- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
ne var ki bunda, hoşalnamadığın kabile hayatına tepki vermişsin, bence bunu baştan söylemen iyi bile olmuş
aslında cok haklısın hiçbişe yok
kendimi o kadar sıkmısım ki aman bişi demiyim diye
ne desem yanlıs anlasılır mı diye düşünüyorum hiç agzımdan böyle laflar cıkmazdı
hayret ettim kendime
korkma yarın bir günde ıyıkıde demişim dersin..ne olursa olsun kımseye haddinden fazla değer vermeyeceksın.. kaynanansa kaynanan.. bir terbiyesızlık yapmamıssın ..düşünceni ve fikrini söylemişşsin ..bunda ecel terı dökecek bısey yok..alıncakta bıse yok..
her daim dogru konusmak ,neysen o olmak en ıyısıdır.. takma kafana bence.. aslında rengınıde bellı etmıs oldun böylece.. kımsenın dilide olmaz yarın bırgun.. ne oldugunu bılsınler.. yanı..ayrıca o sekılde pot kırdın dıye dunyanın en kötu gelını oldun anlamına gelmez bu :)
herzaman bır karış mesafe olmalı ınsanlarla aranda
haklısın aslında annemi aradım hatta anne ben böyle böyle bişi yaptım cok kötü oldu falan dedim o da halime güldü
zaten herşeyi içimde tutuyorum o halde bile kötü gelin oluyorum en azından kötü gelinsem hakkıyla kötü olayım
sıkıntı yapma aynen yola devam iyi demişsin, belkide o kötü niyetli olarak sana yem attı, sen ayşe nasıl diye soruyosun vereceği cevap normalde şu: iyi, yuvarlanıp gidiyo, hasta olmuş vs, ama o sana yaptığı salataları kaynanasıyla olan muhabbetini anlatıyo, bence o seni ölçtü sen de cevabını verdin iyi oldu
oohh iyi olmuş iyi yapmışsın ( sanki ben yapmışım gibi içimin yağları eridi :) )
fakat bende böyle konu geçtiğinde pot kırarak değil ama bilerek isteyerek senin verdiğin tepkiyi veriyorum, o da bilsin içimizden geçeni de güvenmesin herkesin evi , kapısı ayrı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?