Canım aslında seni çok iyi anlıyorum benim tarzımda değil bilezik takayım gerçi bana evlenirken 1 tane bilezik bile alan olamdığından kayınvalidem o konuda birşey diyemiyor bana evlenirken ve nişan bohçasında hiç elbise vs.. Alınmadığı için giyin süslen püslen diyemiyor :))) o konuda sesini çıkartmaya hakkı yok.sen keşke baştan istemediğin şeyleri yaptırtmasaydın tavrını baştan koysaydın ben öyle yaptım ve ondan hiç birşekilde bana istemediğim şeyi yaptıramıyor mesala geçen hafta sonu bize geldiler bizdede çeyiz sermesi olmadı istemedim kayınvalidem bile evde ne var çeyizimde ne var görmemiştir ta ki geçen haftaya kadar bize gelene kadar bende 1aylık evliyim , ve geldiklerinde bana gelinliğini giy dedi o nedenmiş dedim onalrda öylemiş gelin görmeye geldiklerinde gelinlik giyilirmiş ay kusura bakma giyemem dedim biliyorum kırıldı ona ama istemediğim birşeyi yapamam kimse kusura bakamsın yeri geliyor kendi anneme babama yaptırmıyorum istemediğim şeyelri , mesala küçük eltim ses çıakrtmıyordu her dediğini yapıyordu ona benim dediğim olur tarzında davraıyordu ama bana peki kızım ,sen bilrisin kızım,bir hatası olup söylediğimde özrünü bile diliyor kayınvalidem ama diğer eltime malesef öyle değil yanlış anlaşılmasın eltim ilk mezunu ben ünv benim arkadmda destek olan ailem var çalışıyorum farklılıkalırmız var ama bu kayınvalidenin ona öyle davranmasını gerektirmiyor.ondan birde şöyle düşün saygıda kusur etme ama istemediğin şeyelride kibarca dillendir sen herkezden herşeyden değerlisin neden başkasını kırmıcaksın diye kendinden taviz vericeksin ki sonra kendimizi yıpratıyoruz hep bayanalr kendilerinden birşeyler veriyor zaten.mesala ben farklı memlekete evlendim buakşam annemelrin memelekte gidicem akşam kayınvalideme söyledim onalra gittik yemeğe, bana ne desin ee sizin orası çok sıcak dedim bunca yıl nerde yaşadım ben dedim ama ben sizi cmtsi yemeğe çağıracaktım dedi üzgünüm yapacak birşeyim yok uçak biletini geçen hafta aldım dedim kapattım konuyu
ne kadar benciller ya sanki kraliyet yemeği!!! bırak gitsin kız ya zaten sen hep aynı şehirdesin pessss hepsi aynı