kayınvalidemle nasıl baş edebilirim

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
kızlar uzun olacak ama sorun şu ki kaynanam beni hiç düşünmüyor cimrinin teki keselerimiz bir. kendisi 65 yaşında bu zamana kadar hep artırmış çocukları için kendisine çok birşey almamış şimdi de kendime bir kazak bile alsam laf ediyor sürekli üstüme bakıyor başkalarının yanında laf vuruyor biz yemedik artırdık şimdi ki gençler har vurup harman savuruyorlar paranın kıymetini bilmiyorlar diye. oysa ki ben ihtiyaçlarım olan şeyleri alıyorum bir süre sonra kilo aldım bekarken ki üstlerim olmamaya başladı mecbur kaldım aldım evet alıyorum anne diyorum ama her zaman pahalı şeyler almıyorum 3 tl 5 tl bile olabiliyor aldıklarım diyorum 3 5 de olsa sonuçta alıyorsun sana 3 5 ne kadar az geliyo diyo toplasan ne kadar yapar diyo ama gel gelelim kendi kızları alsın hiç ses etmez zaten görümcemlerde beni kıskanırlar ben aldıkça onlar 10 kat fazlasını alırlar senin ondan vardı da niye aldın başka rengini derler laf vururlar ben 50 tl lik gömlek alsam hayatta almam 50 tl lik derler 90 tl lik pantolon alırlar laf söyleyince adımız gelin oluyor kötü oluyorum eşime kesemiz ayrılsın diyorum bana kızıyor babası eşime özel para da vermez eşimde çok nadir bana bişeyler almam için para verir çünkü babasının korkusundan kazandıklarını hep babasına verir kaynanam kayınbabamın yanında market ve pazar paramızı alır ama benden gizli sabahın köründe ben uyurken gidip kendine alışveriş yapıp eve gelir kalan parasını da altın yapar köşeye koyar ben eşime diyorum para ver canım annem gitti beni çağırmadı diye git annemden al diyor annesine gidiyorum kocandan niye almadın der eee kocamda para yok babama vermiş diyorum inanmıyor senin paran vardır diyo evet param aralarda oluyor ama bende ne olur ne olmaz diye artırım yapıyorum onu mu harcayayım diyorum işin içinden çıkamıyorum eşime arayıp söylüyorum annem böyle dedi diye bana kızıyor işim gücüm var sen aramış ne diyosun diyo buna nasıl bir çözüm getirebilirsiniz lütfen bana yardımcı olun

bence başetmen gereken kişi eşin.
tüm parasını babasına vermesi çok saçma. hiç bir birikiminiz olmadan yıllarınız geçecek. en azından maaşının yarısını size ayırmalı

bence başetmen gereken kişi eşin.
tüm parasını babasına vermesi çok saçma. hiç bir birikiminiz olmadan yıllarınız geçecek. en azından maaşının yarısını size ayırmalı

eşime bunu defalarca söylüyorum üstelik bana bağırıyor çağırıyor ne kadar paracı oldun sen diyor para lafını duymak istemiyorum diyor benimde misafirim geliyo illa ki markete gitmem gerekiyor eşim para vermediği için kaynanamdan almak zorunda kalıyorum kaynanam da bana senin marketin de hiç bitmedi gitti diyo bir de sanıyorlar ki bizim çok birikimimiz var eşim babasına yarısını vermiyorda eve getirip biriktiriyor sanıyorlar bize laf çarpıyorlar baya vardır birikiminiz diye yok diyoruz inanmıyorlar

Gerçekten kırılma ama çok garibime gitti çünkü insan yeri gelir eşinden zor para ister sen birde kayınvalidenden istiyorsun bu senin için cidden zor olmalı eşine söyle aylık sana bir bütçe ayırsın ; market ,kendi alışverişin için vs. onu sana versin sende onlardan istemek durumunda kalma tabi eşin bunu kabul eder mi o da ayrı bir mesele...

Suç kayınvalidende değil, ondan para isteten eşinde. Sen bence onunla başetmeyi öğrenmelisin. Ne demek git annemden iste yaa. Nasıl istenir ki? Anlayışsız, sadece kendini düşünen bi insan "al kızım bu para da sen de dursun lazım olur" der mi?

Bence siz böyle yaşamak yerine bi işe girip çalışın. Ayaklarınızı sağlam basın, eşinizden kayınvalidenizden de para istemeyin.

canimm sana soylee soyleyimm seni gayet iyi anliyorummm ben evlendigim ilk 8aay kaynanamla yasadimmm neler cektirmediiiiii allahim kimseee cektirmesini kocami benden kiskanirdi kocamla aramizi bozmaya calisiordu sonunda annemgilin ustune tasindim evleri ayirdikk bas edemedimm cok inntihar etmeye calistim yalanci etti beniiii kac kezzz gorumcelerim de beni hizmetci olarak gordu temizlk yemek derkenn kocama bakamiyordumm yani zorrrr esinle otur herseyi soyle icinden gecenleriii :) seni anlasinn olmuyorrsa care yok saniirmm

Niye kullandırttınız kendinizi? Ben sizin hizmetçiniz değil gelininizim diyecek kadar bir duruşunuz yok mu hayatta? Bir de gidip annenizin dibine taşınmışsınız. Eşiniz bugün sizin yanınızdaysa yarın birgün cephe alıverir.

Sen 19 o 21 :) Aceleniz neydi be arkadaşım. Neyse konuyu dağıtmayalım. Allah hakkında hayırlısını versin...

Böyle daha birey olamamış karakteri oturmamış erkeklerle ne akla hizmet evlenilir benim aklım mantığım almıyor evcilik mi bu.

Konu sahibi arkadaşım, senin çok sorunların vardı,kocanın çapkınlığı, akrabanız olan bayanın fettanlığı ve senin abartı kıskançlığın, onları çözebildiniz mi bir gelişme var mı?

bu resmen çocuk oyunu.kocan daha buyumemiş ve böyle giderse büyümesi de çok zor görünüyor.sen işe giremez misin bu çekilecek çile değil yaa insan annesınden babasından para istemeye utanırken...of of..çok üzüldüm eşinle aran nasıl? senın sözünü dinler mi diye sorcam saçma olacak farkındayım.eşin ne iş yapıyor geçim sıkıntısı var mı yoksa normal mi ?kaynananlar resmen cimriler kefene mi koyacaklar altınları yaaa.kocana tatlılıkla yavaş yavaş işlemen lazım çok sabırlı ve uyanık olman lazım eşref saatini yakala derim ben ne istiyorsan biraz naz biraz pohpohlamayla karışık söyle istediklerini.. belki işe yarar.eşref saatini yakalamak için önce eve gelsin bir soyunsun dökünsün hemen yemeğini yesin çayını içsin sokul sen de yanına konuşmaya çalış.ama çok ciddi bir mesele varmış gibi değil sıradan birşey söylüyormuş gibi.mesela de ki bugun komşular geldi oturmaya birşeyler ikram edeyim dedim aaa bir baktım aşkım hiçbirşey kalmamış.çok utandım mahçup oldum sonra gidipte alamadım param yoktu bitanem kalakaldım öylece de.sonra senın adına üzüldüm bu adam nasıl adam böyle bunların evındede hiçbirşey yok bu adam evını geçindiremiyo mu derler diye de.bu arada temas halınde ol ne bıleyım yanağını okşa sarıl gibi...ama bunları yaparken kasılma gayet rahat sankı hergunku halınız böyleymiş gibi davranman önemli.evde yalnızken ne yapacağının provasını yapabilirsin o gelince uygularsın bir dene bakalım ne olacak? :)

sanıyorum altlı üstlü oturuyorsunuz.
ne kadar saçma bi duurm bu yaaa.
çekilecek iş değil.
ne kadarlık evlisin?
tek çaren çalışmak başka alternatifi yok.
çalışmayı hıç duusnmedınmı? yoksa calıstırmıyolarmı?

ıs esınde bıtıyor bnce o sozunu gecıremezse sen boyle ezılmeye devam edersın ,
evınızı tasıyın yapamıyorsanızda bı ıse gırmeyı deneyın gercı ıse gırdıgını gorunce sızden para ısterler ne bıcım ınsan bunlar yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal

Eşim benden 8 yaş büyük gerçekten erkekler geç olgunlaşıyor..21 yaş çok ufak sizi anlamasını bekleyemem maalesef çok toy daha..

Offf okurken içim bayıldı. Evlerden ırak böyle kaynana görümce. Ayrı ayrımı oturuyorsunuz yoksa aynı evdemisiniz canım. Ayrı ayrı oturuyorsanız kocanla müsaat bir zamanda otur konuş anlat olanları neden tepki vermediğini sor. Aynı evin içindeysenizde akşam odalarınıza çekilince anlat canım valla bana bile burdan daral geldi. Allah kolaylık versin kocandan başkası çözemez bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…