- 7 Mart 2014
- 306
- 68
- 318
- 35
- Konu Sahibi papatya1993
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz