kayınvalidemle konusurken kırdığım pot

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
arkadaslar meraba
dert mi bilmem ama gecenlerde kayınvalimle sohbet ediyoduk
yurt dısına ewlenen biri var erkek tarafı kayınvalidemlerin akrabası kız tarafı da tanıdık
neyse isim değiştiriyorum
ayşe napıyo görüşüyo musunuz iyi miymiş dedim
oo iyiymiş yemekler salatalar yapmıs sesi cok iyi geliyodu zaten bi apartmanda karsılıklı oturuyolar
yeme içme bir yatmaya ewe geciyolar :53: dedi
boş bulunarak verdiğim tepki
ayyyyy ne kötüü:27::27::27:
kv min tavrı çok hoştu :52::52:
eee ne olmus ne var sanki
tabi ben toparlamaya calısırken ecel teri döküyorum :21::21::21:
yani onun için zor olmalı ben kendi annemle bile sürekli içli dıslı olmaya tahammül edemem falan:37::37:
yani s.çtım sıvadım bide :52::53::37::27:
kadın demiştir yaşlansam bu bana bakmaz :32:
kızlar sonrasında bi resmiyet oldu farkettim
nası dawranıcağımı bilemedim bende
gerci o potu kırdıktan sonra ne yapsam boş:21:
kızlar bişi diyin aklımdan cıkmıyo nası dedim nası yaptım diye çok taktım kafama:44:

oohh iyi olmuş iyi yapmışsın ( sanki ben yapmışım gibi içimin yağları eridi :) )

fakat bende böyle konu geçtiğinde pot kırarak değil ama bilerek isteyerek senin verdiğin tepkiyi veriyorum, o da bilsin içimizden geçeni de güvenmesin herkesin evi , kapısı ayrı .

Bence de büyütülecek birşey yok ortada..
Sen konuyla alakalı düşünceni söylemişsin hepsi bu..
Üstelik bazı düşüncelerin baştan açıkça söylenmesi sonradan yaşanabilecek büyük hadiseleri önleyebilir..
Fikrini biraz ani söylemişsin gerçi ama olsun..Bilmemesinden daha iyi :34:

korkma yarın bir günde ıyıkıde demişim dersin.. :27: ne olursa olsun kımseye haddinden fazla değer vermeyeceksın.. kaynanansa kaynanan.. bir terbiyesızlık yapmamıssın ..düşünceni ve fikrini söylemişşsin ..bunda ecel terı dökecek bısey yok..alıncakta bıse yok..

her daim dogru konusmak ,neysen o olmak en ıyısıdır.. takma kafana bence.. aslında rengınıde bellı etmıs oldun böylece.. kımsenın dilide olmaz yarın bırgun.. ne oldugunu bılsınler.. yanı..ayrıca o sekılde pot kırdın dıye dunyanın en kötu gelını oldun anlamına gelmez bu :)

herzaman bır karış mesafe olmalı ınsanlarla aranda :34:

ne var ki bunda, hoşalnamadığın kabile hayatına tepki vermişsin, bence bunu baştan söylemen iyi bile olmuş

aslında cok haklısın hiçbişe yok
kendimi o kadar sıkmısım ki aman bişi demiyim diye
ne desem yanlıs anlasılır mı diye düşünüyorum hiç agzımdan böyle laflar cıkmazdı
hayret ettim kendime

aslında cok haklısın hiçbişe yok
kendimi o kadar sıkmısım ki aman bişi demiyim diye
ne desem yanlıs anlasılır mı diye düşünüyorum hiç agzımdan böyle laflar cıkmazdı
hayret ettim kendime

sıkıntı yapma aynen yola devam iyi demişsin, belkide o kötü niyetli olarak sana yem attı, sen ayşe nasıl diye soruyosun vereceği cevap normalde şu: iyi, yuvarlanıp gidiyo, hasta olmuş vs, ama o sana yaptığı salataları kaynanasıyla olan muhabbetini anlatıyo, bence o seni ölçtü sen de cevabını verdin iyi oldu

korkma yarın bir günde ıyıkıde demişim dersin.. :27: ne olursa olsun kımseye haddinden fazla değer vermeyeceksın.. kaynanansa kaynanan.. bir terbiyesızlık yapmamıssın ..düşünceni ve fikrini söylemişşsin ..bunda ecel terı dökecek bısey yok..alıncakta bıse yok..

her daim dogru konusmak ,neysen o olmak en ıyısıdır.. takma kafana bence.. aslında rengınıde bellı etmıs oldun böylece.. kımsenın dilide olmaz yarın bırgun.. ne oldugunu bılsınler.. yanı..ayrıca o sekılde pot kırdın dıye dunyanın en kötu gelını oldun anlamına gelmez bu :)

herzaman bır karış mesafe olmalı ınsanlarla aranda :34:

haklısın aslında annemi aradım hatta anne ben böyle böyle bişi yaptım cok kötü oldu falan dedim o da halime güldü
zaten herşeyi içimde tutuyorum o halde bile kötü gelin oluyorum en azından kötü gelinsem hakkıyla kötü olayım:9::9:

sıkıntı yapma aynen yola devam iyi demişsin, belkide o kötü niyetli olarak sana yem attı, sen ayşe nasıl diye soruyosun vereceği cevap normalde şu: iyi, yuvarlanıp gidiyo, hasta olmuş vs, ama o sana yaptığı salataları kaynanasıyla olan muhabbetini anlatıyo, bence o seni ölçtü sen de cevabını verdin iyi oldu

bak hiç bu acıdan düşünmemiştim öyle de ballandıra ballandıra anlattı ki
sanki ben hiç yapmamısım gibi iyi oldu o zaman söylediğim :D:D
valla süpersin :16:

oohh iyi olmuş iyi yapmışsın ( sanki ben yapmışım gibi içimin yağları eridi :) )

fakat bende böyle konu geçtiğinde pot kırarak değil ama bilerek isteyerek senin verdiğin tepkiyi veriyorum, o da bilsin içimizden geçeni de güvenmesin herkesin evi , kapısı ayrı .

Aynen bende yapıyorum mesafeyi bilsinler çok beklenti içinde olmasınlar

amaaaan boşver fikrini söylemişsin ne var bunda....
hem resmiyet iyidir...

bence kv.nin niyetinde oyle bişey varmış zikretmiş..senin böyle bir cvp vermen de iyi olmuş..bi daha dillendiremez düşüncesinde varsa böyle bişey..farkında olmadan kendine iyilik yapmışsn :32:

valla benim en sevdiğim durumlardan birisi. kayınvalidem birini örnek gösterdimi, o kadar rahat cevap veririm ki.
düşünsene sen onların durumuna ayy ne kadar kötü dedin. direk kayınvalidene değilki.
ama dediğin gibi onunda jeton düşmüştür, bizim başımıza gelse gelin istemez demek ki diye.
rahat ol yani,iyi demişsin.

bende bi örnek verebilirmiyim:)))
kayınvalidem eski anılarını anlatıyor, yeni elti getirmişler, hep birlikte yemek yiyolar, yeni gelen elti demişki,ayy bu yemekte mantar mı var,kayınvalidede demiş yemezmisin,
yeni elti demiş hayır asla.. kayınvalidede, demiş evdeki eltiye (yani benim kayınvalideme) kalk kır ona yumurta:D:D:D

dedim ben olsam asla kalkmazdım, kayınvalidem dondu:) dediki ama o gelin yeni sonuçta evdekilerin yerini bilmez,
dedim kusura bakma o zman sen kalkar kırarsın yumurta:))))))
kadın sinir oldu bana eminim. bense köşe oldum:)))
öyle bişey aklından bile geçirmez artık:) elti ye hizmet edecem yok ya:)))

bunda bişey yokki düşünceni paylaşmışsın. kayınvalidenle ilişkin nasıl bilmem ama eğer güzel diyaloğunuz varsa birbirinizi seviyorsanız kayınvalidene diyebilirsin anne ben böyle dedim ama sen alınma olurmu yanlış anlama falan diye kapatabilirsin. karşılıklı konuşma her zaman iyidir sorun çözmede. tabi dediğim gibi diyalğunuz iyiyse.

bunda bişey yokki düşünceni paylaşmışsın. kayınvalidenle ilişkin nasıl bilmem ama eğer güzel diyaloğunuz varsa birbirinizi seviyorsanız kayınvalidene diyebilirsin anne ben böyle dedim ama sen alınma olurmu yanlış anlama falan diye kapatabilirsin. karşılıklı konuşma her zaman iyidir sorun çözmede. tabi dediğim gibi diyalğunuz iyiyse.

Back
X