• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle kayınpederim benimle dalga geçtiler

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
sinirim çok bozuldu eşim rahatsız bi kaç gün kayınvaldemde kalmak zorundayız... çalıştığım için gündüzleri ilgilenemiyorum...

mecburen kalıyoruz.

ama kayın valdemle kayın pederim kendini bişi sanıyo her dediğime gülüyolar onu pişirirm sana filan diyorum eşime sen bilemessin gibisinden şeyler sölüyolar çok canım sıkıldı evime dönmek istiyorum

Gormezden gelin? Duymayiverin? dertmi ariyorsunuz. Takmayin herseyi kafaniza. Bir kac gun zaten.Gelip gecer,donersiniz sicak ,mutlu yuvaniza <3

sinirim çok bozuldu eşim rahatsız bi kaç gün kayınvaldemde kalmak zorundayız... çalıştığım için gündüzleri ilgilenemiyorum...

mecburen kalıyoruz.

ama kayın valdemle kayın pederim kendini bişi sanıyo her dediğime gülüyolar onu pişirirm sana filan diyorum eşime sen bilemessin gibisinden şeyler sölüyolar çok canım sıkıldı evime dönmek istiyorum

Yapamazsın edemezsin dedilkeri şeyleri güzelce yap.İndir havalarını.
Onlar cins cins gülünce sen de onlara cins cins gül

orda kalmak istemdiğin için yaptıkları herşey senin gözüne batıyodur.boşver takma demeyi çok isterdim ama haftanın 3 5 günü eşinin ailesiyle birlikte olmak zorunda olan bir gelin olarak senin durumunada üzüldüm.ama geçiciymiş.onlar sana mı güldü? sende bi açıklarını bulup yüzlerine gülerek vur....ben sana bi örnek veriyim.geçen hafta kayınvalimler ve annemler bize geldiler.konu el işinden çıktı.dantelmiş,örgüymüş vs vs ben hiç hoşlanmam ama mutfakta bişeyler yapmayı çok severim.pasta poğaça yapmasını çok severim.kaynanamla annem sen el işi yapmıyosun falan dediler.baktım üste çıkmaya başlayıp laf söylemeye başladılar,bende k.v ye döndüm ve aynen böyle dedim '' babam pasta poğaçayı seviyo ama sen yapmıyosun.devamlı yapta yesin adam.yazık değilmi.sen danteli seversin bende pasta poğaça yaparım'' dedim.dili içine kaçtı sanırım:52::52::52::52::52:

yok artık eşiniz küçükçük bebek yada yatalak mı ki baksınlar diye orada kalıyorsunuz bence ağırlığınıızı koyun ve evinize gidin... eşinizi bu kadar nazlamayın hiç sözünüzü geçiremezsiniz yoksa kocaman adam ne alaka bebek olur çocuk olur yatalak olur anlarımda çok saçma bence eşinizin kalmak istemesi yanlış anlamayın szi rencide etmek için saçma demiyorum eşinizin abartmasına diyorum

eşin bakıma muhtaç durumda mı:44:eğer değilse evinize dönün ama birinin bakımına muhtaçsa mecburen idare edeceksin canım.böyle alaycı herşeyin en iyisini ben bilirim diyen insanları hiç sevmem ama başka çıkar yolunuz yoksa duyma görme umursamamaya çalış:31:eşine geçmiş olsun sana da sabır diliyorum canım

orda kalmak istemdiğin için yaptıkları herşey senin gözüne batıyodur.boşver takma demeyi çok isterdim ama haftanın 3 5 günü eşinin ailesiyle birlikte olmak zorunda olan bir gelin olarak senin durumunada üzüldüm.ama geçiciymiş.onlar sana mı güldü? sende bi açıklarını bulup yüzlerine gülerek vur....ben sana bi örnek veriyim.geçen hafta kayınvalimler ve annemler bize geldiler.konu el işinden çıktı.dantelmiş,örgüymüş vs vs ben hiç hoşlanmam ama mutfakta bişeyler yapmayı çok severim.pasta poğaça yapmasını çok severim.kaynanamla annem sen el işi yapmıyosun falan dediler.baktım üste çıkmaya başlayıp laf söylemeye başladılar,bende k.v ye döndüm ve aynen böyle dedim '' babam pasta poğaçayı seviyo ama sen yapmıyosun.devamlı yapta yesin adam.yazık değilmi.sen danteli seversin bende pasta poğaça yaparım'' dedim.dili içine kaçtı sanırım:52::52::52::52::52:

merak ettim kaynananıza laf sokmuşsunuz da annenize ne dediniz,ona nasıl laf soktunuz:34:

sende onlarla dalga gec :)
sana yaptıklarının aynını yap onlara

yok artık eşiniz küçükçük bebek yada yatalak mı ki baksınlar diye orada kalıyorsunuz bence ağırlığınıızı koyun ve evinize gidin... eşinizi bu kadar nazlamayın hiç sözünüzü geçiremezsiniz yoksa kocaman adam ne alaka bebek olur çocuk olur yatalak olur anlarımda çok saçma bence eşinizin kalmak istemesi yanlış anlamayın szi rencide etmek için saçma demiyorum eşinizin abartmasına diyorum

ah ben senin dediklernin söledim kaç kez suçlu ben oldum yanlız kalamazmış falan filan bi tavır yaptı görmelisin beni suçlu çıkardı daha çok huzurm kaçtı ondan katlandım bende bu duruma ama daha ne kadar gider ruh halimi bilemiyorum...

merak ettim kaynananıza laf sokmuşsunuz da annenize ne dediniz,ona nasıl laf soktunuz:34:

Benimde okurken aklımdan bu geçmişti.. :)

....

Kısa dönem olarak düşünün ve rahatlamaya çalışın.Belki dile kolay diyorsunuzdur ama bu şekilde mutsuz olur ve mutsuz edersiniz.

Size söylediklerine gülümsemeye çalışın zorda olsa, inanın vazgeçiyorlar bir süre sonra..
Yüzünüzün ifadesi olumsuz yönde değişirse daha çok üstünüze gelirler.

Son düzenleme:
kim seninle alay ediyosa kim laf sokuyosa sende aynı cevabı ver, çok güzel oluyo ben öyle yapıyorum her zamankinden fazla seviliyorum valla, kafamda rahat ohh miss

biz ne öğrendiysek kendimiz öğrendik.sen hiçbişeyi oturupta göstermedin dedim.kiii gerçektende öyle.yemek yapmasını ev işlerini danteldir örgüdür o işleri hep biz kendimiz yapıp öğrendik.ben yaparken elime dikkat edin derdi hep.örgü göster derdik.al ben gösteremem git kendin öğren çıkar derdi:DDDD

gülüşmeye mi başladılar sende
büyügümsünüz size saygısızlık yapmam istemem ama ben gülünecek bişey söylemedimki, söyledigim şeyde çok ciddiyim diyip bir an sorgula bakalım ne dicekler..
bunlar seni fazla hafif görmüşler.ayar zamanı :))

orkideme katılıyorum Ayar zamanı gelmiş bunların seni hafife alıyorsa sende deliliğe vurdur sok lafını altta kaldınmı daha üsteliyolar yadaaaa onlardan daha fazla gül :S neden gülüyorsun derlerse geldiğimden beri hep bana gülüyorsunuz ben ben bakıyorum ,, bende peşinen güldüm de yine gül geçç..İki sene azab içinde asker bekledim ben eşimin ailesinin evinde keşke bana gülselerdide hakaretler duymasaydım kötünün kötüsünü düşün herzman..

Back
X