iş yerinden izin al.
dön evine madem
Geçmiş olsun.
Ne kadar kalacaksınız?
Gormezden gelin? Duymayiverin? dertmi ariyorsunuz. Takmayin herseyi kafaniza. Bir kac gun zaten.Gelip gecer,donersiniz sicak ,mutlu yuvaniza <3
sinirim çok bozuldu eşim rahatsız bi kaç gün kayınvaldemde kalmak zorundayız... çalıştığım için gündüzleri ilgilenemiyorum...
mecburen kalıyoruz.
ama kayın valdemle kayın pederim kendini bişi sanıyo her dediğime gülüyolar onu pişirirm sana filan diyorum eşime sen bilemessin gibisinden şeyler sölüyolar çok canım sıkıldı evime dönmek istiyorum
orda kalmak istemdiğin için yaptıkları herşey senin gözüne batıyodur.boşver takma demeyi çok isterdim ama haftanın 3 5 günü eşinin ailesiyle birlikte olmak zorunda olan bir gelin olarak senin durumunada üzüldüm.ama geçiciymiş.onlar sana mı güldü? sende bi açıklarını bulup yüzlerine gülerek vur....ben sana bi örnek veriyim.geçen hafta kayınvalimler ve annemler bize geldiler.konu el işinden çıktı.dantelmiş,örgüymüş vs vs ben hiç hoşlanmam ama mutfakta bişeyler yapmayı çok severim.pasta poğaça yapmasını çok severim.kaynanamla annem sen el işi yapmıyosun falan dediler.baktım üste çıkmaya başlayıp laf söylemeye başladılar,bende k.v ye döndüm ve aynen böyle dedim '' babam pasta poğaçayı seviyo ama sen yapmıyosun.devamlı yapta yesin adam.yazık değilmi.sen danteli seversin bende pasta poğaça yaparım'' dedim.dili içine kaçtı sanırım
yok artık eşiniz küçükçük bebek yada yatalak mı ki baksınlar diye orada kalıyorsunuz bence ağırlığınıızı koyun ve evinize gidin... eşinizi bu kadar nazlamayın hiç sözünüzü geçiremezsiniz yoksa kocaman adam ne alaka bebek olur çocuk olur yatalak olur anlarımda çok saçma bence eşinizin kalmak istemesi yanlış anlamayın szi rencide etmek için saçma demiyorum eşinizin abartmasına diyorum
merak ettim kaynananıza laf sokmuşsunuz da annenize ne dediniz,ona nasıl laf soktunuz
merak ettim kaynananıza laf sokmuşsunuz da annenize ne dediniz,ona nasıl laf soktunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?