Canım benim sen eğer bu fedakarlıklara devam edersen başın beladan kurtulmaz söyleyeyim..
Sanırım bu sorunları çoğumuz yaşıyoruz.. Bende 3 yıllık evliyim ve yeni evlendiğimde k.validem kendilerine ayak uydurayım istedi...
Tabikide uydurmak lazım ama ödün vermeden.. Kapalıdır bizimkliler... Kıyafetlerime çok dikkat eder oldum .. hatta kapanmayı dahi düşündüm bir dönem...
koca kadınlar gibi 24 yaşında ev oturmalarına başladım arkadaş buluşmaları askıya alındı vs vs ...
eee sonra ne oldu ?? daha fazlasını istediler ...
Baktım bu iş olmuyor... Candaş kendine gel, kendin ol dedim.... Azar azar eskiye dönüşüm başladı.... Bu benim istediğim hayat değilde mecburi yaşantım olmaya başlayacakmış onu anladım...
Kendim oldum ve herşey altüst oldu :) beni sevenler sevmez oldu ... övenler övmez oldu :)
Meğer ki herkes çıkarı kadar yakınmış... Bende artık inada bindirdim haddimi aştım ... yapmayacaklarımı yaptım ....
Giymeyeceklerimi giydim... Şimdi adım sosyete .... Tabiki değilim ama onlarca adım bu...
Yaparsan kaybedersen... Tabi burda eşinin tutumuda önemli.. Oda senin böyle olmanı istiyorsa işin daha zor...
Konuşarak kocanı eğitmen gerekecek öncelikle ... O senin gibi düşündüğü anda k.validene de göstereceksin kendini....
ahlar vahlar başlar ... küser belki tüm sülalesiyle tepki alır ama pes etmeyeceksin .. ben buyum deyip kabul ettireceksin...
ama adın kötü gelin yada benim gibi sosyete gelin olabilir....
Öncelikle sen mutl olacaksın istediğini yapacaksın ki mutlu olasın...
Sen kendini tanımaz başkalrı için yaparsan kimse tanımaz ...
Ve inan bana bununda bedeli ömür boyu yorar seni .. Taşıymaz yıkılırsın ...Mutsuz bi insan olmak istemiyosan her türlü tepkiye hazır olup adım atacaksın...
Ben bunu yaptım.. Ve şimdi gerçekten mutluyum..O zman mutlu olduğıumu sanıp kendimi kandırmışım....
Dediğim gibi öncelikle SEN