kayınvalidemle nasıl başederim:( huzurum bozuldu...

şu an öyle bir haldeyim ki hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden... görme sorunu bile yaşıyorum kahvaltı etmeidm çok yorgunum ve bütün haftasonu ağlamış olmaktan göz ağrısı da çekiyorum... eşime çok kızıyorum çok kırılıyorum bilmiyorum daha ne kadar böyle devam edebilirim:( onu cezalandırmak istiyorum ama evden gitsem bitek anneme gidebilirm onu asla üzmek istemiyorum zaten yeterince üzülüyo canımıniçi:( başka bi yere gitsem kalsam iyice büyür işler nasıl yapsam ne etsem çok sıkıntıdayım :43:

bunu asla yapma eğer tavsiye dinlersen.. Bir kere gittin mi ayağın alışır .. Evliliğin cılkı çıkar .. Saygınız biter ... Herkesinde size saygısı biter... (Gelinimizden örnekle )

Canım benim sen eğer bu fedakarlıklara devam edersen başın beladan kurtulmaz söyleyeyim..
Sanırım bu sorunları çoğumuz yaşıyoruz.. Bende 3 yıllık evliyim ve yeni evlendiğimde k.validem kendilerine ayak uydurayım istedi...
Tabikide uydurmak lazım ama ödün vermeden.. Kapalıdır bizimkliler... Kıyafetlerime çok dikkat eder oldum .. hatta kapanmayı dahi düşündüm bir dönem...
koca kadınlar gibi 24 yaşında ev oturmalarına başladım arkadaş buluşmaları askıya alındı vs vs ...
eee sonra ne oldu ?? daha fazlasını istediler ...
Baktım bu iş olmuyor... Candaş kendine gel, kendin ol dedim.... Azar azar eskiye dönüşüm başladı.... Bu benim istediğim hayat değilde mecburi yaşantım olmaya başlayacakmış onu anladım...
Kendim oldum ve herşey altüst oldu :) beni sevenler sevmez oldu ... övenler övmez oldu :)
Meğer ki herkes çıkarı kadar yakınmış... Bende artık inada bindirdim haddimi aştım ... yapmayacaklarımı yaptım ....
Giymeyeceklerimi giydim... Şimdi adım sosyete .... Tabiki değilim ama onlarca adım bu...
Yaparsan kaybedersen... Tabi burda eşinin tutumuda önemli.. Oda senin böyle olmanı istiyorsa işin daha zor...
Konuşarak kocanı eğitmen gerekecek öncelikle ... O senin gibi düşündüğü anda k.validene de göstereceksin kendini....
ahlar vahlar başlar ... küser belki tüm sülalesiyle tepki alır ama pes etmeyeceksin .. ben buyum deyip kabul ettireceksin...
ama adın kötü gelin yada benim gibi sosyete gelin olabilir....
Öncelikle sen mutl olacaksın istediğini yapacaksın ki mutlu olasın...
Sen kendini tanımaz başkalrı için yaparsan kimse tanımaz ...
Ve inan bana bununda bedeli ömür boyu yorar seni .. Taşıymaz yıkılırsın ...Mutsuz bi insan olmak istemiyosan her türlü tepkiye hazır olup adım atacaksın...
Ben bunu yaptım.. Ve şimdi gerçekten mutluyum..O zman mutlu olduğıumu sanıp kendimi kandırmışım....
Dediğim gibi öncelikle SEN :nazar:

ASLINDA BENDE Bİ SİLKELENİP KENDİME GELMEK İŞE KOYULMAK İSTİYORUM AMA O KADAR YORGUNUM Kİ :50:BEN ÜNİVERSİTEM BİTTİ GELDİM SÖZ SÖZ DİYE BEYNİMİ YEDİLER SÖZLENDİM... AAA NİŞAN OLMADAN OLMAZ GEZİYOSUNUZ ONA DA TAMAM UZUN NİŞANLILIK İYİ DEĞİL E SİZ ARTIK EVLENİN O NA DA TAMAM ZATEN SEVİYORUM ADAMI ERKEN DESEMDE DİNLETEMEDİM YA AYRILICAKTIM YA DA EVLENİCEKTİM VAZGEÇEMEDİM... YA HEP BİŞLER İÇİN KOŞTURDUK AMA ELALAEM NE DER DEİK İLİŞKİMİZİ Bİ RAHAT YAŞAYAMADIK ŞİMDİ BU KADAR ZAMAN OLDU DAHA AKŞAM GİDİPTE EVİMDE AYAKLARIMI UZATIP DİNLENMİŞ DEĞİLİM ÜZERİNE BİDE SİNİR KRİZLERİM GÖZYAŞLARIM EKLENDİ... AŞILMAYACAK BİR PROBLELMİM YOK SANIYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR ALLAH YARDIM ETSİN SİZLERDE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN... BİR AN ÖNCE TOPARLANMAM LAZIM...:kkk:

birde evliliğin ilk ayları zordur hatta ilk yılları çok zordur genelde...
Herşey zehir olur sana ama alışma süreci bitince iyiki onunla evlenmişim dersin...
şuan üstünlük kurma çabası olacak hem sende hem eşinde...
Ama biraz sabredip üstesinden gelebilirsiniz ....
çünkü bambaşka kültürden 2 insanın çatışmaması söz konusu bile olamaz ....

eşimi çok seviyorum o da öyle biliyorum çok emek verdik biz... şimdi yorgunluk stres yeni sorumluluklar yeni düzen kafamız karışık bide dışarıdan sürekli müdahale yorulduk çok inşallah dediğin gibi olur canım sabrımıza değer...

ASLINDA BENDE Bİ SİLKELENİP KENDİME GELMEK İŞE KOYULMAK İSTİYORUM AMA O KADAR YORGUNUM Kİ :50:BEN ÜNİVERSİTEM BİTTİ GELDİM SÖZ SÖZ DİYE BEYNİMİ YEDİLER SÖZLENDİM... AAA NİŞAN OLMADAN OLMAZ GEZİYOSUNUZ ONA DA TAMAM UZUN NİŞANLILIK İYİ DEĞİL E SİZ ARTIK EVLENİN O NA DA TAMAM ZATEN SEVİYORUM ADAMI ERKEN DESEMDE DİNLETEMEDİM YA AYRILICAKTIM YA DA EVLENİCEKTİM VAZGEÇEMEDİM... YA HEP BİŞLER İÇİN KOŞTURDUK AMA ELALAEM NE DER DEİK İLİŞKİMİZİ Bİ RAHAT YAŞAYAMADIK ŞİMDİ BU KADAR ZAMAN OLDU DAHA AKŞAM GİDİPTE EVİMDE AYAKLARIMI UZATIP DİNLENMİŞ DEĞİLİM ÜZERİNE BİDE SİNİR KRİZLERİM GÖZYAŞLARIM EKLENDİ... AŞILMAYACAK BİR PROBLELMİM YOK SANIYORUM İNŞALLAH ÖYLEDİR ALLAH YARDIM ETSİN SİZLERDE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN... BİR AN ÖNCE TOPARLANMAM LAZIM...:kkk:

Zaten bu tipler hep bir ayar.. Bizde okulu bitirdik 1 yıl sonra apar topar nişan, askerlik ardından da düğün ... Ardındanda atama .. 3 yıldır ayrılık :) senden kötüleri var canım en azından sen eşinlesin.. Eşin varken bu problemleri aşmalısın... Ben bu sıkıntılarla uğralırken eşimlede tayin bekliyorduk .. Halada bekliyoruz da hoş :)

Ama eğer ki sen böyle onun bunun için kendini üzersen kaybedersin... Ben kaybettim mesela ... yoruldum ... üzüldüm ... ağladım ... saçlarım bembeyaz oldu 30 olmadan.. Ve inanki bunlar hiç birşeye değimiyorlar ... Canım yansa can derler sanarsan ama acımazlar.. Yandığınla kalırsın .... öyle her işide kendi üzerine yükleme derim canım .. Eşini alıştır sana yardımcı olsun .. K.validen ataerkil yapıya alışmış olabilir ama sen bu yapıyı devam ettrmek zorunda değilsin .. Çalışıyosun paylaşacaksın .. Konunla belki ilgili değil ama bak yaşadıkça göreceksin ... Eşinde bi süre sonra bencilleşebilir .. Hazır cicim ayındayken işi başından sağlam tut her anlamda ... Allah yardımcınız olsun... düşünüyorumda evliliğin ilk zamanlarına dönmek zor be :) dönecek takatim yok şimdi yada dönsem gerçekten gamsız olurdum :)

canım benimkide beni değiştirmeye çalıştı onlar kalabalık aile, biz değiliz, alışkın değildim yani.Sürekli biz böyleyiz hep beraber olucaz, bağlı olcaz alışcaksın alışcam de lafları...Onlara her gittiğimde tıklım tıklım doldurup onların yanında oturmamı bu da yetmez onlarla samimi olmam beklentileri,oturmadıgımızda laf söz etmeleri, içerde bunaldığımda odaya girdiğimde,nişanlımla oturdugum odaya girip girip rahatsız etmesi.

Oda yetmedi nişanlımı görmeye gittiğim zamanlarda (bazen 2 ayda bir bazen ayda bir gidiyordum, şehir dışındaydık nişanlımla) şu yengene gidin bu amcana gidin, dayına gidin demeleri, gitmediğimizde de zorla onları eve çağırması, yani siz gitmezseniz onları çağırırım tripleri...

Her onlara gittiğimde dedesine onun zoruyla uğramama ragmen, her bayramda hastalık vs aramama ragmen bir kere gitmedik diye, gitmediniz laf edilir, laf ederler gitmediniz gitmiyorsunuz lafları..
Sürekli beni değiştirme çabaları, bize uygunmusun değilmisin lafları of çok çirkin çok.

Hatta hep aynı montu giyiyorsun laf ederler lafını bile etti kızlar. mont alcaklarmış bana, evlenince olmazmış, ben utandım o lafından rezil kadın, Sürekli tepemizde polisti,anlatmadıgım çok şey var daha of of bitmez. biz evlendikten sonra 3 hafta işimiz gücümüz oldu bir sürü dert bizimde evle ilgili, hanımefendi çıldırdı gitmedik diye, ağlama zırlamaları of of nefret ettim ondan nefret ettim.

Neyseki eşim konuştu,eşim konuştugunda eşime ağlama zırlamaları da cabası ayrıca.of anlatsam sıgmaz buraya. en son bekar evime büyü yaptıgınıda öğrendim. annem bulmuş istemeye gelirken yapmış, baştan rengi belliymiş oğlu istiyor diye birşey diyememiş, beni kendisine benzetmeye çalıştı sanırım oyuzden.

3 aylık evliyim evime bile gelemedi daha.yüzüne bile bakmıyorum,tepkimi koydum, onlara geliş gidiş sıklığımıza bile mudahale ettiler, herşeyimize, hatta onların akrabalarını çağırmamıza kadar. koydum tepkimi, aldı alacağını benden..Artık
hiç bir özel günde aramıyorum ne kaynanayı ne kayınpederi, Mesafe bile koyacak yüz bırakmadılar kendilerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimkide beni değiştirmeye çalıştı onlar kalabalık aile, biz değiliz, alışkın değildim yani.
sürekli biz böyleyiz hep beraber olucaz, bağlı olcaz alışcaksın alışcam de lafları
Onlara her gittiğimde tıklım tıklım doldurup onların yanında oturmamı bu da yetmez onlarla samimi olmam beklentileri,oturmadıgımızda laf söz etmeleri, içerde bunalıp nişanlımla oturdugum odaya girip girip rahatsız etmesi.

Oda yetmedi nişanlımı görmeye gittiğim zamanlarda (bazen 2 ayda bir bazen ayda bir gidiyordum, şehir dışındaydık nişanlımla) şu yengene gidin bu amcana gidin, dayına gidin demeleri, gitmediğimizde de zorla onları eve çağırması, yani siz gitmezseniz onları çağırırım tripleri

her onlara gittiğimde dedesine onun zoruyla uğramama ragmen, her bayramda hastalık vs aramama ragmen bir kere gitmedik diye, gitmediniz laf edilir gitmediniz gitmiyorsunuz lafları

sürekli beni değiştirme çabaları, bize uygunmusun değilmisin lafları of çok çirkin çok.

hatta hep aynı montu giyiyorsun laf ederler lafını bile etti kızlar. mont alcaklarmış bana, evlenince olmazmış, ben utandım o lafından rezil kadın, Sürekli tepemizde polisti,anlatmadıgım çok şey var daha of of bitmez. biz evlendikten sonra 3 hafta işimiz gücümüz oldu bir sürü dert bizimde evle ilgili, hanımefendi çıldırdı gitmedik diye, ağlama zırlamaları of of nefret ettim ondan nefret ettim.

neyseki eşim konuştu,eşim konuştugunda eşime ağlama zırlamaları da cabası ayrıca.of anlatsam sıgmaz buraya. en son bekar evime büyü yaptıgınıda öğrendim. annem bulmuş istemeye gelirken yapmış, baştan rengi belliymiş oğlu istiyor diye birşey diyememiş, beni kendisine benzetmeye çalıştı sanırım oyuzden.

3 aylık evliyim evime bile gelemedi daha.yüzüne bile bakmıyorum,tepkimi koydum, onlara geliş gidiş sıklığımıza bile mudahale ettiler, herşeyimize, hatta onların akrabalarını çağırmamızz kadar. koydum tepkimi, aldı alacağını benden artık

hiç bir özel günde aramıyorum ne kaynanayı ne kayınpederi, Mesafe bile koyacak yüz bırakmadılar kendilerinde.

allah yardım etsin canım... benimki de açıkça söylemez ama beğenmez giydiklerimi hazırlanır giderim mesela sen üstümü değiştiriceksin eve mi uğricaksın daha hazırlanman sürer uzun bilmem ne... ya aslında iş eşlerde bitiyo dimi:97:

allah yardım etsin canım... benimki de açıkça söylemez ama beğenmez giydiklerimi hazırlanır giderim mesela sen üstümü değiştiriceksin eve mi uğricaksın daha hazırlanman sürer uzun bilmem ne... ya aslında iş eşlerde bitiyo dimi:97:

iş eşte bitiyor evet canım. Benim eşim çok sabretti annesine karşı anlar düzelir dedi, söyledi olmadı söyledi olmadı anlamadı kadın. Hep bizi yönetmeye çalıştı. Onun istedigi yere gidicez, onun istedigi akrabaları görücez, evine çağıracak biz yanlarında oturucaz, hep iç içe yaşıcaz.onlarda yatıcaz, onlar bizde yatacak sık sık görüşcez, Onlar ne isterse öyle.

ben tepkimi eşime koydum öncelikle, annesiyle konuştugu halde kadın başka yollar buldu hep. O istemediğimiz şeyi yapmadı ama başka bi yol bularak yine aynı şekilde davrandı.istedikleri olmayıncada çirkinleştiler, orta yol bulalım ayaklarıyla istediklerini yaptırmaya çalıştılar,örf adet ayakları yaptılar.

Evlendikten sonra kadın yeni evliler demedi her gün aradı eşimi 2 şer kez, benide her gün aramaya başlamıştı, açmadım tepkimi koydum, biz balayına gittik kadın ağlıyormuş haberleri geldi.kayınpeder saldı haberi. saldırdı haberi yani.

biz onların istedikleri bekledikleri zaman gidicez, gelicez, onlarda yatıcaz, onlara gittiğimizde başka randevumuz olmucak, istedikleri kadar oturucaz vs vssss.

Kendi evimize onların akrabalarını sık sık davet edicez, görüşücez iç içe samimi olucaz, her yaptıgımızı haber vericez, merak ediyormuş kadın olmazmış.

Öyle isyan ettimki çıldırdım, ilaçlarla yaşadım günlerce, yüzünü görmek istemiyordum, bilemezsin neler yaşadıgımı.

Üstelik en başından da alıştırmamıştım zorla yaptırmaya çalışıyordu. Ben çok kalabalıktan hoşlanmayan bir insanım , bunu eşim söylemesine ragmen devam etti, alışkın olmadıgım halde, üsteledi saygısız.

Ama ailesiyle görüşmemeye kadar getirdim olayı artık. o derece nefret ettirmişti. Şimdi mum gibi oldular,görüntüde öyleler tabi, bi daha yapsınlar hadi yapabiliyorlarmı.

iş eşte bitiyor evet canım. Benim eşim çok sabretti annesine karşı anlar düzelir dedi, söyledi olmadı söyledi olmadı anlamadı kadın. Hep bizi yönetmeye çalıştı. Onun istedigi yere gidicez, onun istedigi akrabaları görücez, evine çağıracak biz yanlarında oturucaz, hep iç içe yaşıcaz.onlarda yatıcaz, onlar bizde yatacak sık sık görüşcez, onlar ne isterse öyle.

Ben tepkimi eşime koydum öncelikle, annesiyle konuştugu halde kadın başka yollar buldu hep. O istemediğimiz şeyi yapmadı ama başka bi yol bularak yine aynı şekilde davrandı.istedikleri olmayıncada çirkinleştiler, orta yol bulalım ayaklarıyla istediklerini yaptırmaya çalıştılar,örf adet ayakları yaptılar.

Evlendikten sonra kadın yeni evliler demedi her gün aradı eşimi 2 şer kez, benide her gün aramaya başlamıştı, açmadım tepkimi koydum, biz balayına gittik kadın ağlıyormuş haberleri geldi.kayınpeder saldı haberi. Saldırdı haberi yani.

Biz onların istedikleri bekledikleri zaman gidicez, gelicez, onlarda yatıcaz, onlara gittiğimizde başka randevumuz olmucak, istedikleri kadar oturucaz vs vssss.

Kendi evimize onların akrabalarını sık sık davet edicez, görüşücez iç içe samimi olucaz, her yaptıgımızı haber vericez, merak ediyormuş kadın olmazmış.

öyle isyan ettimki çıldırdım, ilaçlarla yaşadım günlerce, yüzünü görmek istemiyordum, bilemezsin neler yaşadıgımı.

üstelik en başından da alıştırmamıştım zorla yaptırmaya çalışıyordu. Ben çok kalabalıktan hoşlanmayan bir insanım , bunu eşim söylemesine ragmen devam etti, alışkın olmadıgım halde, üsteledi saygısız.

Ama ailesiyle görüşmemeye kadar getirdim olayı artık. O derece nefret ettirmişti. şimdi mum gibi oldular,görüntüde öyleler tabi, bi daha yapsınlar hadi yapabiliyorlarmı.

ben söylüyorum sen yazıyosun sanki :43: Maşallah sen başarmışsın darısı başıma eşimmm beni çok üzüyor ama :43: Inşallah oda anlar

YÜZ KERE ARAR GÜNDE BEN BİGÜN ARAMASAM DARILIR SİTEM EDER TABİ ESKİDENDİ ARTIK O ARASA DA AÇMIYORUM BENDE SEN GİBİ...
YA DOĞUM GÜNÜMDE ARADI BEİ BEN TOPLANTIDAYDIM BAK GÖRDÜM ARADIĞINI AMA AÇAMADIM ÇIKINCA ARARIM DİE SONRA HEMEN EŞİM ARADI ANNEM ARAMIŞ AMA AÇMAMIŞSIN DİE BAKAR MISIN...
BERABER DÜĞÜNE GİDERİZ GEL ONUN ELİNİ ÖPELİM GEL BUNA HOŞGELDİN DYELİM ÇEKİŞTİRİ DURU BENİ YOK BU BUNUN ELTİSİ O KAYNANSI O ONU GİYMİŞ NE YAPMIŞ BIKTIM ARTIKKKK

Son düzenleme:
şu an öyle bir haldeyim ki hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden... görme sorunu bile yaşıyorum kahvaltı etmeidm çok yorgunum ve bütün haftasonu ağlamış olmaktan göz ağrısı da çekiyorum... eşime çok kızıyorum çok kırılıyorum bilmiyorum daha ne kadar böyle devam edebilirim:( onu cezalandırmak istiyorum ama evden gitsem bitek anneme gidebilirm onu asla üzmek istemiyorum zaten yeterince üzülüyo canımıniçi:( başka bi yere gitsem kalsam iyice büyür işler nasıl yapsam ne etsem çok sıkıntıdayım :43:

bende cok bunalmıştım bu şehrin sınırları dışına cıkınca üzerimde nasıl bir baskı hissetmişsem azaldı, gittim annemin yanına kaldım 1 hafta, konuşmak iyi geldi, dertleştim kendime geldim , ki buna ihtiyacımvardı benim , amaaaa arkamdan

kayınpeder: kötü kadınlar gibi kocasını bırakıp gitmiş lafları etmiş üstelik anneme söylüyor düşünebiliyormusun.
annesi ise, cicim aylarındalar zaten bu böyle olmaz ayrılırlar lafları etmiş.

daha bir sürü laf.

Hiç utanması yokmuş bunların yani. Hiç birşeye değmezlermiş öyle reziillermiş yani canım. Of bende çok doluyum kusura bakma çok yazmışım.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 23 yaşında 2 aylık evliyim. Eşimle 7 yıl boyunca görüştük severek evlendik. Benim şu anda kayınvalidem ile ilgili sorunlarım var maalesef… Bu durum eşimle olan ilişkimi kötü yönde etkiliyor. Kayınvalidem çok baskın bir karakter. Bende sessizimdir kimseyi kırmak saygısızlık etmek istemem. Cevap ta veremem aklıma gelmez zaten o an sonradan düşünür kendi kendimi yerim… Bu huyumu hiç sevmiyorum. Gerektiğine nazikçe cevap vermek gerekiyor yerine göre. Biz nişanlanana kadar kayınvalidem bana adeta aşıktı çok severdi. Ama nişandan itibaren herşey yavaş yavaş değişti düğünden sonra iyice koptu… herşeyi o yönetmek istiyor. Ben ne dersem herkes onu yapsın istiyor ve bunu da sinsice yapıyor. Müthiş sinirleniyorum. Köyde oturuyor adetleri çok ağır. Ben de çalışıyorum ayak uyduramam ayrıca da sevmiyorum… Ben bütün altınlarımı incilerimi takayım her parmağımı yüzüklerle doldurup onunla gezmelere gideyim düğünlerde öyle gideyim istiyor. Arkadaşlar üniversite mezunuyum belli bir tarzım var hepsi bir yana is-te-mi-yo-rum. Bu yetmez mi? Ben onu kırmamak adına yakın akraba düğünlerinde köydeki bazı yerlerde yapılması gerektiği gibi onun istediği gibi yaptım herşeyi altınları da taktım rahatsısz olsamda şalvarda giydim anlatabiliyor muyum daha bir sürü şey… sırf o mutlu olsun kırılmasın eşimde huzursuz olmasın diye. Peki kıymet bildi mi? HAYIR. Eşimi de anneme karşı özellikle dolduruyor sürekli. Ve çok bencil her zaman sürekli gezer tozar evde bulamazsın ne zaman gitsen de hastadır. Eşime sürekli dert yanar. Offf içim şişti artık uzun bi süre görmek bile istemiyorum ama maalesef bu akşam oraya gidiyoruz konudan konuya atladım belki kusuruma bakmayın ama çok sıkkın canım bir sürü anlatılacak şey var ve hepsini içime atıyorum anlatamıyorum kimseye

Bu altın konusu insanları niye bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim....Altın kötü birşey mi??? Üniversite mezunları altın takamaz diye bir kaide mi varr? Veya sadece köylüler mi takar altın??? Buna benzer konular çok okudum da merak ettim doğrusu...Ayyyyy ben hayatta altın takmam bilezik takmam diyen nicelerini gördüm kolları bilezik değil de künye dolu...Ne yani anlamadım şimdi bilezik takınca yobaz,görgüsüz,köylü olunuyor da dirseğe kadar künye doldurunca üniversiteli,modern mi olunuyoorrrr..!!!!Bu aynı şeye benziyor ayyy ben hayatta et yemem(sözde ete tok :) ya da vejeteryan)ama evinde öküz gibi et yiyenler de biliyorum :))))) Demem o ki; altın kötü bişey değildir...Madem ki altın sevmiyorsunuz o halde alyans da bir altın..!!!! takmayınız.....Saygılar......

bende cok bunalmıştım bu şehrin sınırları dışına cıkınca üzerimde nasıl bir baskı hissetmişsem azaldı, gittim annemin yanına kaldım 1 hafta, konuşmak iyi geldi, dertleştim kendime geldim , ki buna ihtiyacımvardı benim , amaaaa arkamdan

kayınpeder: Kötü kadınlar gibi kocasını bırakıp gitmiş lafları etmiş üstelik anneme söylüyor düşünebiliyormusun.
Annesi ise, cicim aylarındalar zaten bu böyle olmaz ayrılırlar lafları etmiş.

Daha bir sürü laf.

Hiç utanması yokmuş bunların yani. Hiç birşeye değmezlermiş öyle reziillermiş yani canım. Of bende çok doluyum kusura bakma çok yazmışım.

oooofff offf... Olur mu canım öyle şey bunu için burdayız ya ben memnun oldum vur dibine gitsin:64:

ben söylüyorum sen yazıyosun sanki :43: Maşallah sen başarmışsın darısı başıma eşimmm beni çok üzüyor ama :43: Inşallah oda anlar

YÜZ KERE ARAR GÜNDE BEN BİGÜN ARAMASAM DARILIR SİTEM EDER TABİ ESKİDENDİ ARTIK O ARASA DA AÇMIYORUM BENDE SEN GİBİ...
YA DOĞUM GÜNÜMDE ARADI BEİ BEN TOPLANTIDAYDIM BAK GÖRDÜM ARADIĞINI AMA AÇAMADIM ÇIKINCA ARARIM DİE SONRA HEMEN EŞİM ARADI ANNEM ARAMIŞ AMA AÇMAMIŞSIN DİE BAKAR MISIN...
BERABER DÜĞÜNE GİDERİZ GEL ONUN ELİNİ ÖPELİM GEL BUNA HOŞGELDİN DYELİM ÇEKİŞTİRİ DURU BENİ YOK BU BUNUN ELTİSİ O KAYNANSI O ONU GİYMİŞ NE YAPMIŞ BIKTIM ARTIKKKK

eşin koyamıyorsa tepkiyi , sırası geldiğinde tepkini koy istemiyorum de, aç sende çeneni konuş:) bende konuşamıyordum ama artık sölüyorum sırası geldiğinde.

bana bunca şeyi yapmasına ragmen onlara gittim eşimin hatrına 1,5 saat falan oturdum gittiğime şükredeceğine, sık sık gelin olmaz böyleeee, birde öyle yapmacıkki, ben senii çok seviyorum sen yanlış anlıyosun lafları etti, tutamadım kendimi, sevmeninde bir şekli bir sınırı vardır dedim.
Devamlı telefonla arayıp rahatsız ettiğini bildigi halde üsteliyordu çünkü.sürekli çağırıyordu, eşime özledim diye ağlıyordu. eşimide benide sürekli rahatsız ediyordu.Kesti sesini. Sık sık gelin dediğinde de, söz veremem sık sık gelemem, gelirse eşim gelir dedim.kesti yine sesini.

Bundan anlıyorlarmış, bundan sonra asla ezdirmicem kendimi, istemiyorsam sölicem. öylee üzdüki beni

en güzel zamanların canım seninde, eşin diyemiyorsa sırası geldiğinde sen söyle, çok arama, iyide davranma fazla yaranamassın naparsan yap fazlasını beklerler.
Uzak dur biraz, mesafeli ol.

eşin koyamıyorsa tepkiyi , sırası geldiğinde tepkini koy istemiyorum de, aç sende çeneni konuş:) bende konuşamıyordum ama artık sölüyorum sırası geldiğinde.

Bana bunca şeyi yapmasına ragmen onlara gittim eşimin hatrına 1,5 saat falan oturdum gittiğime şükredeceğine, sık sık gelin olmaz böyleeee, birde öyle yapmacıkki, ben senii çok seviyorum sen yanlış anlıyosun lafları etti, tutamadım kendimi, sevmeninde bir şekli bir sınırı vardır dedim.
Devamlı telefonla arayıp rahatsız ettiğini bildigi halde üsteliyordu çünkü.sürekli çağırıyordu, eşime özledim diye ağlıyordu. Eşimide benide sürekli rahatsız ediyordu.kesti sesini. Sık sık gelin dediğinde de, söz veremem sık sık gelemem, gelirse eşim gelir dedim.kesti yine sesini.

Bundan anlıyorlarmış, bundan sonra asla ezdirmicem kendimi, istemiyorsam sölicem. öylee üzdüki beni

en güzel zamanların canım seninde, eşin diyemiyorsa sırası geldiğinde sen söyle, çok arama, iyide davranma fazla yaranamassın naparsan yap fazlasını beklerler.
Uzak dur biraz, mesafeli ol.

peki sen tepki koyduğunda eşin nasıl davranıyor?:85:

Ben evlenirken bana emanet bilecek yüzük altın taktılar düğünün hemen ertesi gününde ise gelip kolumdan çıkarıp sahiplerine verdiler,bunu öğrendiğimde şok olmuştum siz neler diyorsunuz beterin beteri var halinize şükredin.
Asla daha iyi olur diye taviz vermeyin siz taviz verirken onlar fedakarlık yaptığınızı anlamazlar acaba daha nasıl bu gelinin gözünü korkuturum düşüncesi içinde olurlar.
Sonunda eşimin başını yediler eşim öldü kaynanam eşimden sonra öldü 88 yaşındaydı öldüğünde.

bizim kayınvalideler benziyor, bende açmadıgımda beni kayınpedere şikayet ediyordu açmıyor diye, inadına açmadım
eşim açıp kendi annesi bile onu bu kadar aramıyor dün konuşmuşsunuz her gün neden arıyorsun dedi,
ama yine aradı:)

şimdi asla arayamıyor, arasada açmam yine. eşimin hatrına gidersem giderim 2-3 ayda bir, eziyet oluyor düşüncesi bile, onlarda gelmek isterlerse gelirler. ben asla çağırmam.

peki sen tepki koyduğunda eşin nasıl davranıyor?:85:

eşimde söyledi nasıl sık sık gelelim biz onlardan semt olarak epey uzaktayız, borç içindeyiz zaten, oraya gidip gelmemiz 50 lira, ayrıca her hafta ne işimiz var ta oraya nasıl gideriz her hafta. arada geliriz dedi eşim, destek oldu.

Eşim arkamda durmasaydı daha çok ezerlerdi bizi, allahtan eşim de koydu tepki birazda uzaklaştılar bizden.

Bide ben çok ah ettim, hemen sonrasında kaynananın kayınpederi, hastaneye kaldırıldı onla uğraştılar 1,5 ay , biraz bizden uzaklaştılar

bizim kayınvalideler benziyor, bende açmadıgımda beni kayınpedere şikayet ediyordu açmıyor diye, inadına açmadım
eşim açıp kendi annesi bile onu bu kadar aramıyor dün konuşmuşsunuz her gün neden arıyorsun dedi,
ama yine aradı:)

şimdi asla arayamıyor, arasada açmam yine. Eşimin hatrına gidersem giderim 2-3 ayda bir, eziyet oluyor düşüncesi bile, onlarda gelmek isterlerse gelirler. Ben asla çağırmam.

kayınpederime de şikayet ediyor canım da o beni sever ve melek gibi bi adamdır allahtan geçenlerden şehir dışındalar onu aramıyorum hiç kayınpederimi aradım hal hatır sormak için anneni de bi ara kızım hiç aramıyolar diye üzülüyo diyo hımmm tamam dedim deyiş o deyiş...asla:45:

kayınpederime de şikayet ediyor canım da o beni sever ve melek gibi bi adamdır allahtan geçenlerden şehir dışındalar onu aramıyorum hiç kayınpederimi aradım hal hatır sormak için anneni de bi ara kızım hiç aramıyolar diye üzülüyo diyo hımmm tamam dedim deyiş o deyiş...asla:45:

aynen:))))) ya ne cok benzemiş olaylar,
kayınpeder aynı benimde melek gibigörünüyorduuu amaa şeytanda bir melek misali oldu.

istedikleri beklentileri baskıları gerçekleşmeyince, şeytana dönüştü o da.

biz balayındayken eşime annen ağlıyor çok kötü gittiğinden beri aramadın diye msj attı. Ve komik olan ne biliyormusun evliliğimizin 3. günüydü:) ondan önceki 2 gün 5 kez konuştu eşim annesiyle:) düşün kadın ağlıyormuş. Bu ne saygısızlık ya, balayındaydık düşün.Balık baştan kokar derler ya öyle.

hatta balayına gitmeden evliliğimizin 2 . günü gitmeliymişiz el öpmeye ve orda yatmalıymışız, onlar bizi havaalanına bırakcaklarmış, kayınpedere kaynanaya göre, off hep baskı, hep beklenti bezdirdiler.

ki havaalanı bizim evimize çok yakın biliyorlar. ve az uz yol değil onlara gitmek, arabamızda yoktu o zaman, ve 2. gün yaa bizim yatak odası mobilyalarımız gelmişti biliyorlardı. Bu kadar bencillik fazla değilmi.

ben evlenirken bana emanet bilecek yüzük altın taktılar düğünün hemen ertesi gününde ise gelip kolumdan çıkarıp sahiplerine verdiler,bunu öğrendiğimde şok olmuştum siz neler diyorsunuz beterin beteri var halinize şükredin.
Asla daha iyi olur diye taviz vermeyin siz taviz verirken onlar fedakarlık yaptığınızı anlamazlar acaba daha nasıl bu gelinin gözünü korkuturum düşüncesi içinde olurlar.
Sonunda eşimin başını yediler eşim öldü kaynanam eşimden sonra öldü 88 yaşındaydı öldüğünde.

başınız saolsun...:71:mekanı cennet olsun inşallah eşinizin allah sabır versin:59:

aynen:))))) ya ne cok benzemiş olaylar,
kayınpeder aynı benimde melek gibigörünüyorduuu amaa şeytanda bir melek misali oldu.

Istedikleri beklentileri baskıları gerçekleşmeyince, şeytana dönüştü o da.

Biz balayındayken eşime annen ağlıyor çok kötü gittiğinden beri aramadın diye msj attı. Ve komik olan ne biliyormusun evliliğimizin 3. Günüydü:) ondan önceki 2 gün 5 kez konuştu eşim annesiyle:) düşün kadın ağlıyormuş. Bu ne saygısızlık ya, balayındaydık düşün.balık baştan kokar derler ya öyle.

ya sabır ya... Töbe töbeeee... Ya mutlu olsun evlatlarımız demiyolarda işte bencillik bşka bişi değil kıskanıyolar da ayrıca... şimdi gelin gelene kadar tek otorite onlar ee sonra öle olmayınca ...:63:

Back
X