• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle konuşmuyorum malum zeytin zamanı

Beni istemeyenin yağını almam diyorsun ama oğlunu almışsın o nasıl olacak… 😂eşin madem hanıma sorayım demiş, istemiyoruz derse yağı almaz. Bu kadar basit yani. Eşin de ille alacaz o yağı demiyorsa almazsınız olur biter
Olmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.

Esiniz de karsiliginda makarna pirinc un falan alsin versin ailesine madem

Beni istemeyenin yağını almam diyorsun ama oğlunu almışsın o nasıl olacak… 😂eşin madem hanıma sorayım demiş, istemiyoruz derse yağı almaz. Bu kadar basit yani. Eşin de ille alacaz o yağı demiyorsa almazsınız olur biter
Ben eşimi kendi soyadıma geçirmedim onların soyadını aldım ben kimseye zorla varmadım göre göre aldılar almasalarmış 😉
Olmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.
Kimse kimsenin neler yaşadığını bilmez sende bilmiyorsun yargılama...

Yok yani eşi ne yapalım almamız lazım falan dese anlarım da adam topu zaten karısına atmış. Sorun yok bana kalırsa ister al ister alma 🤔

Kayınvalide kayınpederle konuşmuyorum aramızda sorunlar problemler var malum zeytin zamanıydı eşim iş dolayısıyla onlara zeytine gidemedi kayınvalide yağ vercem demiş alsam haram ederler zeytine gelmediler yağ aldı derler onları çok iyi tanıyorum 8 bitti 9 sene oldu evleneli almasam eşim gönül bırakırsa sizce ne yapmalıyım? Al sat demeyin eşim bu sefer bugüne kadar haram ederler diyordun aldın ya der
Eşinle muhattap olsunlar. Oğluna veriyor sonucta

Haram olması için çalmanız gerekir. Şu zamanda gerçek zeytinyağı bulsam gider elini öperdim kayınvalidenin. Bizimkilerin bir faydaları yok.

Back
X