demiştim o da yanımızdaydı hemen söylemeye başladı canım.

ben bir de üç harflilerden falan korktuğumu bir ara söylemiştim daha bir gün geçmedi onlarla ilgili hikayeler anlatmaya başladı ama çenesi durmuyor bir görsen...

eltimin yatakodasına da hep girer durur. çocuklarını kaç yaşına gelene kadar pekçok konuda elletmedi diyebilirim. ama ben eltime nasıl dayanıyorsun diye sorduğumda napim cevap versem kavga çıkıyor diyordu. bunlar yatarken de dalıyormuş... ama eltimde tık yok...

sonra ben bir gün sofrada beni sinir etmeye çalışırken eşime de çaktırmadan azcık eşime sokuldum kaynanamın suratına hafiften gülümseyerek.

inanki sinirinden az kalsın ölecekti sesine yansıdı. ya sen koskoca kadınsın da beni sinirden öldürmek için ağzına geleni söylüyorsun hareketler yapıyorsun sen misin böyle yapan

artık odama da girse eşime sokulucam hatta afedersin yanak yanağa görsün de çatlasın. madem meraklısı böyle yapacaksın!

ayıp günah anlamıyorsa anladığı dilden konuş. bırak karıştırsın çekmecelerini. ben zaten genelde hurçluyorum her şeyimi küçük hurç.larımda var.

yay afedersin süslü çamaşırlarını göster dişiliğini öyle bir nazlı edalı davran ki daha da çatlasın. bir de artık bana laf atınca ben sırıtıyorum gülüyorum. psikolojim bozuldu zaten onunkini de bozuyorum ama yaptıkça ben daha çok rahatlıyorum

kendini strese sokma eşine sarıl o sana verilmiş nimet. masumu oyna yavaştan yavaştan gülümseyerek keşke girmese çok mahcup olduk ama olsun o da annemizdir ne yapalım falan de...

ben neler neler yaşadım. kapını kitlesen laf oluyor elti de faydalanıyor bana derdi ki eltim çocukların olursa sen de ağırlığını koy kızz

ama bakıyorum kendisi resmen kaynanamın üstüne atıyor her şeyi. ne yıkıyor ne yediriyor... demekki benim kötü olmamı istemiş.. daha yeni uyandım.

Ne kadar ayıp kayinvalidenin yaptigi,ne büyük terbiyesizlik..
Ayrica gorumcenin sana haber vermemesi de ayip bence.evin hanimi sensin.sana soylemesi daha nazikce bir davranis olurdu.

Ve benden tavsiye esin uzulmesin diye herseyi içine atma. Güzel bir dille sıkıntılarını anlatabilirsin..mesela yatak odaniza o şekilde girmesine daha fazla tepki vermeliydin.hatta kvalidene de soylemeliydin bir daha böyle bisey yapmasin..ay ne ayip yaa aklim almiyor!

ay ne kadar sinir bozucu ama eşinizde de suç var merak etmiş diye söylemesi çok yanlış aynı evde neyini merak etmiş
bu bezdirmek isteyen kayınvalidelerin ciddi sorunları var demek ki insan niye böyle yapar ki,oğullarının evlenmesini mi sindiremiyorlar yaşlanana kdr dizlerinin dibindemi otursun istiyolar acaba,sizde o kadar süre kalması bile çok yanlış bide yine gelceklermiş,çok tuhaf insanlarmış Allah yardımcınız olsun

haklısın canım sağol. işte eşim ailesine karşı düşkün biraz ilk başlarda eşinin sana inanmaması gibi o da bana pek inanmıyor. bikaç kez yaşadık çünkü bu tarz şeyleri.

görümcelerimi falan başlarda ben çok arardım ama onlar beni aramazdı. sonra bende aramaz olunca adım hayırsız, vefasız oluyordu ve bu zoruma gidiyordu. eşime söylüyodum. "ablalarının bana hayırsız demesi zoruma gidiyor ve soğuyorum" diyodum. o da "ufacık şeyleri takma ne var yani arasan sende" diyordu :((( bu beni daha çok üzüyordu. bana karşı hep onları savunuyor, birazda o nedenle çekiniyorum konuşmaya ama daha fazla tutmıycam içimde :((

bilmezmiyim benimkide çok düşkündü laf söyletmezdi. ara git çağır vs. ama dediğim gibi herşeyi net biçimde göstermen lazım gözüyle görmesi lazım bence. ben öyle rahatladım.. sanırım sessiz kaldığımız için oluyor bunlar birazcık cazgırlık yapsan el üstünde tutulursun :) sen ara yinede onları haa aramıyorlarmı o zaman yüzlerine vur hep benmi arayacağım diye ? küçük olabilirsin ama herşeyi sana yüklemesinler ezdirme kendini. duygusallığını bir kenara bırak ve zekanı kullan bence. eşine daha çok ilgi göster güleryüzlü ol ve konuş. bu saatten sonra çabalaman gerekecek üzülmeyi bir kenara bırakma vakti !

canim benden sana tavsiye kayınvalidenin bu hareketi ve benzeri hareketleri sadece ama sadece gelinleri sinir edip bezdirmek içindir. bunun için benim kayınvalidem de elinden geleni yapar. ben çok titiz bir insanımdır balkonda giydiği terliklerle evimde dolaştı bir kere.

sırf ben sinirimden öleyim diye. sonra eşim bana çocuklara söylenen bir laf vardı sevimlilik manasında onunla seviyordu o da öyle söyleyip yüzüme gülmeye başladı ama ben eşime demiştim ki söyleme artık bu lafı demiştim o da yanımızdaydı hemen söylemeye başladı canım.

ben bir de üç harflilerden falan korktuğumu bir ara söylemiştim daha bir gün geçmedi onlarla ilgili hikayeler anlatmaya başladı ama çenesi durmuyor bir görsen...

eltimin yatakodasına da hep girer durur. çocuklarını kaç yaşına gelene kadar pekçok konuda elletmedi diyebilirim. ama ben eltime nasıl dayanıyorsun diye sorduğumda napim cevap versem kavga çıkıyor diyordu. bunlar yatarken de dalıyormuş... ama eltimde tık yok...

sonra ben bir gün sofrada beni sinir etmeye çalışırken eşime de çaktırmadan azcık eşime sokuldum kaynanamın suratına hafiften gülümseyerek.

inanki sinirinden az kalsın ölecekti sesine yansıdı. ya sen koskoca kadınsın da beni sinirden öldürmek için ağzına geleni söylüyorsun hareketler yapıyorsun sen misin böyle yapan

artık odama da girse eşime sokulucam hatta afedersin yanak yanağa görsün de çatlasın. madem meraklısı böyle yapacaksın!

ayıp günah anlamıyorsa anladığı dilden konuş. bırak karıştırsın çekmecelerini. ben zaten genelde hurçluyorum her şeyimi küçük hurç.larımda var.

yay afedersin süslü çamaşırlarını göster dişiliğini öyle bir nazlı edalı davran ki daha da çatlasın. bir de artık bana laf atınca ben sırıtıyorum gülüyorum. psikolojim bozuldu zaten onunkini de bozuyorum ama yaptıkça ben daha çok rahatlıyorum

kendini strese sokma eşine sarıl o sana verilmiş nimet. masumu oyna yavaştan yavaştan gülümseyerek keşke girmese çok mahcup olduk ama olsun o da annemizdir ne yapalım falan de...

ben neler neler yaşadım. kapını kitlesen laf oluyor elti de faydalanıyor bana derdi ki eltim çocukların olursa sen de ağırlığını koy kızz

ama bakıyorum kendisi resmen kaynanamın üstüne atıyor her şeyi. ne yıkıyor ne yediriyor... demekki benim kötü olmamı istemiş.. daha yeni uyandım.

yaa arkadaşım seninkide çok kötüymüş üzüldüm. nispet yap diyince ne geldi aklıma :) benim eşim annesi kıskanacak diye işten bile gelse öpmez yanıma dahi oturmazdı. kaynanam beni bir gün bir sinir etti gittim eşimin yanına sokuldum gözgöze dizdize en sonundada elinden öptüm Allahımm ben birşey demiyorum ama eşim dediki annemin gözleri yerinden fırlıyordu diye çok güldük yaa :) zekayla yeneceksin o yapıyorsa sen görmemezlikten geleceksin :) eltine gelince yaptığı çok ama çok ayıp ama var öyle insanlar yazıklar olsun sende ona göre davran içini dışını anlatma..

ne istiyor bu insanlar bizden ya. bıraksalarda herkes kendi hayatını mutlu mesut yaşasa ne var sanki.

eltinin yaptığı da gerçekten çok yanlış bencede. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Ne kadar ayıp kayinvalidenin yaptigi,ne büyük terbiyesizlik..
Ayrica gorumcenin sana haber vermemesi de ayip bence.evin hanimi sensin.sana soylemesi daha nazikce bir davranis olurdu.

Ve benden tavsiye esin uzulmesin diye herseyi içine atma. Güzel bir dille sıkıntılarını anlatabilirsin..mesela yatak odaniza o şekilde girmesine daha fazla tepki vermeliydin.hatta kvalidene de soylemeliydin bir daha böyle bisey yapmasin..ay ne ayip yaa aklim almiyor!

kesinlikle benimde hala aklım almıyor, şaka gibi geliyor ya, inanamıyorum yaşadığım şeylere :( ilk anda hiç konuşamadım odaya girdiğinde şoktaydım dilim tutuldu sanki :( ama eşimle konuşcam bu durumu. herkesin gitmesini bekliyorum. :(

ay ne kadar sinir bozucu ama eşinizde de suç var merak etmiş diye söylemesi çok yanlış aynı evde neyini merak etmiş
bu bezdirmek isteyen kayınvalidelerin ciddi sorunları var demek ki insan niye böyle yapar ki,oğullarının evlenmesini mi sindiremiyorlar yaşlanana kdr dizlerinin dibindemi otursun istiyolar acaba,sizde o kadar süre kalması bile çok yanlış bide yine gelceklermiş,çok tuhaf insanlarmış Allah yardımcınız olsun

aynen bende ciddi sorunları olduklarını düşünüyorum. 1-2 günlüğüne diye geldi. 2 hafta oldu hala gidesi yok. üstüne bide görümcemler de geliyor. Allahım sen aklımı koru :(

bilmezmiyim benimkide çok düşkündü laf söyletmezdi. ara git çağır vs. ama dediğim gibi herşeyi net biçimde göstermen lazım gözüyle görmesi lazım bence. ben öyle rahatladım.. sanırım sessiz kaldığımız için oluyor bunlar birazcık cazgırlık yapsan el üstünde tutulursun :) sen ara yinede onları haa aramıyorlarmı o zaman yüzlerine vur hep benmi arayacağım diye ? küçük olabilirsin ama herşeyi sana yüklemesinler ezdirme kendini. duygusallığını bir kenara bırak ve zekanı kullan bence. eşine daha çok ilgi göster güleryüzlü ol ve konuş. bu saatten sonra çabalaman gerekecek üzülmeyi bir kenara bırakma vakti !

aramamak mevzusu daha önce oldu canım ya. evliliğimizin ilk zamanlarında görümcemleri falan hep ben arıyordum. bi baktım beni kimse aramıyor. birazcık aramiyim onların aklına gelsin onlar arasın dedim, bekledim. günler geçti hiçbiri aramadı. dayanamayıp yine aradım ayıp olmasın yeni evliyiz diye. hepsi sitem etti. vefasız, hayırsızmışım hiç arayıp sormuyormuşum :(( bende üzülüyordum onlar öyle söyleyince ve soğuyordum onlara karşı. eşime söyledim bana böyle diyorlar diye. ne var yani sende arasan onları dedi :( daha çok kırıldım. hayır dedim aramıycam, bana sitem etmeye hakları yok ve o günden sonra pek aramadım, kandillerde bayramlarda vs aradım işte. aramızda açıldı tabi görümcelerle haliyle. şimdi de evime geliyolar ama beni aramıyolar eşimi ve kv yi arıyolar. şuan yoldalar eşim beni arayıp söylüyor yola çıkmışlar şuan şurdalar diye. hala bana haber veren yok. :(

huzursuzluk çıkmasını hiç istemiyodum canım bugüne kadar ama artık daha fazla sabredemiycem sanırım. iğneli laflar sokmayı aslında hiç beceremem düz mantık birisiyimdir biraz. :([/QUOTE]

bende öyleydim.aman sorun çıkmasın.ama kötü gelin demesinler.fedakarlık limitimi sonuna kadar kullandım.ama yinede yaranamadım.ta ki eşim beni terk edip başkasıyla gidene kadar.şimdi kaynanam için benden iyisi yok.ama ortada bir ailede yok...

Son düzenleme:
kaynananın yaptığı çok büyük bi terbiyesizlik ya hangi akla hizmet yatak odanıza giriyo bi de gece vakti ben evde başkası da olsa yatak odasının kapısını kitlemem yani öküz değil ya girilmeyeceğini bilir ama sen bi iyisi mi bi dahakine yatak odanızın kapısını kilitle :) kaynanan evinize yerleşmiş bi de görümce eş çoluk çocukla gelecekmiş sanki otel orası. ben bile sinirlendim bu duruma

o an şunu söylemek var aslında
aaa biz yanlışlıkla sizin yatak odanıza mı yatmışız yoksa anne?
böylesine hiçbirşey kâr etmez. günah ya herşeyi bırak ayıptan da anlamıyorsan günah yani.

huzursuzluk çıkmasını hiç istemiyodum canım bugüne kadar ama artık daha fazla sabredemiycem sanırım. iğneli laflar sokmayı aslında hiç beceremem düz mantık birisiyimdir biraz. :(

bende öyleydim.aman sorun çıkmasın.ama kötü gelin demesinler.fedakarlık limitimi sonuna kadar kullandım.ama yinede yaranamadım.ta ki eşim beni terk edip başkasıyla gidene kadar.şimdi kaynanam için benden iyisi yok.ama ortada bir ailede yok...[/QUOTE]

canım Allah yardımcın olsun, umarım şimdi iyisindir :(( Allah herzaman bahtını açık eylesin inşallah canım. gerçekten iyilik yapan kimseye yaranamıyor ya ben onu anladım.

eşinle artık bunu paylaşmalısın bu adar da olmaz ki mahreminizde ne işi var onun sanki küçük çocugunun odasına giriyor komik yani.

evet çok acı maalesef, konuşucam canım inşallah yalnız kalmayı bekliyorum.

kaynananın yaptığı çok büyük bi terbiyesizlik ya hangi akla hizmet yatak odanıza giriyo bi de gece vakti ben evde başkası da olsa yatak odasının kapısını kitlemem yani öküz değil ya girilmeyeceğini bilir ama sen bi iyisi mi bi dahakine yatak odanızın kapısını kilitle :) kaynanan evinize yerleşmiş bi de görümce eş çoluk çocukla gelecekmiş sanki otel orası. ben bile sinirlendim bu duruma

aynen bende 3 gün öncesine kadar asla kapıyı kitlemezdim kim olursa olsun, ama artık kilitliyorum.

dün bide işten çıktım eve gittim. bi baktım kayınvalidem benim yatak odamda komidinin üstüne oturmuş namaz kılıyor. çıldırdım yemin ederim yaaa, başka oda mı kalmadı koskoca evde. hem sandalyemi yok oturacak neden komidinin üstüne oturuyor. neyse oturdum namazının bitmesini bekledim. namazını bitirdi, duasını falan yaptı ama komidinden kalkacağı yok. dedim üstümü değiştircem anne dışarı çıkar mısın? haa tamam yavrum çıkayım dedi. iyice sahiplendi kadın ya Allahım çıldırma noktasındayım sen bana akıl ver :(((

o an şunu söylemek var aslında
aaa biz yanlışlıkla sizin yatak odanıza mı yatmışız yoksa anne?
böylesine hiçbirşey kâr etmez. günah ya herşeyi bırak ayıptan da anlamıyorsan günah yani.

ya yemin ederim o utanmadı ama ben utandım o odaya girince.

o an kendimi sanki eşimle evli değilmişiz de basılmışız gibi hissettim :(((

irkildim, şoka girdim. Allahım sen aklıma mukayyet ol :(

kayınvalidenin gözlerinini içine baka baka gece yatarken odamı kilitleyeceğim de yada göstere göstere kapını kilitle yat o nasıl bir terbiyesizlik ahlaksız kadın ne görmeyi umuyordu ben bu durumlarda çok farklı şeyler düşünüyor ve bunu pat diye aynen düşündüğüm gibi sölüyorum burda söyleyemiyorum anlayın siz artık diğer konuda artık görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı hepimiz görümceyiz hepimiz geliniz ama ben saygıdan yanayım o ev senin sana hbr etmeleri uygun olup olmadığını sormalı sonra plan yapmalıydılar ama maalesef onu yapacak görümce ben daha tanımıyorumbenimki bana gelmez bile şükür

şaka gibi ya,gecenin 1 i,uyudunuz mu diye kontrole gelmiş,gece bekçisi mübarek :27:
gerçekten çok sinir bozucu.
ertesi gün konuşmadınız mı?
anne bir daha böyle bir şey yapma,yatak odası eşlerin özel yeridir diye?
birde 2 hafta çok uzun değil mi?
bizede 3 günlüğüne gelmişlerdi kv kp.
genel görünüm itibariyle bişey yoktu ama kv herşeyi kendi istediği gibi yapmaya çalışıyordu,
kafasına göre evi düzeltiyor vs.
Allah razı olsun hizmet konusunda çok iyidir,yardım eder,yeni evliyim diye öğrenemediğim,beceremediğim temizliğimi dip bucak yapar bende yardım ederim.
bizim problemimiz kayınvalidemin hakimiyet kurma çabasıyla ilgili...

biz geçen ankaraya gitmiştik.
eşimle birbirimize balım deriz.
kayınvalidem bunu duyduya eşimede bana da sürekli balım demeye başladı :27:
iyi niyetle olabilir ama beni rahatsız etti.
özellikle eşime vurgulaya vurgulaya diyordu.
en sonunda eşim şakayla karışık:''bana balım deme yaa midem bulanıyor'' dedi de kesti biraz :27:

Back
X